Krem ve makyaj malzemesi tarzı ürünlerin yurtdışından tr ye gönderimi yok maalesef. Bir kaç aya cıkar belki bakalımturkiyede yoksa amazon.de'den siparis verebilirsiniz.
aa bilmiyordum kusura bakmayin.Krem ve makyaj malzemesi tarzı ürünlerin yurtdışından tr ye gönderimi yok maalesef. Bir kaç aya cıkar belki bakalım
İlk bebeğim için tutuyor evetKızlarrrr birazda eğlencegezinirken böyle bir şey çıktı karşıma biliyor muydunuz? Bebeği olanlar tutuyor mu bu sizce??? Hepimizin bebiişi çok sağlıklı olsun, gerisi bizim makaramız
İlk gebeliğimde farmasinin aynı Sefa kremini kullandım sadece kuzenlerimin tavsiyesiyle sıfır çatlak ama annemde falan da yok dediğin gibi genetik daha çok rol oynuyor bir de bence kilo çok etkili çok kilo alınınca deri esneme payını iyice kaybettiği için daha mümkün diye düşünüyorumBen normalde de kuru bir cilde sahip olduğum için vücuduma sürekli nemlendirici kullanıyordum. Hamilelikle birlikte Hipp’in çatlak önleyici Body Butter kremine geçtim. Kokusu hafif, kıvamı vazelin gibi sürmesi kolay. Şimdilik sadece bunu kullanıyorum, (genelde duştan sonra) karnım büyüdükçe belki bir de yağ formunda bir ürün eklerim rutinime. İçeriği temiz bir bebek yağı olur diye düşünüyorum maksat cildi mümkün olduğunca yumuşatsın.
Çatlak için genetik faktörlerin de önemli olduğunu söylüyorlar ama ne olacağı belli olmaz tabii. Bir ihtimal varsa ben de şahsen önceden tedbirimi almış olmayı tercih ederim
Sen başka doktora git. Buralarda senin dediğin gibi işlemiyor işler. Beta iki kati artmak zorunda değil kese gözükmüş yolk saç gözükmüş burda bazen doktorlar 2/3 hafta bekliyor . Sen neden hemen kabulleniyorsun ki umutlu ol biraz. Vala kızacağım ha sana. Sen o doktoru değiştir o doktorun bilgisinden şüphe ettim açıkçası. Sanki internetteki saçma bilgileri alıp sana söylüyor gibi.
Benim buna göre kızım oluyorKızlarrrr birazda eğlencegezinirken böyle bir şey çıktı karşıma biliyor muydunuz? Bebeği olanlar tutuyor mu bu sizce??? Hepimizin bebiişi çok sağlıklı olsun, gerisi bizim makaramız
Ben de 8 haftalığım bende de şişlik oluyor şu an bile karnım Baya şiş yaniKızlar slm, ya ben 10. Haftadayım ama özellikle yemeklerden sonra karnım sanki 6 7 aylık gibi şişiyor ve nefes almakta zorlanıyorum.benim gibi olan var mı normal midir ki bu durum ya
Nefes darlığı da yapıyor mu şişlik peki cnm.ben sanki çok yorulmuşum gibi derinden nefes alarak rahatlıyorum resmenBen de 8 haftalığım bende de şişlik oluyor şu an bile karnım Baya şiş yani
Lieracı nerden bulup aldınız acaba piyasa yoku su an hiç biryerde yok. 2 hamileliğimde de lierac kullanmıştım 4. Aydan itibaren hiç çatlamamıştım. Ama gercekten genetik meselesi bu catlama işi benim annem de 4 cocuk dogurmuş hiç çatlamamış mesela. Bazen çatlayacagın varsa ne kulanırsan kullan çatlıyorsun. Yine de tedbir amaclı kullanıyoruz
Bende yapıyor özellikle yemek yedikten sonra hem ciğerlerim sıkışıyo gibi zor nefes alıyorum hemde millet 6 aylık zannediyo o kadar şişiyorum zaten 2 ayda 5 kilo aldım bide üstüne kayınvalidem dün telefonda kilo almışsın şimdiden dedi acayip moralim bozuldu hamile kadına kilo almışsın denir mi ya herkesin ağzından bi şey çıkıyo ben merak etsem sorarım zaten evimdede ayna ve tartı var zaten sanane Allah Allah ya diyip sinirimide burdan atayımNefes darlığı da yapıyor mu şişlik peki cnm.ben sanki çok yorulmuşum gibi derinden nefes alarak rahatlıyorum resmen
Yapıyor canım yapmaz mı valla normal de aşırı enerjik bi insanımdır ama hemen yoruluyorum sürekli dinlenmek istiyorumNefes darlığı da yapıyor mu şişlik peki cnm.ben sanki çok yorulmuşum gibi derinden nefes alarak rahatlıyorum resmen
Eşim bugün diyor ki bu duygu gelgitleri nasıl düzelecek bilen var mımide bulantısı, düşük tansiyon, halsizlik, yorgunluk, bacaklarımda ağrı, duygu hali gelgitleri ne ararsanız var bu hamileliğimde. ya sabır diyorum
Hassas terazi misin sen diye sorası gelmiyor değil insanınBende yapıyor özellikle yemek yedikten sonra hem ciğerlerim sıkışıyo gibi zor nefes alıyorum hemde millet 6 aylık zannediyo o kadar şişiyorum zaten 2 ayda 5 kilo aldım bide üstüne kayınvalidem dün telefonda kilo almışsın şimdiden dedi acayip moralim bozuldu hamile kadına kilo almışsın denir mi ya herkesin ağzından bi şey çıkıyo ben merak etsem sorarım zaten evimdede ayna ve tartı var zaten sanane Allah Allah ya diyip sinirimide burdan atayım
Yemek yemek istemiyorum sırf bu yüzden asla nefes alamıyorum bende 11Kızlar slm, ya ben 10. Haftadayım ama özellikle yemeklerden sonra karnım sanki 6 7 aylık gibi şişiyor ve nefes almakta zorlanıyorum.benim gibi olan var mı normal midir ki bu durum ya
çatlaklar için içeriği de doğal olan weleda yağı kullanıyorum tavsiye ederim. ama bioderma ve biooil de kullananlar memnun.Kızlar çatlak için birşeyler araştırdınızmı bu ara sürekli şu reklam çıkıyo karşıma da iyidir heralde diye düşündüm Eki Görüntüle 3417599
şişkinlik normal bende de oluyor o yüzden az ve sık yemeyi tavsiye ediyorlar doktorlar.Kızlar slm, ya ben 10. Haftadayım ama özellikle yemeklerden sonra karnım sanki 6 7 aylık gibi şişiyor ve nefes almakta zorlanıyorum.benim gibi olan var mı normal midir ki bu durum ya
8. Haftadayım benimde öyle.Sanki görseniz 5 aylık gibi şiş.ama gergin ve gaz olduğu belli Yani.eskiden Sabah kalkınca düz olurdu karnım sonradan karbonhidrat veya gaz yapacak bişi yiyince şişerdi şimdi yemesem de şişiyo.ödem çok fazla var.Kilo almadım ama 58-59 arasında sürekli değişiyo.Doktor karbonhidrat yeme ve ilk 4 ay kilo alma dedi.Toplamda 7-8 kilo ile bitirsen çok iyi diyor.şimdilik amacım kilo almamak.Yürüyüş de yapıyorum hergün bakalım kilomu koruyabilecek miyim.Kızlar slm, ya ben 10. Haftadayım ama özellikle yemeklerden sonra karnım sanki 6 7 aylık gibi şişiyor ve nefes almakta zorlanıyorum.benim gibi olan var mı normal midir ki bu durum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?