2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar slm, ya ben 10. Haftadayım ama özellikle yemeklerden sonra karnım sanki 6 7 aylık gibi şişiyor ve nefes almakta zorlanıyorum.benim gibi olan var mı normal midir ki bu durum ya
Bende de durum aynı. Yemek yemesem bile bazen karnımı çok şiş hissediyorum. Bende 9+1 oldum ama göbeğim çıktı

Cinsiyet Tahminleri varsa alalım ablaları

Eklentiler

• D54794A7-1653-4BFD-B0F4-18033DBCB9DF.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 62
Ben bu hafta gitsem ne olur 10+1im meraktan ölücem gel bile demedi adam 12.hafta mı başlıyor ikili tarama
11 sanırım canım, bende 5 hafta aradan sonra gittim bayram girdi araya öylece uzadı, gitsen en fazla muayene eder

ben10 haftalık olcam 15 günde bir gidiyordum şimdi 3 hafta sonra gel dedi
Devlete gitmiştim en son test vermek için doktora sorduğumda 1 ay sonra gel dedi. Ozeldeki doktoruma mesaj attım daha bisey yazmadı 1 ay çok uzun gibi geldi banada ondan size de sormak istedim

Devlete gitmiştim en son test vermek için doktora sorduğumda 1 ay sonra gel dedi. Ozeldeki doktoruma mesaj attım daha bisey yazmadı 1 ay çok uzun gibi geldi banada ondan size de sormak istedim
bende keseyi görmeye gitmiştim ertesi hafta kalp atışına . Sonra bir ay geçti öyle 10. haftada gittim yine bir ay var arada kontrolün sabırsızlanıyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…