2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam . Benim gibi ecopirin kullanan var mı öncelikle. Benim günde bir tane . Ama sanki ben farkında olmadan yarım saat arayla 2 tane içtim . Aşırı yorgun hissediyorum ve kalbim çok hızlı artıyor gibi böylr bir etkisi olur mu yoksa psikolojik kendim mi öyle hissediyorum bilginiz var mıdır

İlk gebeliğimde farmasinin aynı Sefa kremini kullandım sadece kuzenlerimin tavsiyesiyle sıfır çatlak ama annemde falan da yok dediğin gibi genetik daha çok rol oynuyor bir de bence kilo çok etkili çok kilo alınınca deri esneme payını iyice kaybettiği için daha mümkün diye düşünüyorum

Kızlar slm, ya ben 10. Haftadayım ama özellikle yemeklerden sonra karnım sanki 6 7 aylık gibi şişiyor ve nefes almakta zorlanıyorum.benim gibi olan var mı normal midir ki bu durum ya

bende internette arastiridigim herseyi doktorun agzndan duyuyorum aynen.. insallah yaniliyordur. Gittigim klinik cok iyi cihazida gayet net ama doktoru sanki bi ilginc,,
bana ultrasonu kendi deglde hemsiresi tuttu. Cok tuhaf turkiyede doktorlar kendi elleriyle bakiyorlar,ultrasonu sekreteri tutmuyor:)) keske hic bakmasaydim şu beta olayina:) allah kahretmesin butun moodumu duusrdu. Ama tabiki allah buyuk ben 13 yil bekledim bir hafta mi bekleyemicem:) sonucu size iletirim bikacgun sonra . Lutfen dua edin bana kimin duasi kabul olur bilinmez. hepiniz iyiki varsiniz.

Kızlarrrr birazda eğlence gezinirken böyle bir şey çıktı karşıma biliyor muydunuz? Bebeği olanlar tutuyor mu bu sizce??? Hepimizin bebiişi çok sağlıklı olsun, gerisi bizim makaramız
Benim buna göre kızım oluyor Çin takvimine göre oğlum oluyor

Kızlar slm, ya ben 10. Haftadayım ama özellikle yemeklerden sonra karnım sanki 6 7 aylık gibi şişiyor ve nefes almakta zorlanıyorum.benim gibi olan var mı normal midir ki bu durum ya
Ben de 8 haftalığım bende de şişlik oluyor şu an bile karnım Baya şiş yani

Kozmela’dan aldım ben. Alma tarihine de baktım, 9 Nisanda sipariş vermişim. Bayram sonrasında elime ulaştı. Şu an yine sitede var mıdır, bilmiyorum ama.

Nefes darlığı da yapıyor mu şişlik peki cnm.ben sanki çok yorulmuşum gibi derinden nefes alarak rahatlıyorum resmen
Bende yapıyor özellikle yemek yedikten sonra hem ciğerlerim sıkışıyo gibi zor nefes alıyorum hemde millet 6 aylık zannediyo o kadar şişiyorum zaten 2 ayda 5 kilo aldım bide üstüne kayınvalidem dün telefonda kilo almışsın şimdiden dedi acayip moralim bozuldu hamile kadına kilo almışsın denir mi ya herkesin ağzından bi şey çıkıyo ben merak etsem sorarım zaten evimdede ayna ve tartı var zaten sanane Allah Allah ya diyip sinirimide burdan atayım

Hassas terazi misin sen diye sorası gelmiyor değil insanın

şişkinlik normal bende de oluyor o yüzden az ve sık yemeyi tavsiye ediyorlar doktorlar.

8. Haftadayım benimde öyle.Sanki görseniz 5 aylık gibi şiş.ama gergin ve gaz olduğu belli Yani.eskiden Sabah kalkınca düz olurdu karnım sonradan karbonhidrat veya gaz yapacak bişi yiyince şişerdi şimdi yemesem de şişiyo.ödem çok fazla var.Kilo almadım ama 58-59 arasında sürekli değişiyo.Doktor karbonhidrat yeme ve ilk 4 ay kilo alma dedi.Toplamda 7-8 kilo ile bitirsen çok iyi diyor.şimdilik amacım kilo almamak.Yürüyüş de yapıyorum hergün bakalım kilomu koruyabilecek miyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…