- 10 Eylül 2020
- 2.122
- 1.825
- 83
birsey olacagını dusunmuyorum benim de ilk gebeliğimde, kacınca haftamdaydım hatırlamıyorum, ilişki sonrası kanamam olmıstu biraz tekrar etmedi ama. doktora gitmeme gerek kalmadan ertesi güne geçmişti. Daha dikkatli olmustuk sonrasında ama cinsel hayatımız devam etmıstı yineIliski sonrasi kanama yasayan varmi 9 haftaligim ve ilk defa iliski oldu cokta uxun surmedi fakat sonra lavaboya gittigimde peceteye baya bulasmisti daha oncezinde hic lekelenmem fln olmamisti bi anda gorunce cok kotu oldum devam eden bi kanama yok ama hatri sayilir miktarda bulasti cok uzulxum netten baktigimda normal olabilir dio ama yinede icim icimi yiyo dr yasak fln demexi ki ona ragmen buladar zamn yapmamistik pazartesiyi beklemem lazm druma gitmek icin ama cok korkuyorum bu 3. Gebeligim digerlerinda hic yasamadim bu durumu
Allah'tan ümit kesilmez bitanemCanim doktora soyledim 35.000 degilde 50bin cikmasi gerekirdi dedi. Fakat yinede bir hfta sonra gel bakalim dedi umutlu konusmadi..
Benimde dün 20 çıktı değerim adet günümdü. Bugün hiç ağrım yok nerdeyse birden kesildi. Gebelik testi yaptım bir tık daha koyulaşmıştı. Doktorum perşembe çağırdı bakalımTeşekkür ediyorum
kanda cok yeni bnmde gün boyu adet olacakmışım gibi sancım oluyor iki hafta keseyi yapana kadar ağrı oluyormuş bol bol dinlenmek lazımmış
Kızlar çatlak için birşeyler araştırdınızmı bu ara sürekli şu reklam çıkıyo karşıma da iyidir heralde diye düşündüm Eki Görüntüle 3417599
Kaç haftadan sonra başlamak gerek bunlara pekiBen Incia’nın çatlak kremini kullanmaya başladım. Yapısı vazeline benziyor. Sürdükten sonra hemen emilmiyor, yapış yapış kalıyor. Bu özelliği çok hoşuma gitmedi. Bir de Lierac Phytolastil Gel aldım ama onu kullanmaya başlamadım. Onu 15.haftamdan itibaren kullanmaya başlayacağım. Şu an 12.haftamdayım. Bioderma’nın ürünlerini genel olarak çok severim. Bir dönem bu serinin duş yağını çok severek kullanmıştım. Bu ürünü de bence denenebilir.
Kaç haftadan sonra başlamak gerek bunlara peki
o şekilde başlıyım bende bir iki haftaya o zaman teşekkür ederimBence karın büyümeye başlamadan başlamak lazım. Benim karnım bence daha çok gaz daha az da bebek etkisiyle büyümeye başladı. O yüzden ben yaklaşık bir haftadır sadece geceleri kullanıyorum. İzlediğim videolarda genelde karnın 15.haftadan itibaren daha da büyümeye başladığını gözlemlediğim için o zamandan itibaren de sabah akşam kullanmaya başlayacağım. Ama olur da bu haftaya gelmeden kaşıntılarım başlarsa daha erken sabah akşama geçerim. Bence siz de çatlak için bir ürüne başlamıyorsanız bile elinizdeki nemlendiricilerle karın çevrenizi, göğüslerinizi, kalçalarınızı, basenlerinizi, üst bacaklarınızı ve üst kollarınızı nemlendirmeye başlayın. Çatlaklar en çok bu bölgelerde oluyor.
Oluyor tabi,Bendede sarı akıntı var vajinal muayene oluyor mu enfeksiyon olduğunu anlamak için
Kızlar çatlak için birşeyler araştırdınızmı bu ara sürekli şu reklam çıkıyo karşıma da iyidir heralde diye düşündüm Eki Görüntüle 3417599
Anladım, benimde sadece akıntı var kaşıntı şart değil demekki mantarda, yarın bir sorayım doktora canım teşekkür ederim.Oluyor tabi,
Doktor beni muayne etti hatta ben mantar oldugumu da bilmiyordum akıntıdan başka bi belirtim yoktu,
Fitil ve krem verdi bana,
Fitilden sonra ama kanlı bi akıntı geldi mantarı temizledi sanırım,
Sonrasında da yine böyle turuncuya yakın bi lekelenmem oldu korktum bayagı,
Kontrole gittim bebekle alakalı bir sorun çıkmadı şükür,
Mantarı mecburen tedavi etmesi lazım ama mutlaka doktoruna danış o yol gösterir.
Birde biz bebegide vajinal ultrasonla görüyoruz,
Yurt dışındayım ben burda sistem biraz daha farklı.
Benim de eşim sormuştu üzme kendini ama yaa yoktur bişey inşallah ilişki sonrası bazen olabiliyormuşBnaa ole bisi demediki dr um bende pisman oldum 3. Gebeligim yasamadimki daha once ole bisi
Öncelikle hayırlı olsun inşallah %60 artması yeterli gayet güzel artışın inşallah keseyi de kalp atışını da görürsün stres yapma diyeceğim ama bizde hep öyle bekledik dua et inşallah güzel olacak herşeyKızlar merhaba ben 23 24 günde bir adet oluyorum sat 20 marttı 15 nisan 67.5 17 nisan 140.0 bugün de 656.5 çıktı iyi mi doktorda iyi güzel dedi ama burda okuduklarım genelde çok daha fazla artıyordu sanki. Vallahi sağlıkla ilk bebeğimi kucağıma alayım daha sonra çocuk düşünürsem annemi dinleyeceğim adetten 10 gün sonra test yapcam bu kan verme bekleme çok stresli
Ay inşallah teşekkür ederimÖncelikle hayırlı olsun inşallah %60 artması yeterli gayet güzel artışın inşallah keseyi de kalp atışını da görürsün stres yapma diyeceğim ama bizde hep öyle bekledik dua et inşallah güzel olacak herşey
Ben normalde de kuru bir cilde sahip olduğum için vücuduma sürekli nemlendirici kullanıyordum. Hamilelikle birlikte Hipp’in çatlak önleyici Body Butter kremine geçtim. Kokusu hafif, kıvamı vazelin gibi sürmesi kolay. Şimdilik sadece bunu kullanıyorum, (genelde duştan sonra) karnım büyüdükçe belki bir de yağ formunda bir ürün eklerim rutinime. İçeriği temiz bir bebek yağı olur diye düşünüyorum maksat cildi mümkün olduğunca yumuşatsın.Kızlar çatlak için birşeyler araştırdınızmı bu ara sürekli şu reklam çıkıyo karşıma da iyidir heralde diye düşündüm
Bioderma iyidir bence de. Ben de simdiden basladim aksamlari suruyorum. benim kullandigim urun de buKızlar çatlak için birşeyler araştırdınızmı bu ara sürekli şu reklam çıkıyo karşıma da iyidir heralde diye düşündüm Eki Görüntüle 3417599
Lieracı nerden bulup aldınız acaba piyasa yoku su an hiç biryerde yok. 2 hamileliğimde de lierac kullanmıştım 4. Aydan itibaren hiç çatlamamıştım. Ama gercekten genetik meselesi bu catlama işi benim annem de 4 cocuk dogurmuş hiç çatlamamış mesela. Bazen çatlayacagın varsa ne kulanırsan kullan çatlıyorsun. Yine de tedbir amaclı kullanıyoruzBen Incia’nın çatlak kremini kullanmaya başladım. Yapısı vazeline benziyor. Sürdükten sonra hemen emilmiyor, yapış yapış kalıyor. Bu özelliği çok hoşuma gitmedi. Bir de Lierac Phytolastil Gel aldım ama onu kullanmaya başlamadım. Onu 15.haftamdan itibaren kullanmaya başlayacağım. Şu an 12.haftamdayım. Bioderma’nın ürünlerini genel olarak çok severim. Bir dönem bu serinin duş yağını çok severek kullanmıştım. Bu ürünü de bence denenebilir.
turkiyede yoksa amazon.de'den siparis verebilirsiniz.Lieracı nerden bulup aldınız acaba piyasa yoku su an hiç biryerde yok. 2 hamileliğimde de lierac kullanmıştım 4. Aydan itibaren hiç çatlamamıştım. Ama gercekten genetik meselesi bu catlama işi benim annem de 4 cocuk dogurmuş hiç çatlamamış mesela. Bazen çatlayacagın varsa ne kulanırsan kullan çatlıyorsun. Yine de tedbir amaclı kullanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?