2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarrrr birazda eğlence gezinirken böyle bir şey çıktı karşıma biliyor muydunuz? Bebeği olanlar tutuyor mu bu sizce??? Hepimizin bebiişi çok sağlıklı olsun, gerisi bizim makaramız
Kızımda tutuyor bu teori
Bana başka biri eşimle doğum tarihlerimize baktı 2 yılda bir kanlarımız kendilerini yenilermiş. En son hangimizin kanı yenilendiyse tarihe bakarak (örn. Benim yenilenmiş en son) o zaman kız olurmuş. Ama şimdi en son eşimin yenilenmiş erkek olacak bebeğin dedi
Kızımda nasılmış diye Baktık onda da benimmiş gerçekten. Yanılma payı vardır elbette bunların hayırlısı

Aynen kızlar ben de kendimi az az sık yiyince iyi hissediyorum. Bu durumu daha doktora danışmadım ama. Daha önce düşüklerim olduğu için doktor bana 12 . Haftaya kadar yürüyüşü yasakladı. Yürüsem rahatlıycam ama yürüyemiyorum da. Ama annelik güzel ve zahmetli süreç herşey çok güzel olsun inşallah hepimiz için de.güzel düşünelim bu süreçte bir de pek etrafı takmayalım moral bozanları

Son düzenleme:
Kızlar çatlak için birşeyler araştırdınızmı bu ara sürekli şu reklam çıkıyo karşıma da iyidir heralde diye düşündüm Eki Görüntüle 3417599
Ben bio oil'in natural olanını aldım. 1 haftadır kullanıyorum. İlk gebeligimde lierac kullanmıştım hiç çatlamadım. Genetik yapımız çatlamaya müsait ama ona da çok erken başlamıştım sanırım o işe yaradı.

Kızlarrrr birazda eğlence gezinirken böyle bir şey çıktı karşıma biliyor muydunuz? Bebeği olanlar tutuyor mu bu sizce??? Hepimizin bebiişi çok sağlıklı olsun, gerisi bizim makaramız
Buna göre erkek, çin takvimine göre erkek, rus takvimine göre erkek çıkıyor ben de erkek hissediyorum ama kız istiyorum bakalım ne olacakk

Selam hanımlar nasılsınız? Benim bel ağrım var çok yürüdüm bugün ondan dolayı. Geldiğimden beri uzanıyorum çok yorulmuşum

Bu arada dün koyu pembe akıntım vardı ve kasık ağrısı da olunca acile gittim çok şükür bebeğim iyi. Akıntı enfeksiyon sebebiyle olduğunu söyledi doktor. Fitil verdi dün gece kullanmaya başladım. Her gittiğimde günü fazla çıkıyor bnm nedense.

Kuşum ben ecopirin 300 lük kullanıyordum hamilelik olunca kesmişti doktorum. Şu an tekrardan ecopirin 100 lük başladım. Ben de unutmuştum aldım mı almadım mı diye meğerse 2 kere içmiştim. Söylediğin psikolojik olabilir ben de öyle sorun olmamıştı. Dikkatli kullan sen bir de iğne de kullanıyorsun diye biliyorum kan fazla sulanır. İçine sinmezse doktoruna yaz ona da danış

Aa evet onu ben de duydum gerçekten. İyi denk gelmiş size kızınız sağlıkla büyüsün inşallah, gönlünüz bir de oğlum olmasından yanaysa inşallah öyle olur sağlıkla

Bende 150 Lik kullanıyorum 6000 likte iğne. Vala pazar diye şey oldum ama aradım sordum. Çok yorucu şeyler yapma dinlen ama her iki saate bir dolan evin içinde sürekli uzanma dedi. Ağır gelmiş olabilir daha dikkatli ol hatta not tut hamilelikte unutkanlık çok normal dedi. Biraz da psikolojik ama azıcık etki de etti . Hatta iğneyi az geç vur dedi: aklınızda olsun sizinde .. kız bu arada hamilelikte unutkanlık çok oluyormuş bende baya erken başladı herhalde

Hahahah yerim seni Senin zaten sürekli hareket halinde olman lazım pıhtılaşmadan dolayı, dolan evin içinde. Hem hap hem iğne efsane yüksek not al bir yere doktorun doğru söylemiş kuşum. Dikkat

Iyi geceler hepinize benim bu aksam. Kanamam artti acile gittim nobetci dr muayne etti kalp atisi duyamadi ama kendisi onunu bile goremeyen bi dr du hem. Bana dun g3c3 niye gelmedin diye kizip bu aksam hicbisi yapmayan emekliligi gelmis bi dr k3ndisi sabah k3ndi doktoruna gel dedi zaten gelicem dedim ve eve dondum ben kendimi hazirladim bebis zaten geriden geliyordu gecen hafta dan bu yana bir hafta buyumus ama. Kalp atisini duyamadi oda ayri bi m3sele yarin sabah doktoruma gidicem ve buyuk ihtimalle kurtaj dicek ben aksam yemeginin bulasiklarini bile toplayamadim uzuntuden sabahi bekliyorum uzuldugum sey iliskiden sonra bunkanamanin baslamasi bu vicdanin bana yuklenmesi olacagi varmis evet sizlere saglikli dogumlar diliyorum

Canım sabah ola hayrola demişler kötü düşünme sakın sabaha kadar da kendini hırpalama… Bazı hastanelerin ultrason cihazları gerçekten çok kötü. Ayrıca kürtaj demek için de radyolojiye göndermesi lazım doppler ile bakılıp karar verilmesi gerek. Öyle kafasına göre yaaa kalp atışı yok denilemez. Benim de aynı şeyler oldu göremiyoruz bir de doppler ile bakılsın denildi. Orada daha kalp atışı gözüküyordu. Hemen kötüye hazırlama kendini.

Ayrıca birliktelik oldu diye de kendini suçlama. Eğer bir sorun olsaydı 12. haftaya kadar birliktelik yasak denilirdi. Bir ilişkiye girildi diye bebeğin kalbi durmaz. Kalbi durduysa bambaşka durumlar vardır işin içinde. Vicdanen kendini yıpratma. Ve yine söylüyorum kötü enerjiyle kendini hırpalama.

Yarın bir kendi doktoruna git bakalım canım Allahtan ümit kesilmez hemen kürtajı düşünme benim bir komşum vardı doktor kalbi atmıyor dedi feryat figan başka doktora gitti bebekte bir şey çıkmadı şuan bir üstümde ağlama sesi geliyor bebişin ayrıca da ilişkiye bağlama diyelimki kalbi atmıyor Allah korusun tabii ama olacağı varsa her türlü olur inan çoğu insan hamileyken ilişkiden falan uzak durmuyor herşeyi yapıyor bebeklerine de bir şey olmuyor maşallah olmasında tabii benimde bir önceki bebeğimin kalbi durdu ve inan inanılmaz dikkat ettim benim gibi dikkat eden yoktu ama yine durdu yine durdu kalbi bebeğimin önüne geçemezsin herşey Allahtan inşallah bir mucize olur ve yarın kalbini duyarsın yavrunun

Allah razi olsun bende sabahi bekliyorum ama icimde hic umut kalmadi ne yapalim kesmet boyleymis cok yiprandim pskolojik olarak en basindan beri yinede allahin dedigi olur elimizden bisi gelmiyor

Ve evet ultrason cihazları bazen çok eski oluyor bende devlet hastanesine gittim 6 gün önce doktor bebeğin iyi bir şey yok dedi çok şükür ama kalp sesini açtı inan berbat geliyordu yarım yamalak içime kurt düştü yarın başka bir doktora gidicem oluyor yani böyle hatalar

Ahh insallah tek istegim tabi keske bi sorun olmasa cok icim yaniyo ama kendimi herseye hazirladim sabah cocuklarimi okula yollayip dr a gidicem ne olacaksa olacak artik allahin vardir bir bildigi birde b3n kimseye soylemedim hamileligimi hep bisi olabilir diye bekliodum o yuzd3n yanlizim esim var sadece yanimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…