2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Kan pıhtılaşması var benim ama hangisinde ne var bulunamıyor bir sürü test yaptırdım bekliyorum. İşte yiyecek ekmeği yoksa gelmiyor dünyaya öyle derler ya gerçekten doğru. Allah herkese hayırlı sağlıklı bebek nasip etsin inşallah

benimki de karından bakılan ultrason 12 haftalık cinsiyet tahmini var mı:) ramziye göre falan :)

kızlar yardım kisme dönmedi yaa 9+1 karından sizce cinsiyet :)))

Eklentiler

• WhatsApp Image 2024-04-17 at 10.15.21.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 79
ya doktorum bana 12. haftada gel dedi işte çocuğun ense kalınlığı vs bakcaz dedi bu ikili taramamı oluyor bir şey demedi henüz bana
Sana yine gel demiş bana şu hafta gel bile demedi kendi kendime ne zaman gitsem diye düşünüyorum

13. Haftaya giricez İnşaAllah.. bugün kontrolum vardı çok şükür herşey yolunda, eliyle yüzünü kapatmıştı bizim nazlı kuzucuk :) 2 gün önce de arkasına dönmüştü görememiştik yüzünü bayağı ağrılarım oluyor bu aralar bel karın kasık büyüyoruz, belirgin olmaya başladık artık bugün doktorum ikili tarama testimi söyledi onu verdim ense kalınlığımız da normal hamdolsun test sonucu 1 hafta sonra çıkacakmış bakalım bende gelişmeler böyle rabbim İnşaAllah tüüüüm bekleyenlerimizin göğsüne kavuştursun yavrularımızı

Ben bu hafta gitsem ne olur 10+1im meraktan ölücem gel bile demedi adam 12.hafta mı başlıyor ikili tarama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…