2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

birsey olacagını dusunmuyorum benim de ilk gebeliğimde, kacınca haftamdaydım hatırlamıyorum, ilişki sonrası kanamam olmıstu biraz tekrar etmedi ama. doktora gitmeme gerek kalmadan ertesi güne geçmişti. Daha dikkatli olmustuk sonrasında ama cinsel hayatımız devam etmıstı yine

Kızlar çatlak için birşeyler araştırdınızmı bu ara sürekli şu reklam çıkıyo karşıma da iyidir heralde diye düşündüm

Teşekkür ediyorum

kanda cok yeni bnmde gün boyu adet olacakmışım gibi sancım oluyor iki hafta keseyi yapana kadar ağrı oluyormuş bol bol dinlenmek lazımmış
Benimde dün 20 çıktı değerim adet günümdü. Bugün hiç ağrım yok nerdeyse birden kesildi. Gebelik testi yaptım bir tık daha koyulaşmıştı. Doktorum perşembe çağırdı bakalım

Ben Incia’nın çatlak kremini kullanmaya başladım. Yapısı vazeline benziyor. Sürdükten sonra hemen emilmiyor, yapış yapış kalıyor. Bu özelliği çok hoşuma gitmedi. Bir de Lierac Phytolastil Gel aldım ama onu kullanmaya başlamadım. Onu 15.haftamdan itibaren kullanmaya başlayacağım. Şu an 12.haftamdayım. Bioderma’nın ürünlerini genel olarak çok severim. Bir dönem bu serinin duş yağını çok severek kullanmıştım. Bu ürünü de bence denenebilir.
Kızlar çatlak için birşeyler araştırdınızmı bu ara sürekli şu reklam çıkıyo karşıma da iyidir heralde diye düşündüm Eki Görüntüle 3417599

Kaç haftadan sonra başlamak gerek bunlara peki

Bence karın büyümeye başlamadan başlamak lazım. Benim karnım bence daha çok gaz daha az da bebek etkisiyle büyümeye başladı. O yüzden ben yaklaşık bir haftadır sadece geceleri kullanıyorum. İzlediğim videolarda genelde karnın 15.haftadan itibaren daha da büyümeye başladığını gözlemlediğim için o zamandan itibaren de sabah akşam kullanmaya başlayacağım. Ama olur da bu haftaya gelmeden kaşıntılarım başlarsa daha erken sabah akşama geçerim. Bence siz de çatlak için bir ürüne başlamıyorsanız bile elinizdeki nemlendiricilerle karın çevrenizi, göğüslerinizi, kalçalarınızı, basenlerinizi, üst bacaklarınızı ve üst kollarınızı nemlendirmeye başlayın. Çatlaklar en çok bu bölgelerde oluyor.
Kaç haftadan sonra başlamak gerek bunlara peki

Son düzenleme:
o şekilde başlıyım bende bir iki haftaya o zaman teşekkür ederim

Bendede sarı akıntı var vajinal muayene oluyor mu enfeksiyon olduğunu anlamak için
Oluyor tabi,
Doktor beni muayne etti hatta ben mantar oldugumu da bilmiyordum akıntıdan başka bi belirtim yoktu,
Fitil ve krem verdi bana,
Fitilden sonra ama kanlı bi akıntı geldi mantarı temizledi sanırım,
Sonrasında da yine böyle turuncuya yakın bi lekelenmem oldu korktum bayagı,
Kontrole gittim bebekle alakalı bir sorun çıkmadı şükür,
Mantarı mecburen tedavi etmesi lazım ama mutlaka doktoruna danış o yol gösterir.

Birde biz bebegide vajinal ultrasonla görüyoruz,
Yurt dışındayım ben burda sistem biraz daha farklı.

Anladım, benimde sadece akıntı var kaşıntı şart değil demekki mantarda, yarın bir sorayım doktora canım teşekkür ederim.

Kızlar merhaba ben 23 24 günde bir adet oluyorum sat 20 marttı 15 nisan 67.5 17 nisan 140.0 bugün de 656.5 çıktı iyi mi doktorda iyi güzel dedi ama burda okuduklarım genelde çok daha fazla artıyordu sanki. Vallahi sağlıkla ilk bebeğimi kucağıma alayım daha sonra çocuk düşünürsem annemi dinleyeceğim adetten 10 gün sonra test yapcam bu kan verme bekleme çok stresli

Öncelikle hayırlı olsun inşallah %60 artması yeterli gayet güzel artışın inşallah keseyi de kalp atışını da görürsün stres yapma diyeceğim ama bizde hep öyle bekledik dua et inşallah güzel olacak herşey

Kızlar çatlak için birşeyler araştırdınızmı bu ara sürekli şu reklam çıkıyo karşıma da iyidir heralde diye düşündüm
Ben normalde de kuru bir cilde sahip olduğum için vücuduma sürekli nemlendirici kullanıyordum. Hamilelikle birlikte Hipp’in çatlak önleyici Body Butter kremine geçtim. Kokusu hafif, kıvamı vazelin gibi sürmesi kolay. Şimdilik sadece bunu kullanıyorum, (genelde duştan sonra) karnım büyüdükçe belki bir de yağ formunda bir ürün eklerim rutinime. İçeriği temiz bir bebek yağı olur diye düşünüyorum maksat cildi mümkün olduğunca yumuşatsın.

Çatlak için genetik faktörlerin de önemli olduğunu söylüyorlar ama ne olacağı belli olmaz tabii. Bir ihtimal varsa ben de şahsen önceden tedbirimi almış olmayı tercih ederim

Kızlar çatlak için birşeyler araştırdınızmı bu ara sürekli şu reklam çıkıyo karşıma da iyidir heralde diye düşündüm Eki Görüntüle 3417599
Bioderma iyidir bence de. Ben de simdiden basladim aksamlari suruyorum. benim kullandigim urun de bu

Kızlarrrr birazda eğlence gezinirken böyle bir şey çıktı karşıma biliyor muydunuz? Bebeği olanlar tutuyor mu bu sizce??? Hepimizin bebiişi çok sağlıklı olsun, gerisi bizim makaramız

Eklentiler

• IMG_0891.webp
    58,3 KB · Görüntüleme: 82
Lieracı nerden bulup aldınız acaba piyasa yoku su an hiç biryerde yok. 2 hamileliğimde de lierac kullanmıştım 4. Aydan itibaren hiç çatlamamıştım. Ama gercekten genetik meselesi bu catlama işi benim annem de 4 cocuk dogurmuş hiç çatlamamış mesela. Bazen çatlayacagın varsa ne kulanırsan kullan çatlıyorsun. Yine de tedbir amaclı kullanıyoruz

turkiyede yoksa amazon.de'den siparis verebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…