2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bende kızıma kumbara hesabı açtım kumbaraya 20 -30 dolar şeklinde elime geçtikçe koyuyordum bunda da fon açmak daha mantıklı geldi oy oy valla şimdiden büyük şeyleri almak lazım bence
Ay birikim konuşulmuş bizde birikim yapan hep eşim ben hiç anlamam sevdiğim kısım harcama kısmı ama artık bebiş olacak benim de öğrenmem lazım…
Ablam birikimli hayat sigortası yaptırdım dmeişti dolar şeklinde belki onu yaparım
Bes için eşim çocuğa değil 40 tan sonra her ikimize de yapıp iki asgari ücret yatırmayı planlıyordu çocuk yerine kendimize açmak daha mantıklı olmaz mı?
Kızlar elektirikli ana kucakları var ya düşünüyor musunuz onlardan
Elektrikli olandan ablam kullandı 4 moms sonradan ses çıkarıyo gaş guş. Bence en güzeli babybjörn eltimde vardı çok memnundu çocuk kendi hareket ettiriyor

Aynen canım bunlar büyük görünen parçalar. Küçüklerde göze gelmez ama baya tutar. Çeyiz hazırlarken mutfakta alınan rende plastik ıvır zıvır gibi göze gelmez ama çok para götürür
Yaa eslemmmm ben bekliyorım siz alın bana da önerin diye ben hiç anlamıyorum ne alınır hangi marka alınır . Kendi kendime diyorum aman gruptan kızlar alır bende ona göre alırım

saldım ben ya kendim yapsam da yiyemiyorum yapmasam da . Aman dedim yiyeceğim zaman gelcek ağrının geçtiği zaman gelecek güzel günler yakın dayanın az kaldı 2. Trimester e
Şuan 2. Trimester sayılıyorum sanki ondan dedim dediklerimi unut diye yok canım büyük şeyler olmadıkça bunlarda güzel yeterki sağlıklı olsun, illa ki ağrı felan olacak vücut değişiyor sonuçta

Bizide parası durduruyor canım. 5 farklı sallama modu vardı o cezbetmişti. Bi yandan büyük şeyleri alalım çıksın diyorum bi yandan daha dursun diyorum
Benim arkadaşım bahsettiğim ürünü 2. el aldı canım baya temiz güzeldi. Eğer çok istiyorsan o şekilde bak bi de

Babyjörnde düşündüm ekstra şu manuel olan dimi, hadi ya o kadar para veripte onuda yaşamak istemem yani

Şuan 2. Trimester sayılıyorum sanki ondan dedim dediklerimi unut diye yok canım büyük şeyler olmadıkça bunlarda güzel yeterki sağlıklı olsun, illa ki ağrı felan olacak vücut değişiyor sonuçta
Daha dur 1. Haftan senin tam şey yapamamış vücûd ondan

Bes için eşim çocuğa değil 40 tan sonra her ikimize de yapıp iki asgari ücret yatırmayı planlıyordu çocuk yerine kendimize açmak daha mantıklı olmaz mı?
Tabi ki o da olabilir ancak çocuk için açtığınızda ek faydalar oluyor ve Allah korusun anne veya babaya bir şey olması durumunda hayat sigortası gibi tazminata hak kazandıkları için geleceği daha güvene alınmış oluyor bence

Yaa eslemmmm ben bekliyorım siz alın bana da önerin diye ben hiç anlamıyorum ne alınır hangi marka alınır . Kendi kendime diyorum aman gruptan kızlar alır bende ona göre alırım
Canım benim eşim başak burcu ben şimdi söyledim bakalım daha ne zaman içine sinip karar verir bebek arabalarında yoyko, kraft kenya, bagi, bunları araştırıyor iç aksan, malzeme,teker falan filan işte bende ona bıraktım

Senin meslek neydi canm

Benim eşmde cok cok aceleci bebek kamerasını aldı durdurmasam park yatak ve bebek arabası da alacaktı

İkinci elde bakıyoruz canım illa sıfır olması gerekmez temiz uygun çıkarsa güzel olur. Memnun kalmış mıydı
Evet o da baya memnun. Bana da mutlaka al dedi ama fiyatı baya uçuk, temiz ikinci el bi bakındım ama denk gelmedim öyle. Instagramda da çok denk geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…