valla hiç geçmedi yaAmin ben de iyi düşünmeye çalışıyorum. Diyorum ki miden bu kadar kötüyse bebekler iyidir. 13. Haftada hafiflemeye başlar diyorlar insallah sen de bu haftadan sonra rahatlarsın. Bir de soda biraz yatıştırıyor denedin mi hiç?
ben her şeyden yiyorum sonra hop çıkıyor :) geçecek inşallah <3Aynen öyle yemek gerçekten çok güzel birşey ya, bende kusma yokken böyleyim kusması olanları düşünemiyorum. Bi eh işte diyip tüketebildiğim patates makarna zeytin
Gerçekten çok haklısın yavrum ya . o dönem çok zor farkında olmuyoruz ama dediğin gibi zihnen rahat olunca her şey daha kolayBak bana da aynısı oldu psikolojik destek al kesinlikle tavsiye ederim . Ben almadım bana +30 kilo olarak döndü kürtaj. O yüzden daha başındasın zihnini boşalt vitaminlerini al rahmini bir sonraki sağlıklı gebeliğe hazırla . Ama önce zihnini hazırla yoksa o korkular hamileyken de devam eder canım . İki kez kürtaj yaşamış biri olarak Şuan bu hamilelikte bu kadar rahatsam tek sebebi Budur
Aslında doktorlar ona bile çok iyi diyor. Ağızda sindirilmeye başlıyor ya ya gıdalar o yüzden muhakkak kussanız bile o yiyecekten fayda görüyorsunuz diyorlarben her şeyden yiyorum sonra hop çıkıyor :) geçecek inşallah <3
soyler canım en azından bi tahmini olurHayırlısıyla saglikla gelsin canım benimde cumartesi randevu aynı gün transfer olmustuk bana da söyler insallah
Tabi canım kilo her zaman verilir asla büyük bir sıkıntı değil yeterki bebeklerimiz sağlıklı doğsunOyyy bende takıyordum kiloyu sayeniZde daha iyi hissediyorum kendimi
O kadar haklsn kii tatlım en önemlisi sağlıkla gelsinler de
Yaa benim de 4 yaşında 1 kızım varBenimki henüz 3,5 yaşında bende şuan çok aşırı heycan yok açıkçası çok zor anne olmuş ve hamileligin bir kaç sıkıntı yaşamış biri olarak 2. De relaxim ama kızım aşırı heyecanlı hepimiz adına heyecanlanıyor resmensizin çok geçmiş üzerinden çok normal. Sağlıkla gelsinler inşallah yavrularimiz
Ben her hafta gelişimini gördüm bebeğimin kese de sağ taraftaydı içinde de sağ taraftan tutunmuştu o teori tuttu birde rus takvimi tuttu Çin de erkek çıkmıştı o teori tutmadıYa sanki ultrasondada belli ediyor gibi uzuv olarak. Mesela kızlar daha böyle gelişim olarak et parçası gibi kenarda kol bacaklar tomurcuk gibi topalak duruyor, erkeklerde sanki böyle hemen el kol belli uzuvlar direk çıkmış gibi oluyor gözlemlediğim kadarıyla
Evet tam olarak öyleyim. Çok kötüyüm diyemiyorum ama rahatsız ediyor. Dediğiniz gibi kendim pişirdiysem hiç yiyesim gelmiyorBende öyleyim yemeklere karşı isteksizlik var özellikle kendim pişirdiysem yiyemiyorum gibi birşey, ilk haftalarda daha iyiydim. Yani zorlayan bi bulantım var diyemem ama rahatsız ediyor bazen
Ben iki doktora gidiyordum birinde sürekli sağda birinde sürekli solda çıkıyordu onu kestiremedim de çin tuttu bendedeBen her hafta gelişimini gördüm bebeğimin kese de sağ taraftaydı içinde de sağ taraftan tutunmuştu o teori tuttu birde rus takvimi tuttu Çin de erkek çıkmıştı o teori tutmadı
Zamanla geçer sanırım. Genelde hamileliğin ortalarında biraz daha rahatlanıyormuşEvet tam olarak öyleyim. Çok kötüyüm diyemiyorum ama rahatsız ediyor. Dediğiniz gibi kendim pişirdiysem hiç yiyesim gelmiyor
Evet günü geçirecek çözümler. Ertesi güne bambaska da uyanabiliyoruzvalla hiç geçmedi yabende öyle düşünüyorum midem bulanıyor her şey yolunda gibi , Sodayı denedim ama her zaman rahatlatmıyor . bir gün iyi gelen şey ertesi gün gelmiyor o kadar değişik ki :)
Bu arada benim bulantılar birazcık olsun azaldı şükür. Sıvı şeyler midemi bulandırıyordu başlarda su bile.sadece tost patates vs. Tükettim ilk birkaç haftaBen mide bulantısına iyi geliyor diye çorbalarıma salatama vs. kuru nane atıp yiyordum kızlar iyi de geliyordu. Fakat nane düşüğe sebep olabilir vs diye duydum. Sizce doğruluğu nedir.ben herşeyin fazlasının zarar olduğu düşüncesindeyim ama.
Bende fazla tüketimi zarar diye biliyorum canm her gün kullanma benceBen mide bulantısına iyi geliyor diye çorbalarıma salatama vs. kuru nane atıp yiyordum kızlar iyi de geliyordu. Fakat nane düşüğe sebep olabilir vs diye duydum. Sizce doğruluğu nedir.ben herşeyin fazlasının zarar olduğu düşüncesindeyim ama.
işteyim şuan , marka hatırlamıyorum ama ebebek kendi ürünüydüHangi marka aldın, kullanıcı yorumları çok olumlu
aminn inşallahBenimki henüz 3,5 yaşında bende şuan çok aşırı heycan yok açıkçası çok zor anne olmuş ve hamileligin bir kaç sıkıntı yaşamış biri olarak 2. De relaxim ama kızım aşırı heyecanlı hepimiz adına heyecanlanıyor resmensizin çok geçmiş üzerinden çok normal. Sağlıkla gelsinler inşallah yavrularimiz
Ay inşallah faydası oluyordur canım ya en son 10 gr dı miniğim :)Aslında doktorlar ona bile çok iyi diyor. Ağızda sindirilmeye başlıyor ya ya gıdalar o yüzden muhakkak kussanız bile o yiyecekten fayda görüyorsunuz diyorlar
Bisey sorabilir miym, 6 haftalikken kalbi attiginda bebeginiz yine benimki kadar kucukmuydu 3.56mm benim crl cok kucuk baya geriden geliyor.Benim bebeğimin de kalbi 6 haftalıkken attı bak onuda alttan bakınca gördü yavaş atıyor dedi demek 6. Haftada böyle oluyor bence kalp atışını hiç hiç kafaya takma benimde başıma geldi bende çok taktım bak çok şükür yavruma bir şey olmadı 12 haftalık olduk bile maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?