2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın sabah kaltığımda sildiğimde pembe akıntım geldi daha sonra iç çamaşarıma adet başlangıcı gibi kanama geldi şuan yine silince akıntı ağırlıklı açık pembe kanamam bar şuan acildeyim kan sonucu beklşyorum bunu yaşayan var mı ne olabilir ?

Geçmiş olsun canm benim doktorun ne diyecek bakalım, hayır'lı haberler insallah

Evet kendimi hep oyle teselli ediyorum cnm ve dahada kotusu son ayinda kaybedenler dogduktan sonra kaybedenler var bunada sukur diyorum hersey bir gun de oldu bitti alismam biraz zamn alicak sadece

Evet kendimi hep oyle teselli ediyorum cnm ve dahada kotusu son ayinda kaybedenler dogduktan sonra kaybedenler var bunada sukur diyorum hersey bir gun de oldu bitti alismam biraz zamn alicak sadece
Cok ama çok gecmiş olsun canm basınz saolsun ne denebilir ki... Allâh sizlere sabr versin en yakın zamanda sağlıkla nasip etsin

Hayırlı haberlerle gel inşalalh . Umarım sadece kanamadır ve bebeğin çok iyidir

Çok üzgünüm sabahın köründe sırf sizden güzel haber öğrenmek için girdim siteye bir umut Allahım herşeyin hayırlısını versin sanada sabır versin
Maalesef cnm oyle hizli gelistiki hersey ben bile saskinim cok kotu bi geceydi benim icin her anlamda aci korku uzuntu endise hepsini yasadim ama bunada sukur

Cok ama çok gecmiş olsun canm basınz saolsun ne denebilir ki... Allâh sizlere sabr versin en yakın zamanda sağlıkla nasip etsin
Suprizle girdi hayatimiza suprizle cikti cok alismistim ama ona ic8md3 bosluk kaldi bebek ozlemim oyle cokki suan allah iki ogluma saglik versin ben artik bidaha cesaret edebilecegimi sanmiyorum cok korkunc bir geceydi allah size en guzellerini yasatsin insallah

Parcalar gelince drum acil kurtaj yapti hayirlisi boyleymis benim icin karanlik dun g3c3 allah kimseye yasatmasin
Canım benim çok üzüldüm . Ne denir ki ne yapılır ki .. gelmiş geçmiş olsun Allahım iki oğlunu sana bağışlasın

canım dualarım seninle inş ikimizde güzel sonuçlarla devam eder bebişlerimizi kucağımıza sağlıcAKLA ALIRIZ

Ah be kuzucum Allahm sana dayanma gücü versin valla
2 evladına sağlık sıhhat uzun ömür versin
Biz ne desek ne yazsak boş elbette ama inan acını paylaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…