- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
Ya öyle bence deAynen eşimde bunu dedi dünyada nasibi varsa gelir yoksa gelmez bu kadar dert etmeye değer mi dedi dünyada bu kadar da çocuk doğuyor bak falan diye biraz sekinet verdi
Kızlar benden küçüksünüzdür nacizane abla tavsiyesi olarak onden 1-2-3 numara bebek bezi oyle fazla almayın onu önceden ayarlaması zor. Belki iri bir bebeginiz olur 1 numara cok az kullanırsınız, cabuk kilo alır 2 nodan cok az lazım olur 3e atlarsınız elinizde kalır yazık. İlk aylar bebeklerin büyüme hızı cok farklı oluyor bez numarasını önden tahmin etmesi cok kolay diil. 2 kızım var hep tombik olmuşlardı o kadar kısa süre içinde 4 e gectik ki uzun süre 4 kullandık nesela 2sinde de. Siz bilirsiniz ama Başka pahalılanacak seylere yatırım yapmak daha mantıklı olabilirEvet canım biliyorum kullanan arkadaşlarım var sorun yaşamadılar hiç. Bende alabilirim bir kaç numarasını ama 1 numaradan 1 tane x marka 1 tane başka bir marka mı alsak acaba :))
Canım benim hiç o renklere dönmedi dönerse gel demişti dr ama kahverengi akıntı 2 haftayı geçti Allah ın izni ile bir şey yoktur ama gene de acile gitmeni öneririm progestan kullanıyor musunNe güzel benim kahverengi akıntım pembe açık renge ve kana dönünce çok korkmuştum bugün sanki yok gibi inşallah olmazarkadaşlarımda düşük olsa sancıdan duramazsın canın çok yanar kıvranırsın diyor inşallah öyledir
yok canım kasım değil ama başka grupta vardımYa nickiniz çok tanıdık geliyor. 2018 Kasım anneleri grubunda var mıydınız acaba?
belirtilere takılma bencede. 7.ci haftaya kadar bulantı tiksinme kasık ağrısı vardı 1 hafta olmadı bayramı çok güzel geçirdim ama yine tekrar başladı bulantılarım. Zamanla geçip gelmeye de bilir merak etmeYaa 2-3 gündür mide bulantısı vardı o gitti tamamen kasıklarım da ağrı hafif batma olurdu mutlaka oda bitti bi göğüslerim dolgu şimdi öksürük geçsin diye doğal şeyler tüketmeye çalıştım bir taraftan da korktum bu gebelik beni aşırı kaygılı birisi yaptı düşünmemeye çalışıyorum ne güzel mide bulanıyordu eşim zorla o mide bulantısı haplarını attırdı ona kızdım sen kızmak için bahane arıyorsun diyor bilmiyorum doğal şeyler bal limon incir zeytinyağlı falan bi arkadaşım ceviz kabuğu suyu kaynatıp iç dedi dayanamadım gede doktora gittim oda antibiyotik verdi oda zaten nöbetçi eczane de yokmuş öyle işte
İçini ferah tut canım burda kimler ne akıntı kanama gördü maşallah bebişler sağlıklı şeninde öyle olur inşalalhNe güzel benim kahverengi akıntım pembe açık renge ve kana dönünce çok korkmuştum bugün sanki yok gibi inşallah olmazarkadaşlarımda düşük olsa sancıdan duramazsın canın çok yanar kıvranırsın diyor inşallah öyledir
Benzettim demek kiyok canım kasım değil ama başka grupta vardım
Kendimi kotu hissediyorum hayallerim suya dustu, rabbim en kisa zamanda saglkli evlat ihsan eylesin bize.
Evet canım kullanıyorum ama inan ya hormonlardan ya süreçten çok yıpranmış hissediyorum. Tövbe yarabbi hep ağlıyorım ortada bi sebepte yolCanım benim hiç o renklere dönmedi dönerse gel demişti dr ama kahverengi akıntı 2 haftayı geçti Allah ın izni ile bir şey yoktur ama gene de acile gitmeni öneririm progestan kullanıyor musun
Buna bende katılıyorum kuzenim bez stogu yaptı . bebek doğdu düşün 1 numara bez küçük geldi daha 1 günlük bebeye. Sonra diğer numaralarda çocuk hızlı büyüdü elin de kaldı en son satmaya çalışıyorduKızlar benden küçüksünüzdür nacizane abla tavsiyesi olarak onden 1-2-3 numara bebek bezi oyle fazla almayın onu önceden ayarlaması zor. Belki iri bir bebeginiz olur 1 numara cok az kullanırsınız, cabuk kilo alır 2 nodan cok az lazım olur 3e atlarsınız elinizde kalır yazık. İlk aylar bebeklerin büyüme hızı cok farklı oluyor bez numarasını önden tahmin etmesi cok kolay diil. 2 kızım var hep tombik olmuşlardı o kadar kısa süre içinde 4 e gectik ki uzun süre 4 kullandık nesela 2sinde de. Siz bilirsiniz ama Başka pahalılanacak seylere yatırım yapmak daha mantıklı olabilir
Oyle yapacgm aynenCanım anladığım kadarıyla doktorun çok tecrübeli değil. İki doktora gittim ikiside gebelikte öyle imkansız olmaz dediğimiz şeyler var ki oluyor. O yüzden gebelik bi parametreye bağlı değil demişti. Senin haftana göre herşey olması gerektiği gibiydi. Dediğim gibi kendine stres yapıp bunu yaşayacağına ultrasonu iyi olan bir doktora git
Gerçekten öyle bir şey varsa doktorum neden bana test yaptırdı tekrar betaya baktırdı umarım dediğiniz gibidir dünyanın en mutlu insanı olacağım öyle olursaCnm. Neden. Hemen dusuge yorumladin dr olumsuzmu konustu bazen basi hamilelerde beta cok hizli ilerlemez ama gebelik saglikli ilerler kese gorundukten sonra beta onemsenmez keseye bebegin olusumu takip edilir
İnşallah öyledir bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorumBenim 6. Haftada kesenin birinde yolk kesesi bile yoktu diğerinde de bebek yoktu ve lekelenmem vardı. Ben de sizin gibi endiselenip tekrar bhcg vermek istedim ama laboratuvar personeli 10 binin üzerindeki değerlerin hatalı cikabilecegini söyledi. Ben de yaptırmaktan vazgeçtim ve 7. Haftada ikisin de kalp atışını duyduk. Ben bu süreçte 3 tane doktor değiştirdim. Size de tavsiyem başka bir doktora daha görünün. Umarım bebeğiniz sizinledir inşall
Kesinlikle katiliyorum belirtilere cok takilmayin hanimlar. Herkesin bedeni ve hamilelik sureci farkli. Stres yaparak asil kendinize ve bebeginize zarar verebilirsiniz. Bazen okuyorum surekli kendini dinleme, her hafta doktora gitme falan bunlar cok saglikli gelmiyor bana. Calismiyorsaniz uygun olan bir hobi edinin. Bol bol yuruyus yapin evde oturmayin. Internetten felaket senaryolari okumayin. Zaten doktorunuz vs size gereken bilgiyi veriyordur. Yoga yapin bu sizi mental olarak da fiziksel olarak da rahatlatacaktir. Hamile platesi yapin (haftaya denemeye baslayacagim ben de hatta). Bebislerimiz kismet olursa kisin gelecek onlara yumos bir battaniye orun ya da el yapimi bir oda dekoru hazirlayin vs vs. Enerjimizi ve heyecanimizi pozitif seylere yonlendirelim. Surekli stres hormonu salgilayarak bebislerimize negatif seyler yuklemeyelim. Unutmayalim anne karninda basliyor hersey, karakter bile.belirtilere takılma bencede. 7.ci haftaya kadar bulantı tiksinme kasık ağrısı vardı 1 hafta olmadı bayramı çok güzel geçirdim ama yine tekrar başladı bulantılarım. Zamanla geçip gelmeye de bilir merak etme
mantıklıBen bir yerde şey diye duymuştum mesela daha erken de belli olabilir belki ama bilerek söylememeleri ve sanırım yasal olarak , cahil kesim cinsiyet tercihinden ötürü zarar vermek, gebeliği sonlandırmak istemesin diye.
Başınız sağolsun. Dediğiniz gibi her şerde bir hayır vardır. Rabbim en kısa sürede sağlıkla tekrar hamile kalmayı bebeğinizi dünyaya getirmeyi nasip etsinMerhaba Uzun zamandır burada yoktum
benim ismimi listeden silebilirsiniz
maalesef geçen hafta bebeğimin kalbi durmuş perşembe günü farkettik aynı gün kürtaj uygulandı burada kimsenin moralini bozmak istemem
üzülmedik diyemem ama her şerde bi hayır vardır inşallah iyileşip tekrar denemelere başlıycaz
İnşallah sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız dualarım sizinle güzel anneler
Olabilir canımBenzettim demek ki
Bende 12 oldum şükürŞuan 10 haftalık canmm
Senn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?