çok iyi denk gelmiş süper :)Öğlen arasında denk geldim valla tesadüf
ne diyosun kızzzz bu rüyalarda var mı bir hikmet gerçektenrüya demişken benimde kaynanam görmüş eşim anlattı kuzumuz demiş ikiz doğurdu
İşte canm da istiyor sormaaa kuzu. Hele ki tavuklu pilav,Karbonhidrat çok az al bence Hatta alma mümkünse valla
Ay birikim konuşulmuş bizde birikim yapan hep eşim ben hiç anlamam sevdiğim kısım harcama kısmı ama artık bebiş olacak benim de öğrenmem lazım…Bende kızıma kumbara hesabı açtım kumbaraya 20 -30 dolar şeklinde elime geçtikçe koyuyordum bunda da fon açmak daha mantıklı geldi oy oy valla şimdiden büyük şeyleri almak lazım bence
Bes için eşim çocuğa değil 40 tan sonra her ikimize de yapıp iki asgari ücret yatırmayı planlıyordu çocuk yerine kendimize açmak daha mantıklı olmaz mı?kızlar bir de doğar doğmaz bebişlerinize BES hesabı açtırın mutlaka, 18 yaşına kadar üç beş demeden aylık ufak ödemelerle ve bes fonlarının getirisiyle çocukların üniversite paraları çok rahat çıkar
Elektrikli olandan ablam kullandı 4 moms sonradan ses çıkarıyo gaş guş. Bence en güzeli babybjörn eltimde vardı çok memnundu çocuk kendi hareket ettiriyorKızlar elektirikli ana kucakları var ya düşünüyor musunuz onlardan
Yaa eslemmmmAynen canım bunlar büyük görünen parçalar. Küçüklerde göze gelmez ama baya tutar. Çeyiz hazırlarken mutfakta alınan rende plastik ıvır zıvır gibi göze gelmez ama çok para götürür
Şuan 2. Trimester sayılıyorum sanki ondan dedim dediklerimi unut diyesaldım ben ya kendim yapsam da yiyemiyorum yapmasam da . Aman dedim yiyeceğim zaman gelcek ağrının geçtiği zaman gelecek güzel günler yakın dayanın az kaldı 2. Trimester e
bende ya hakkk diyip başlıcam alışverişe ama ne zaman Allah bilir yavrumBen aceleci bacı
Benim arkadaşım bahsettiğim ürünü 2. el aldı canım baya temiz güzeldi. Eğer çok istiyorsan o şekilde bak bi deBizide parası durduruyor canım. 5 farklı sallama modu vardı o cezbetmişti. Bi yandan büyük şeyleri alalım çıksın diyorum bi yandan daha dursun diyorum
Oyy canm kızlar saolun moral ve fikir verdiğinz içinboşverrrr
doğumdan sonra dikkat edersin emzirmende bitince
bişey olmaz ben iki doğumumua da 70le girdim sonra da diyetlerle 59-57 lere kadar düştüm dikkat edince veriliyor
Babyjörnde düşündüm ekstra şu manuel olan dimi, hadi ya o kadar para veripte onuda yaşamak istemem yaniAy birikim konuşulmuş bizde birikim yapan hep eşim ben hiç anlamam sevdiğim kısım harcama kısmı ama artık bebiş olacak benim de öğrenmem lazım…
Ablam birikimli hayat sigortası yaptırdım dmeişti dolar şeklinde belki onu yaparım
Bes için eşim çocuğa değil 40 tan sonra her ikimize de yapıp iki asgari ücret yatırmayı planlıyordu çocuk yerine kendimize açmak daha mantıklı olmaz mı?
Elektrikli olandan ablam kullandı 4 moms sonradan ses çıkarıyo gaş guş. Bence en güzeli babybjörn eltimde vardı çok memnundu çocuk kendi hareket ettiriyor
Aman aslnda herşey de paraya bakıyor canm bi anda da alırsn dert etmebende ya hakkk diyip başlıcam alışverişe ama ne zaman Allah bilir yavrum
Daha dur 1. Haftan senin tam şey yapamamış vücûd ondanŞuan 2. Trimester sayılıyorum sanki ondan dedim dediklerimi unut diyeyok canım büyük şeyler olmadıkça bunlarda güzel yeterki sağlıklı olsun, illa ki ağrı felan olacak vücut değişiyor sonuçta
Tabi ki o da olabilir ancak çocuk için açtığınızda ek faydalar oluyor ve Allah korusun anne veya babaya bir şey olması durumunda hayat sigortası gibi tazminata hak kazandıkları için geleceği daha güvene alınmış oluyor benceBes için eşim çocuğa değil 40 tan sonra her ikimize de yapıp iki asgari ücret yatırmayı planlıyordu çocuk yerine kendimize açmak daha mantıklı olmaz mı?
Canım benim eşim başak burcu ben şimdi söyledim bakalım daha ne zaman içine sinip karar verirYaa eslemmmmben bekliyorım siz alın bana da önerin diye ben hiç anlamıyorum ne alınır hangi marka alınır . Kendi kendime diyorum aman gruptan kızlar alır bende ona göre alırım
Senin meslek neydi canmTabi ki o da olabilir ancak çocuk için açtığınızda ek faydalar oluyor ve Allah korusun anne veya babaya bir şey olması durumunda hayat sigortası gibi tazminata hak kazandıkları için geleceği daha güvene alınmış oluyor bence
Yanına ayranİşte canm da istiyor sormaaa kuzu. Hele ki tavuklu pilav,
İkinci elde bakıyoruz canım illa sıfır olması gerekmez temiz uygun çıkarsa güzel olur. Memnun kalmış mıydıBenim arkadaşım bahsettiğim ürünü 2. el aldı canım baya temiz güzeldi. Eğer çok istiyorsan o şekilde bak bi de
Benim eşmde cok cok aceleciCanım benim eşim başak burcu ben şimdi söyledim bakalım daha ne zaman içine sinip karar verirbebek arabalarında yoyko, kraft kenya, bagi, bunları araştırıyor iç aksan, malzeme,teker falan filan işte bende ona bıraktım
Ayy evet ayranYanına ayranbelki acı turşu….
Evet o da baya memnun. Bana da mutlaka al dedi ama fiyatı baya uçuk, temiz ikinci el bi bakındım ama denk gelmedim öyle. Instagramda da çok denk geldimİkinci elde bakıyoruz canım illa sıfır olması gerekmez temiz uygun çıkarsa güzel olur. Memnun kalmış mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?