2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bence siz yakınınızda bi hastane falan varsa acile başvurun 12. Haftadan önce önermiyorum demişti benim doktorum

öncelikle üzme kendini bnun için üzülme dha büyük sıkıntı üzülürsen bana da doktorum ilk 3 ay önermiyoruz demişti ve olmadi olmamasına rağmen iyi kide olmamiş kanama alani tespit edildi mesela bnde öncesind va rolan bir rahatsızlık varsa kese çevresi oda kanama yapabilir endişelenme sakince pztsi bekle bnce canım uzan dinlen

Yaaa cok tskr ederm devam. Etmedi zaten. Ama. Bi an cok korktum

Oyle bisi demediki yasak falan demedigi halde 9 haftaya kadar olmadi zaten bu 3. Gebeligim olunca oncesinde hic yasamafim bole bisi zaten bilsem asla yapmazdim

Oyle bisi demediki yasak falan demedigi halde 9 haftaya kadar olmadi zaten bu 3. Gebeligim olunca oncesinde hic yasamafim bole bisi zaten bilsem asla yapmazdim
Genel olarak bilindiği için söylememiş olabilir bna da söylememişti bn eşim sordu diye cvp aldim doktordan, ilk 3 ay önermiyoruz ddi

Muhtemelen uzun süre ilişki olmadığı için, ve vajenin kanlanmasıyla alakalıdır diye düşünüyorum. O gün devlete gittiğimde benden önceki hastada aynı ilişki sonrası kanama şikayetiyle gelmişti. Onlar normal ilişkiye devam ediyormuş doktor. Her ilişkiden sonra kanama olabilir bilgin olsun önemli olan sonra devam etmemesi demişti. Kılcal damarlarla alakalı sanırım hassaslaşıyorlar. Tabi yarın yinede muhakkak doktoruna görün

Akıntısı çok olan arkadaşlar tuvalete oturduğunuzdada akıntı geliyor mu bir kaç gündür farkediyorum enfeksiyondan mı acaba

Benide eklermisin
Sat 19.02.2024
Kese 5+3
Kalp atışı 6+3
Tahmini doğım 27.11.2024

Akıntısı çok olan arkadaşlar tuvalete oturduğunuzdada akıntı geliyor mu bir kaç gündür farkediyorum enfeksiyondan mı acaba
Bende başlarda sarımtırak bi akıntı vardı mantar çıktı doktorun verdigi fitili kullandım şimdi birşey yok şükür

Genel olarak bilindiği için söylememiş olabilir bna da söylememişti bn eşim sordu diye cvp aldim doktordan, ilk 3 ay önermiyoruz ddi
Ben onceki gebeliklerimde hepp sormustum hic bi sikinti yok ayni sekilde devam edebilirsiniz demisti risk oldumu biz soyluyoruz demisti bu gebeligimdede sorma geregi duymadim cnm

Cok tskr ederm cnm yorumlari okudukca rahatladim biraz devam etmedi cok sukur ay kalsin valla bidaha dr yap desede yapmam zatwn

Ben onceki gebeliklerimde hepp sormustum hic bi sikinti yok ayni sekilde devam edebilirsiniz demisti risk oldumu biz soyluyoruz demisti bu gebeligimdede sorma geregi duymadim cnm
Benim doktorum da doktorunuz aksini soylemezse cinsel hayatiniza devam edebilirsiniz diyor ki biz ediyoruz da ve bir sorun olmadi. Bence telaslanmayin. Yogun olmadigi surece kanamanin olabilecegi yaziyor heryerde de. Yarin doktora gidince rahatlarsiniz.

Merhaba, benim akintim var ama tuvaletteyken gelmiyor. Enfeksiyon olabilir, belki renginden anlayabilirsiniz seffaf degilse ozellikle.

Benim doktorum da engel bir durum görmediği için devam edebilirsiniz dedi, bir sorun da olmadı şimdiye kadar. Kendisi riskli bir durum olmadığını muayene ile teyit ettikten sonra, normal hayatıma devam etmemden yana. Yürüyüş, spor, cinsel ilişki, hepsi için aynı şey geçerli. “Seni rahatsız eden durumlardan kaçın” diyor sadece. Yürüyorsun diyelim ağrı hissettin otur dinlen. İlişki de aynı şekilde. Yine de doktorunuz görünce içiniz daha rahat eder. Ciddi bir durum değildir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…