Can boğazdan gelir amaaaannAyy evet ayrankız resmen karbonhidrat Aşeriyorum
Bizde park yatak aldık ama aldığımız marka internette vardı sadece, gelsin bi burdan baktıklarımızla kıyas edelim ona göre karar verelim diye aldık olmazsa iade edicez. Nasıl bi andan onların içine girdik onuda bilmiyorum bence şimdiden kamera felan daha mantıklı yataktanBenim eşmde cok cok acelecibebek kamerasını aldı durdurmasam park yatak ve bebek arabası da alacaktı
Evet bende instagramda gördüm hep canım, o zaman takibe devamEvet o da baya memnun. Bana da mutlaka al dedi ama fiyatı baya uçuk, temiz ikinci el bi bakındım ama denk gelmedim öyle. Instagramda da çok denk geldim
Aynen dimiiiCan boğazdan gelir amaaaann
Amin ben de iyi düşünmeye çalışıyorum. Diyorum ki miden bu kadar kötüyse bebekler iyidirinşallah iyidir çiçeğim iyi düşünelim iyi olsun . benimde midem berbat 13 oldum hala geçmedi midem
Ee başaksa sen ona bırak o hallederCanım benim eşim başak burcu ben şimdi söyledim bakalım daha ne zaman içine sinip karar verirbebek arabalarında yoyko, kraft kenya, bagi, bunları araştırıyor iç aksan, malzeme,teker falan filan işte bende ona bıraktım
Yiyebilen yemeli yemek gibisi var mı yaCan boğazdan gelir amaaaann
Vlla dimii:)) aman olsun kızz alınmış alınmıştr:))Bizde park yatak aldık ama aldığımız marka internette vardı sadece, gelsin bi burdan baktıklarımızla kıyas edelim ona göre karar verelim diye aldık olmazsa iade edicez. Nasıl bi andan onların içine girdik onuda bilmiyorum bence şimdiden kamera felan daha mantıklı yataktan
He yaaa birde boğa sanYiyebilen yemeli yemek gibisi var mı ya
ah be canım, o reflü yatağını bende almak için favorilemiştimKızlar yataş reflü yatağı çok öneriyorlar ben indirimdeyken almıştım 3-4 ay kullanılıyormuş. Trendyolda indirime giriyor genellikle. Küçük bir yatak zaten istersen yatağına götür koy yanına, koltuğa götür. Bir yere giderken yanında götür falan gayet kullanışlı. Bir de reflü için çok mantıklı. Philips aventin biberonları var anne memesine çok yakın bir biberon. Kolik bebekler için olanlar da var. Yine aventin emzikleri. Bunlar bayağı bir öneriliyor araştırın
Aynen canım ben sadece nelerin alınması gerektiğini söylüyorum gerisi ondaEe başaksa sen ona bırak o halleder
Canm kuzum Allahm sağlıkla tekrar nasip edecek inşallahah be canım, o reflü yatağını bende almak için favorilemiştim
Aynen öyle canım Rabbim ağız tadıyla kullanmayıda nasip etsinVlla dimii:)) aman olsun kızz alınmış alınmıştr:))
Ne güzel hem yemekten zevk alıyorsun hem yiyebiliyorsun daha ne olsun maşallahHe yaaa birde boğa san
Yorumları elektriklilerden çok daha iyi kullananlar memnun ama ben alırsam ikinci el alırımBabyjörnde düşündüm ekstra şu manuel olan dimi, hadi ya o kadar para veripte onuda yaşamak istemem yani
Çok mantıklıymış o zaman az da olsa çocuk içinde açıp birikim yapalımTabi ki o da olabilir ancak çocuk için açtığınızda ek faydalar oluyor ve Allah korusun anne veya babaya bir şey olması durumunda hayat sigortası gibi tazminata hak kazandıkları için geleceği daha güvene alınmış oluyor bence
Bebek kamerası bende kedi olduğu için iki tane aldım bir tane daha alıcam çok memnunum wifi bağlı hareket olunca bildirim geliyor telefona ağlama olunca fa bildirim seçeneği varBenim eşmde cok cok acelecibebek kamerasını aldı durdurmasam park yatak ve bebek arabası da alacaktı
Tabi yiyen yemeyenin halinden anlamıyor diyorlar ki kilo alacam. Ya alın alın yememek daha kötü gerşeyden mide bulanması hele kusmak . Ah keşke yesek demi kızYiyebilen yemeli yemek gibisi var mı ya
Allah razı olsun canım, hala sizlerleyim. takip ediyorum. hepiniz sağlıkla bebeklerine kavuşun inşallah.Canm kuzum Allahm sağlıkla tekrar nasip edecek inşallah
Mübarek cuma günü hürmetne dualarmz hep sizinle
Rabb'im mucizesi ile sizi sevindirsin
Çok şükür bu günümüze balımmmAynen öyle canım Rabbim ağız tadıyla kullanmayıda nasip etsin
Ne güzel hem yemekten zevk alıyorsun hem yiyebiliyorsun daha ne olsun maşallah
Rabbim öyle güzel günler yaşatır ki inşallah canım sen bile dönüp baktığında kendine inanamazsın. Benim trendyol favlarımı görsen, geçen gün biberonu bulmak için seneler öncesine gitmek zorunda kaldım, kaç senedir favoriliyormuşum sen düşün. Bende alıyorumda inan sadece korkularımı bastırıp biraz moda girebilmek içinah be canım, o reflü yatağını bende almak için favorilemiştim
kürtajdan sonra karın ağrılarım kramplarım arttı, anksiyetem çoğaldı gibi. iyice duygusallaştım. ilaç da kullanmak istemiyorum. insan korkuyu üstünden atamıyor herhalde, ama evet o moda da girmek insanı güzel hissettiriyor.Rabbim öyle güzel günler yaşatır ki inşallah canım sen bile dönüp baktığında kendine inanamazsın. Benim trendyol favlarımı görsen, geçen gün biberonu bulmak için seneler öncesine gitmek zorunda kaldım, kaç senedir favoriliyormuşum sen düşün. Bende alıyorumda inan sadece korkularımı bastırıp biraz moda girebilmek için
Sende en doğru zamanda sağlıklı bebeğine kavuş canım benimAllah razı olsun canım, hala sizlerleyim. takip ediyorum. hepiniz sağlıkla bebeklerine kavuşun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?