2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Tabi yiyen yemeyenin halinden anlamıyor diyorlar ki kilo alacam. Ya alın alın yememek daha kötü gerşeyden mide bulanması hele kusmak . Ah keşke yesek demi kız
Aynen öyle yemek gerçekten çok güzel birşey ya, bende kusma yokken böyleyim kusması olanları düşünemiyorum. Bi eh işte diyip tüketebildiğim patates makarna zeytin

Sanki onlar çok pahalı değil canım yada 4 momstan sonra bana ucuz gelmiş olabilir bilmiyorum

Bak bana da aynısı oldu psikolojik destek al kesinlikle tavsiye ederim . Ben almadım bana +30 kilo olarak döndü kürtaj. O yüzden daha başındasın zihnini boşalt vitaminlerini al rahmini bir sonraki sağlıklı gebeliğe hazırla . Ama önce zihnini hazırla yoksa o korkular hamileyken de devam eder canım . İki kez kürtaj yaşamış biri olarak Şuan bu hamilelikte bu kadar rahatsam tek sebebi Budur

Tahminde bulunuyorlar bana da kız diye düşünüyorum ama kesin değil bir dahaki gelmende netleştiririz dedi ama bence de kız kemik yapısından bile anlaşılıyormuş benim doktorum da çok tecrübeli çok iyi bir doktor ben kesin gözüyle bakıyorum başından ber kız hissediyordum şaşırmadım zaten kız dediğin de

Aynen öyle yemek gerçekten çok güzel birşey ya, bende kusma yokken böyleyim kusması olanları düşünemiyorum. Bi eh işte diyip tüketebildiğim patates makarna zeytin
Bak benim Şuan kusmadıgım tek şey simit. Aklına ne gelirse en hafifi bile kusmaya neden oluyor . Biz 5 kilo verdikte açlıktan verdik ya aç gezmek böyle birşey

Muhtemelen rahim kendini toplamaya çalışıyor ve temizliyor canım, anksiyete oluyor, karamsarlık ümitsizlik hepsini yaşıyorsun ama hayalin hep bunların üstünde olsun, tekrardan o çift çizgiyi göreceğin günü hayal et

Aynı şekilde bende 2 kayıptan sonra psikolojik olarak yıkılmıştım ve 30 kilo aldım şuan çok kilolu bir şekilde hamile kaldım eskiden inanılmaz takardım kiloyu ama çok daha büyük dertler görünce tek istediğim bebeğimi sağlıcakla doğurmak kafam rahat olacağı için doğumdan sonra veririm diye düşünüyorum

İşte ondan zihni rahatlatmak lazım yoksa o korkular devam ediyor. Hiç takma kafaya emzirirken peşlerinden koşarken veririz yeter ki sağlıklı doğsun Bebişlerimiz . Bizde toparlak yumuş hamile oluruz nolcak

Ya sanki ultrasondada belli ediyor gibi uzuv olarak. Mesela kızlar daha böyle gelişim olarak et parçası gibi kenarda kol bacaklar tomurcuk gibi topalak duruyor, erkeklerde sanki böyle hemen el kol belli uzuvlar direk çıkmış gibi oluyor gözlemlediğim kadarıyla

Oyyy bende takıyordum kiloyu sayeniZde daha iyi hissediyorum kendimi
O kadar haklsn kii tatlım en önemlisi sağlıkla gelsinler de

kendimi toparlayacağım Allahın izniyle.

stres sıkıntı hazımsızlık huzursuzluk yapıyor onu çok iyi anladım. herkes dikkat etsin.

Normalde sata görr 9 haftalık olmam gerekirken bugün doktor 7. Haftadasın dedi. Bu kadar fark olabilir öi geç döllenmede ? Ayrıca bugün ilk defa bebeği ve kalp atışını duyduk
Canım bende aynı durumdayım hala kalp atışını duyamadım.Senin kese şuan kaç mm

kızım 12 yaşında şimdi yeni bir bebek bakalım heyecanlıyız.sizin durum nasıl
Benimki henüz 3,5 yaşında bende şuan çok aşırı heycan yok açıkçası çok zor anne olmuş ve hamileligin bir kaç sıkıntı yaşamış biri olarak 2. De relaxim ama kızım aşırı heyecanlı hepimiz adına heyecanlanıyor resmen sizin çok geçmiş üzerinden çok normal. Sağlıkla gelsinler inşallah yavrularimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…