2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Kesinlikle öyle… Felaket şekilde dikkat ediyordum öyle böyle değil. Köpeğimi bile gezdirmedim hep eşim ilgilendi. Sağlıklı şekilde beslendim çoğu şey organik, haftada 2 kez balıklar, 1 sene öncesinde hatta 1,5 sene diyebilirim folik asit içmeye başladım vitaminlerim falan hep en iyisini aldım. Ama kalbi durdu… Elimden geleni yaptıktan sonrası artık Allaha kalmış. Hepimiz Allaha emanetiz bebekler de aynı şekilde. Acilde kadına folik asit kullanıyor musun diyor doktor gelmiş 26. haftasına o ne demek diyor. Yani bunun gerçekten çok dikkat etmeyle, yemeyle içmeyle vs. bir ilgisi yokmuş

Allah razi olsun bende sabahi bekliyorum ama icimde hic umut kalmadi ne yapalim kesmet boyleymis cok yiprandim pskolojik olarak en basindan beri yinede allahin dedigi olur elimizden bisi gelmiyor
Tabii ki canım benim rabbim inşallah sabah bebişinin kalp atışını görmeyi nasip etsin. Bol bol dua et uyumaya çalış

Cok saol cnm inan su halimle sana dua ediyorum insallah en kisa zamanda sende kucagina alirsin bebegini
Allah razı olsun canım benim inşallah. Sabah haberdar et mutlaka tamam mı? Ben de dua ediyorum sana inşallah güzel olacak sabaha her şey inanıyorum canı gönülden

Canım benim, o tatlı canını sakın üzme. Bak başka evlatların varmış, Rabbim tekrar sağlıklı şekilde nasip eder. Kendinde kabahat hiç arama. O verdi O istedi, ötesine berisine biz karışamayız. Benimde içim acıyor, ama teslimiyet, bizler için en güzel sığınak.

eger Allah korusun dusuk olursa bile sagliksiz gebeliktir uzulmeyin benimde daha once 8. haftada kalbi durdugı için kürtaj olmustum. o zaman cok uzulmustum ama sagliksiz dollenmedir muhtemelen demisti doktor cunku birsey yoktu rahmimde, kan testlerimde vs. Kurtajdan 6 ay sonra falan tekrar hamile kaldim bu sefer saglikla ilerledi basindan sonuna kadar gebeligim. yani oyle folik asit bile baslamadim ben ilk 3 ay yine dusuk olur diye. Saglikli dollenmeyse sizde de tiroid kan pihtilasma sorunu rahim inceligi vs gibi seyler yoksa duzgun ilerliyor gebelik korkmayin

Kesinlikle bende 2 yıldır kullanıyordum folik asit hatta bazı bebek düşünenlere 3 ay önce başlayın dememe rağmen başlamamışlardı aynı şekilde bende yememe inanılmaz dikkat ediyordum zaten diyetisyenle ilerliyordum beraber hamile kaldık şimdi hepsi doğurdu benim bebeğimin kalbi durdu elinden gelenin en iyisini de yapsan o meleğin bu dünyada yeri yoksa her türlü kalbi duruyor sakın kendini suçlama ilişkiye asla bağlayıp yıpratma kendini Allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı istemem ama insanında zoruna gidiyor bazı şeyler maalesef

Suan parca dusurmeye basladim kimsem yok arayacagim cocuklarimi uyuttum karsidaki komsuma rica edicem beklesin. Onlari diye esimlw gidicem ama druma ulasamiyorum baskasinada kurtaj olmam napicam bilmiyorum

Devlet hastanesine kanamam var dedim. Oncelik son ayda olanlar dedi ciktim kendi hastaneme gittim ordada onunu bile goremeyen bi dr vardi nobetci ben nasi bunlara kurtaj olayim

Devlet hastanesine kanamam var dedim. Oncelik son ayda olanlar dedi ciktim kendi hastaneme gittim ordada onunu bile goremeyen bi dr vardi nobetci ben nasi bunlara kurtaj olayim
Hangi şehirdesiniz farklı bir devlet ya da özele gidemez misiniz. Ya da kendi doktorunuzu cepten aratın bu acil bir durum sonuçta

Sordum druma ulasin dedim siz gelin biz ulasmaya calisiriz dedi ama ya ulasamazlarsa acil diyip mudahale ederlerse ben guvenmiyorum k3ndi drumdan baskasina

Sordum druma ulasin dedim siz gelin biz ulasmaya calisiriz dedi ama ya ulasamazlarsa acil diyip mudahale ederlerse ben guvenmiyorum k3ndi drumdan baskasina
Devlet hastanesinin öncelik sırasına koymasınıda ilk kez duyuyorum acil bir durum bu sonuçta, yasal haklarınız var imza atarak hiç bir işlemi kabul etmeyebilirsiniz doktorunuz gelmeden. Ama bunu önceden belirtin ben her hangi bir işlem kabul etmiyorum diye. Ultrasona aldıklarında oldu bittiye gelmesin. Ki ne olacağı hiç belli olmaz. Ağrın var mı

İçini ferah tut, onlar da emin olmadan bir şey yapmazlar
Aradilar tekrar siz gelin aciliyete gore haber vericez bi
Var cnm muhtemelen dusuruyorm zaten ama. Kurtaji kendi drumdan baskasina olmicami soledim

Aradilar tekrar siz gelin aciliyete gore haber vericez bi

Var cnm muhtemelen dusuruyorm zaten ama. Kurtaji kendi drumdan baskasina olmicami soledim
Anladım canım Rabbim kolaylık versin kendin düşürüyorsan nacizane fikrim kürtaj hiç olma kendi doktorun gelsede, sadece kalan parçalar için kürtaj yapmak isteyebilirler. Onada bir ilaç verip evdede temizlenmesini talep edebilirsin. Tabi senin için nasıl rahat ederse. Ve bence ilişkiye girmen iyi bile olmuş olabilir belki o kanama olmasa sen bu kadar erken farkedemeyecektin. Bu zamana kadar elinden gelenin en iyisini yaptığına eminim ve senin asla suçun yok kendini vicdanen kötü hissetme

Dr um yolda geliyor hemen temizleyelim dedi cok agrim var zaten yavas yavas dusmesini kaldircak durumdada dilim cnm pskolojikmen bitigim ve tuvalete dusurmusum cok icim aciyo vardir bir hayir ne solenirse onu yapiyorm gucum yok allah hepinizden razi olsun saglikla dogurun insallah

cok cok gecmis olsun

Çok üzgünüm sabahın köründe sırf sizden güzel haber öğrenmek için girdim siteye bir umut Allahım herşeyin hayırlısını versin sanada sabır versin

Geçmiş olsun canm bazen ne yaparsan yap her şey kısmet dikkat et kendine

Senin sağlığın psikolojin hepsinden daha önemli canım. Geriye dönüp sarılabileceğin evlatların olması o kadar güzel birşey ki Rabbim onları size bağışlasın, bu meleğinin yerine çok daha güzel ve hayırlısını versin. Teselli olur mu bilmiyorum ama o haftalarda kalbi duran bir bebeğim için doktorum dua etmelisin demekki dünyaya gelse yaşayamayacak kadar hasta bir bebek olacaktı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…