2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Evet kendimi hep oyle teselli ediyorum cnm ve dahada kotusu son ayinda kaybedenler dogduktan sonra kaybedenler var bunada sukur diyorum hersey bir gun de oldu bitti alismam biraz zamn alicak sadece
Çok haklısın Rabbim en hayırlı en sağlıklısından tekrardan nasip etsin Sen iyi ol yeterki

ÇOK ÇOK GEÇMİŞ olsun Allah bir an önce sağlığınıza kavuşmanızı nasip etsin inş
artık önemli olan sizin can sağlığınız üzülmemek elde değil evet ama sizin canınıza bir şey olmasın sağlıcakla bu işlemin bitmesini zamanla yeni geleceklerinize adapte olmanızı diliyorum
hiç bir şey kendi sağlığımızdan önemli değil

işte bazen isyan ediyoruz ama
böyle örnekleri duyunca da Rabbime hamd ediyorum
iyi ki söylemişsiniz
hayırlıysa gelsinler dünyaya sağlıcakla olacaksa inş
doğup ölmeleri çok daha büyük acı

Tabi ki de sende haberdar et aklım sende kalır
Kuzum kanama alanım yokmuş hem vajinal hem karından baktı kalp atışınıda duyduk çok mutluyumm progestan fitil verdi yinede artık ramzi teorisine uygun oldu çocuğum tahminleri bekliyorum

Eklentiler

• B058583C-2642-49F2-8690-762A29996377.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 57
Kuzum kanama alanım yokmuş hem vajinal hem karından baktı kalp atışınıda duyduk çok mutluyumm progestan fitil verdi yinede artık ramzi teorisine uygun oldu çocuğum tahminleri bekliyorum
Benimde böyle sağda karından bakıldığında teoriye göre kız diyorlar canım . Bu arada çok sevindim bak boşuna endişe etmişsin . Sanırsam senin bebiş daha minik

Oyle cnm sukrediyorum ben daha ilerleyen zamanlardada olabilirdi ozaman cok daha agir gelirdi gercekten bekledigimden daha metanetli buldum kendimi

işte bazen isyan ediyoruz ama
böyle örnekleri duyunca da Rabbime hamd ediyorum
iyi ki söylemişsiniz
hayırlıysa gelsinler dünyaya sağlıcakla olacaksa inş
doğup ölmeleri çok daha büyük acı
Öyle tabi ilerisini düşünsek belki şu günlerdeki üzüntü hiç birşey gibi gelir. Rabbim en hayırlısından en sağlıklısından versin hepimize

6+6 da kuzum şuan ayy hayırlısı olsun sağlıklı olsunda gerisi önemli değil aslında
Sen hem vajinal hem karından bakıldı yazmışsın. Eğer karından bakıldıysa kız vajinalse erkek. M Merve Aycan daha iyi bilir de ben benimkine göre kıyaslıyorum sadece

Sen hem vajinal hem karından bakıldı yazmışsın. Eğer karından bakıldıysa kız vajinalse erkek. M Merve Aycan daha iyi bilir de ben benimkine göre kıyaslıyorum sadece
Kuzum foto karından çokk teşekkür ederim tahmin için M Merve Aycan teorilerini bekliyorum meraklaaa sağlıklı olsunn inşallahta

Kızlar bende bugün yine hastaneye gittim dayanamadım bebeğim çok şükür maşallah 12 haftalık olmuş cinsiyeti yine sormayı unuttum bebeğin iyi dediği an aklımdaki herşeyi unutuyorum o an herşey önemsiz geliyor kocam canım biz bugün ne için geldik hastaneye yine mi unuttun diyor ne yapiyim bebeğimi görünce unutuyorum cuma kendi doktoruma gidicem ikili test için o zaman beraber öğreniriz daha anlamlı olur bence eşim sorar artık cinsiyetini benden umudu kesti zaten

Maşallah canmm sağlıkla ilerlesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…