Başınız sağolsun. Herşey allahtan.Merhaba Uzun zamandır burada yoktum
benim ismimi listeden silebilirsiniz
maalesef geçen hafta bebeğimin kalbi durmuş perşembe günü farkettik aynı gün kürtaj uygulandı burada kimsenin moralini bozmak istemem
üzülmedik diyemem ama her şerde bi hayır vardır inşallah iyileşip tekrar denemelere başlıycaz
İnşallah sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız dualarım sizinle güzel anneler
Başın sağolsun canım Allahım en yakın zamanda tekrar bebek haberi almayı nasip etsin en sağlıklı bir şekilde burda çoğu kişinin başına geldi bende dahil çok iyi anlıyorum seni Allahım kimseye yaşatmasınMerhaba Uzun zamandır burada yoktum
benim ismimi listeden silebilirsiniz
maalesef geçen hafta bebeğimin kalbi durmuş perşembe günü farkettik aynı gün kürtaj uygulandı burada kimsenin moralini bozmak istemem
üzülmedik diyemem ama her şerde bi hayır vardır inşallah iyileşip tekrar denemelere başlıycaz
İnşallah sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız dualarım sizinle güzel anneler
Ben 10. Haftadayım benim ağrılar bitti ama hala ağrı yaşayan hatta 12. Haftada olup geçmeyen çok kişi var burda endişelenme canım
Benim de var halen bel ağrılarım.doktor progestan verdi 12. Haftaya kadar kullancağım.dinlen bol bol canm
Selam 12. Haftam bitmek üzere şu an bel ağrısından yatıyorum
Canım ben 8+4 üm ve bel ağrım var
Teşekkür ediyorumHayırlısı olsun güzelim
kanda cok yeni bnmde gün boyu adet olacakmışım gibi sancım oluyor iki hafta keseyi yapana kadar ağrı oluyormuş bol bol dinlenmek lazımmışTebrik ederiim. Sizdede ağrı sızı akıntı var mı acaba ? Bende yeni öğrendim daha kanda netleştirmedik ama ara ara adet olacak gibi ağrılarım ve sarı açık kahve arası akıntım oluyor
Bende bugün evde idrar testi yaptım pozitif ama kaşık ağrım varTeşekkür ediyorum
kanda cok yeni bnmde gün boyu adet olacakmışım gibi sancım oluyor iki hafta keseyi yapana kadar ağrı oluyormuş bol bol dinlenmek lazımmış
ne güzel yzmıssınız. ben yoga yapmaya calıstım ama oylr hamlamısım ki hamilelikten elimi kaldırmaya halim olmuyor anca yuruyus. hem göğüslerim bir beden büyüdü acıyor zaten hem de karnın şişti boş yere gaz sanırım boyle davul gibi halsiz takılıyorumKesinlikle katiliyorum belirtilere cok takilmayin hanimlar. Herkesin bedeni ve hamilelik sureci farkli. Stres yaparak asil kendinize ve bebeginize zarar verebilirsiniz. Bazen okuyorum surekli kendini dinleme, her hafta doktora gitme falan bunlar cok saglikli gelmiyor bana. Calismiyorsaniz uygun olan bir hobi edinin. Bol bol yuruyus yapin evde oturmayin. Internetten felaket senaryolari okumayin. Zaten doktorunuz vs size gereken bilgiyi veriyordur. Yoga yapin bu sizi mental olarak da fiziksel olarak da rahatlatacaktir. Hamile platesi yapin (haftaya denemeye baslayacagim ben de hatta). Bebislerimiz kismet olursa kisin gelecek onlara yumos bir battaniye orun ya da el yapimi bir oda dekoru hazirlayin vs vs. Enerjimizi ve heyecanimizi pozitif seylere yonlendirelim. Surekli stres hormonu salgilayarak bebislerimize negatif seyler yuklemeyelim. Unutmayalim anne karninda basliyor hersey, karakter bile.
Biliyorum ozellikle ilk hamileliginizse benim gibi, insan ne yapacagini bilmiyor ama hepimizin bu sureci saglikli ve sakin bir zihinle yurutebilecek kadar guclu kadinlar oldugumuza inaniyorum.
Ateşi kontrol altına al canım . Ilık duş al kalın şeyler giyme ilaçsız yöntemlere başvurmak lazım ne yazıkkiÇok sağolun kızlar gecmişte kayıplarım olduğundan hep endişe içindeyimbugün kontrolüm vardı herşwy güzel geçti çok şükür.
Yalnız sabahtan bi boğaz ağrısıyla uyanmıştım şimdi ateşim yükseldi biraz 37.8lere kdar cıktı şimdi 37.3 e düştü napalirim kendi yöntemlerimle düşermi acaba bu
Bende bugün evde idrar testi yaptım pozitif ama kaşık ağrım var
Şuanlık düştü çok şükür canım inşallaj birdaha yükselmez vallahi tam kontrol iyi gecti diyip rahatlıyorum hop bişey cıkıyo yaAteşi kontrol altına al canım . Ilık duş al kalın şeyler giyme ilaçsız yöntemlere başvurmak lazım ne yazıkki
Parol tablet içebilirsiniz alerjiniz yoksa hastaneye gitsenizde verecekleri parol tablet ve boş serum. Sizde boş serum yerine bol bol su içebilirsiniz parol tablet gebelikte kullanabiliyoruz boşuna ateşli durmayın bence allah korusun daha yükselmesinŞuanlık düştü çok şükür canım inşallaj birdaha yükselmez vallahi tam kontrol iyi gecti diyip rahatlıyorum hop bişey cıkıyo ya
Bence vardı mantar doktor fitil ve krem verdi,Valla bende bayadir aktif olamadım kasık bel ağrısı 10 hafta 3 günlük pazartesi kontrole gidicem ama vajinal mantar olmuşum galiba sürekli afedersiz iç camairsiz geçiyorum evde hiç yaşayıp gebelikte başına gelen oldumu acaba yorgurt sarımsak felan diyolar ama korkuyorum gebelik var diye
Evet arkadaşımla gçrüştüm oda içebilirsin dedi parol içtim vücuduma su sürdüm hep çok şükür düştü şimdi yatmadan birde duş alcam bakalımParol tablet içebilirsiniz alerjiniz yoksa hastaneye gitsenizde verecekleri parol tablet ve boş serum. Sizde boş serum yerine bol bol su içebilirsiniz parol tablet gebelikte kullanabiliyoruz boşuna ateşli durmayın bence allah korusun daha yükselmesin
Bu test ne için?Merhaba kızlar fetal dna testi yaptırmayı düşünüyor musunuz? İstanbulda yaşayanlar nereye yaptırdılar ya da düşünüyorlar acaba
Genetik tarama testi bu yapılan ikili üçlü dörtlü testlerin üst versiyonu gibi tüm genetik rahatsızlıkların olma ihtimalini ortaya koyuyor ve cinsiyeti buluyorBu test ne için?
Ayni sekildeyim inanin. sadece bu son birkac gundur daha iyi hissediyorum. 10. haftamdayim belki bu sorunlar azaliyordur diye kendimi ikna etmeye calisiyorumne güzel yzmıssınız. ben yoga yapmaya calıstım ama oylr hamlamısım ki hamilelikten elimi kaldırmaya halim olmuyor anca yuruyus. hem göğüslerim bir beden büyüdü acıyor zaten hem de karnın şişti boş yere gaz sanırım boyle davul gibi halsiz takılıyorum
İstanbuldayım ben perşembe aksilik olmazsa kan vericem medipolde yaptıracağım. Çevremdeki doktorlar benim doktorum da genelde natera panaroma orta paketi öneriyorlar. Eurofins iyi diye duydum bir deMerhaba kızlar fetal dna testi yaptırmayı düşünüyor musunuz? İstanbulda yaşayanlar nereye yaptırdılar ya da düşünüyorlar acaba
Canım ben önceki gebeliğimde yaşamıştım. 11.haftada oldu. Doktorum vajinal yollar çok kanlandığı için ilişkide kılcal damarlar hemen kanar demişti. Önemsiz demişti sen yine takip et doktoruna mesaj falan at bilgisi olsun belki hemen çağırırIliski sonrasi kanama yasayan varmi 9 haftaligim ve ilk defa iliski oldu cokta uxun surmedi fakat sonra lavaboya gittigimde peceteye baya bulasmisti daha oncezinde hic lekelenmem fln olmamisti bi anda gorunce cok kotu oldum devam eden bi kanama yok ama hatri sayilir miktarda bulasti cok uzulxum netten baktigimda normal olabilir dio ama yinede icim icimi yiyo dr yasak fln demexi ki ona ragmen buladar zamn yapmamistik pazartesiyi beklemem lazm druma gitmek icin ama cok korkuyorum bu 3. Gebeligim digerlerinda hic yasamadim bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?