2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

valla hiç geçmedi ya bende öyle düşünüyorum midem bulanıyor her şey yolunda gibi , Sodayı denedim ama her zaman rahatlatmıyor . bir gün iyi gelen şey ertesi gün gelmiyor o kadar değişik ki :)

Gerçekten çok haklısın yavrum ya . o dönem çok zor farkında olmuyoruz ama dediğin gibi zihnen rahat olunca her şey daha kolay

Oyyy bende takıyordum kiloyu sayeniZde daha iyi hissediyorum kendimi
O kadar haklsn kii tatlım en önemlisi sağlıkla gelsinler de
Tabi canım kilo her zaman verilir asla büyük bir sıkıntı değil yeterki bebeklerimiz sağlıklı doğsun

Yaa benim de 4 yaşında 1 kızım var

Ben her hafta gelişimini gördüm bebeğimin kese de sağ taraftaydı içinde de sağ taraftan tutunmuştu o teori tuttu birde rus takvimi tuttu Çin de erkek çıkmıştı o teori tutmadı

Bende öyleyim yemeklere karşı isteksizlik var özellikle kendim pişirdiysem yiyemiyorum gibi birşey, ilk haftalarda daha iyiydim. Yani zorlayan bi bulantım var diyemem ama rahatsız ediyor bazen
Evet tam olarak öyleyim. Çok kötüyüm diyemiyorum ama rahatsız ediyor. Dediğiniz gibi kendim pişirdiysem hiç yiyesim gelmiyor

Ben her hafta gelişimini gördüm bebeğimin kese de sağ taraftaydı içinde de sağ taraftan tutunmuştu o teori tuttu birde rus takvimi tuttu Çin de erkek çıkmıştı o teori tutmadı
Ben iki doktora gidiyordum birinde sürekli sağda birinde sürekli solda çıkıyordu onu kestiremedim de çin tuttu bendede

valla hiç geçmedi ya bende öyle düşünüyorum midem bulanıyor her şey yolunda gibi , Sodayı denedim ama her zaman rahatlatmıyor . bir gün iyi gelen şey ertesi gün gelmiyor o kadar değişik ki :)
Evet günü geçirecek çözümler. Ertesi güne bambaska da uyanabiliyoruz. İlk hamileligimde 8. Haftada başlayıp 16. Haftada bir anda kesilmişti ama daha çok koku hassasiyetiydi. Bu kadar yemeden kesilmemistim. Hayırlısı bakalım her gün ayrı bir deneyim

Ben mide bulantısına iyi geliyor diye çorbalarıma salatama vs. kuru nane atıp yiyordum kızlar iyi de geliyordu. Fakat nane düşüğe sebep olabilir vs diye duydum. Sizce doğruluğu nedir.ben herşeyin fazlasının zarar olduğu düşüncesindeyim ama.

Bu arada benim bulantılar birazcık olsun azaldı şükür. Sıvı şeyler midemi bulandırıyordu başlarda su bile.sadece tost patates vs. Tükettim ilk birkaç hafta

Bende fazla tüketimi zarar diye biliyorum canm her gün kullanma bence

aminn inşallah

Bisey sorabilir miym, 6 haftalikken kalbi attiginda bebeginiz yine benimki kadar kucukmuydu 3.56mm benim crl cok kucuk baya geriden geliyor.

Arkdaslar gec dollenme nasil oluyor ya bi turlu cozemedim benim ultrasona gore bebegim 6 hafta diyo doktor ama regl gore 7+3 olmasi gerekiyor.. adetten 16 gun once iliski oldu baska olmadi. Bu gec dollenme olabilir mi ki ?? Bu konuda bilginiz var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…