2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Benim eşmde cok cok aceleci bebek kamerasını aldı durdurmasam park yatak ve bebek arabası da alacaktı
Bizde park yatak aldık ama aldığımız marka internette vardı sadece, gelsin bi burdan baktıklarımızla kıyas edelim ona göre karar verelim diye aldık olmazsa iade edicez. Nasıl bi andan onların içine girdik onuda bilmiyorum bence şimdiden kamera felan daha mantıklı yataktan

inşallah iyidir çiçeğim iyi düşünelim iyi olsun . benimde midem berbat 13 oldum hala geçmedi midem
Amin ben de iyi düşünmeye çalışıyorum. Diyorum ki miden bu kadar kötüyse bebekler iyidir . 13. Haftada hafiflemeye başlar diyorlar insallah sen de bu haftadan sonra rahatlarsın. Bir de soda biraz yatıştırıyor denedin mi hiç?

Son düzenleme:
Ee başaksa sen ona bırak o halleder

Vlla dimii:)) aman olsun kızz alınmış alınmıştr:))

ah be canım, o reflü yatağını bende almak için favorilemiştim

Babyjörnde düşündüm ekstra şu manuel olan dimi, hadi ya o kadar para veripte onuda yaşamak istemem yani
Yorumları elektriklilerden çok daha iyi kullananlar memnun ama ben alırsam ikinci el alırım
Çok mantıklıymış o zaman az da olsa çocuk içinde açıp birikim yapalım
Benim eşmde cok cok aceleci bebek kamerasını aldı durdurmasam park yatak ve bebek arabası da alacaktı
Bebek kamerası bende kedi olduğu için iki tane aldım bir tane daha alıcam çok memnunum wifi bağlı hareket olunca bildirim geliyor telefona ağlama olunca fa bildirim seçeneği var

ah be canım, o reflü yatağını bende almak için favorilemiştim
Rabbim öyle güzel günler yaşatır ki inşallah canım sen bile dönüp baktığında kendine inanamazsın. Benim trendyol favlarımı görsen, geçen gün biberonu bulmak için seneler öncesine gitmek zorunda kaldım, kaç senedir favoriliyormuşum sen düşün. Bende alıyorumda inan sadece korkularımı bastırıp biraz moda girebilmek için

kürtajdan sonra karın ağrılarım kramplarım arttı, anksiyetem çoğaldı gibi. iyice duygusallaştım. ilaç da kullanmak istemiyorum. insan korkuyu üstünden atamıyor herhalde, ama evet o moda da girmek insanı güzel hissettiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…