Allah hepinizden razi olsunAh be kuzucum Allahm sana dayanma gücü versin valla
2 evladına sağlık sıhhat uzun ömür versin
Biz ne desek ne yazsak boş elbette ama inan acını paylaşıyoruz
Çok haklısın Rabbim en hayırlı en sağlıklısından tekrardan nasip etsinEvet kendimi hep oyle teselli ediyorum cnm ve dahada kotusu son ayinda kaybedenler dogduktan sonra kaybedenler var bunada sukur diyorum hersey bir gun de oldu bitti alismam biraz zamn alicak sadece
ÇOK ÇOK GEÇMİŞ olsun Allah bir an önce sağlığınıza kavuşmanızı nasip etsin inşDr um yolda geliyor hemen temizleyelim dedi cok agrim var zaten yavas yavas dusmesini kaldircak durumdada dilim cnm pskolojikmen bitigim ve tuvalete dusurmusum cok icim aciyo vardir bir hayir ne solenirse onu yapiyorm gucum yok allah hepinizden razi olsun saglikla dogurun insallah
işte bazen isyan ediyoruz amaSenin sağlığın psikolojin hepsinden daha önemli canım. Geriye dönüp sarılabileceğin evlatların olması o kadar güzel birşey ki Rabbim onları size bağışlasın, bu meleğinin yerine çok daha güzel ve hayırlısını versin. Teselli olur mu bilmiyorum ama o haftalarda kalbi duran bir bebeğim için doktorum dua etmelisin demekki dünyaya gelse yaşayamayacak kadar hasta bir bebek olacaktı dedi
Çok geçmiş olsun başınız sağ olsun. Allah en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin inşallah.Parcalar gelince drum acil kurtaj yapti hayirlisi boyleymis benim icin karanlik dun g3c3 allah kimseye yasatmasin
Günaydın çiçeğimGünaydın hanımlar
Kuzum kanama alanım yokmuş hem vajinal hem karından baktıTabi ki de sende haberdar et aklım sende kalır
Benimde böyle sağda karından bakıldığında teoriye göre kız diyorlar canım . Bu arada çok sevindim bak boşuna endişe etmişsin . Sanırsam senin bebiş daha minikKuzum kanama alanım yokmuş hem vajinal hem karından baktıkalp atışınıda duyduk çok mutluyumm progestan fitil verdi yinede artık ramzi teorisine uygun oldu çocuğum tahminleri bekliyorum
Amin cnm. Sizede saglikli dogumlar nasip olsun insallahÇok geçmiş olsun başınız sağ olsun. Allah en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin inşallah.
6+6 da kuzum şuan ayy hayırlısı olsun sağlıklı olsunda gerisi önemli değil aslındaBenimde böyle sağda karından bakıldığında teoriye göre kız diyorlar canım . Bu arada çok sevindim bak boşuna endişe etmişsin . Sanırsam senin bebiş daha minik
Oyle cnm sukrediyorum ben daha ilerleyen zamanlardada olabilirdi ozaman cok daha agir gelirdi gercekten bekledigimden daha metanetli buldum kendimiÇOK ÇOK GEÇMİŞ olsun Allah bir an önce sağlığınıza kavuşmanızı nasip etsin inş
artık önemli olan sizin can sağlığınız üzülmemek elde değil evet ama sizin canınıza bir şey olmasın sağlıcakla bu işlemin bitmesini zamanla yeni geleceklerinize adapte olmanızı diliyorum
hiç bir şey kendi sağlığımızdan önemli değil
Öyle tabi ilerisini düşünsek belki şu günlerdeki üzüntü hiç birşey gibi gelir. Rabbim en hayırlısından en sağlıklısından versin hepimizeişte bazen isyan ediyoruz ama
böyle örnekleri duyunca da Rabbime hamd ediyorum
iyi ki söylemişsiniz
hayırlıysa gelsinler dünyaya sağlıcakla olacaksa inş
doğup ölmeleri çok daha büyük acı
Sen hem vajinal hem karından bakıldı yazmışsın. Eğer karından bakıldıysa kız vajinalse erkek. M Merve Aycan daha iyi bilir de6+6 da kuzum şuan ayy hayırlısı olsun sağlıklı olsunda gerisi önemli değil aslında
Kuzum foto karındanSen hem vajinal hem karından bakıldı yazmışsın. Eğer karından bakıldıysa kız vajinalse erkek. M Merve Aycan daha iyi bilir deben benimkine göre kıyaslıyorum sadece
çok üzüldüm , Allah sabır versin canım benim.Amin cnm sizlerede en sagliklisindan dogumlar nasip etsin
Karın ve vajinal arasnda ki fark nedir canm:)Sen hem vajinal hem karından bakıldı yazmışsın. Eğer karından bakıldıysa kız vajinalse erkek. M Merve Aycan daha iyi bilir deben benimkine göre kıyaslıyorum sadece
Maşallah canmm sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar bende bugün yine hastaneye gittim dayanamadımbebeğim çok şükür maşallah 12 haftalık olmuş cinsiyeti yine sormayı unuttum bebeğin iyi dediği an aklımdaki herşeyi unutuyorum o an herşey önemsiz geliyor kocam canım biz bugün ne için geldik hastaneye yine mi unuttun diyor ne yapiyim bebeğimi görünce unutuyorum cuma kendi doktoruma gidicem ikili test için o zaman beraber öğreniriz daha anlamlı olur bence eşim sorar artık cinsiyetini benden umudu kesti zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?