2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

İlk hamilelikte zaman gectikce rahatlamadim hıc valla. Bu ikinci olduğu için daha rahatim
Ben ilk zamanlara göre şuan daha rahatm canm
Çnkü doktor da uyardı sen stres yaparsan bebekte yapar dedi
Daha bi dikkat ediyorum:)

Kızlar benim karnım kocaman oldu ya sadece elbise giyebiliyorum artık, napıcam böyle daha 3. aydayız
Kızz bende 4 kilon aldm düşün tek bebekte
Senin çok normal yavrucum
Senin ki daha güzel canım benim hadi seni de sabırzıklıkla bekliyoruz
Olsun kız seninde Güzell:) ahanda bak ben daha beklicem

Ya ben bir belgesele denk geldim yurt dışında doğum diye inan özendim . Burada parayı veriyorsun herşeyi öğreniyorsun orada süreç yavaş ama stressiz gibi geliyor bana . Daha rahatlar . Hamilelikleri de daha güzel geçiyor . Yani daha çok normal doğuma yönlendiriliyor zorunda olmadıkça sezeryan yok. Ne bilim izlediğim öyleydi en azından . Benim daha çok hoşuma gitti inan burda sürekli stres . Herşeyi bilmekte güzel değil sanki

Aminnn sağlıkla gelsin mucizelerin hiç korkma dediğin doğru Allah onun kolaylığını verir

Oy kıyamam babasına bak sen şimdi böyleyse tekme falan attıklarında hiç dokunmaz o zaman net hissediliyor ya

Ayy değil mi bebeğim şurası su kadar cm sırası bilmem yok önden yok geriden eeee soruyorsun sorun mu yok olabilir o zmn bak her şey normal de değil mi
Kızlar sezeryanı da bilmiyorum ama normal doğumda zor yani öyle eskideki normal doğum zor Buda dikişli o yüzden hiç doğum şekline takılmıyorum bebilerimize odaklanalım:)

Bu mesaj bana da iyi geldi canm dediğin de çok doğru ‘ Bebişe odaklanmak ‘ bende çok takıyorum cidden yaklaştıkça hangisi olsa daha çok kaldırabilirim diye .Tüm arkadaşlarım sezaryen nerdeyse hepsinde memnundu hemen ayaklandı.Bende sezeryane odaklıyım biraz açıkçası umarım hepimiz için en kolay şekilde en güzel şekilde olur

Pasta keserken birilerini de çağıracak mısınız canım ? Yoksa sadece eşinle başbaşa mı olacaksınız , bende yapıcam ama bi kaç kişiye desem mi bilemedim

Benim 4 yaşında kızım var bende hep sezeryqn düşündüm ama sonra pandemi vs gidemedim sonra normal doğum oldu sezeryanla aynı dercedir diye düşünüyorum o yüzden boşver bebiş karar veriyor zaten normal mi sezerya. Mı

Hanımlar ben 9+5 , de iki kilo aldım 60 ı gördüm 2 gün önce tartıda ( 58 ile hamile kaldım ) sabah bir baktım 59 um.bir günde bir kilo gitmiş olamaz dimi
Yani.Her gün tartılıyorum ama ciddi ödem var yani o zaman.

Kızlar Prilam bulantı ilacını bıraktım 2 gün oldu Dr bırak dedi Gyno Ferro sanol demir ilacina başladım. Ama bulantı kusmadan duramıyorum. Çalışıyorum aynı zamanda çok kötüyüm ne yapcam ben. 13+1 deyim. Geçmiyor bulantı kusma yardım edin

Doğum her türlü zor aslında da Allahım bir çırpıda doğurmayı nasip etsin bebeklerimiz için hangisi uygunsa

Pasta keserken birilerini de çağıracak mısınız canım ? Yoksa sadece eşinle başbaşa mı olacaksınız , bende yapıcam ama bi kaç kişiye desem mi bilemedim
Ben tek olacağım canım. Böyle karşıma kamerayı koyacağım. Amatörce olacak aslında. Biraz ikimize özel olsun istedim . Yalnızken duygularımız yüzümüze daha net yansır bende eşimde başkası varken az rol yapabiliriz kasılırız ikimizde

Olabilir aldığımız kilolar yağ değil direk ödem ve şişlik canım. Gerçi kilo vermende hala kilo almış gibi şiş şiş olabilirsin 12. Haftada azalıyor o şişlik diyorlar ben 12. Haftadayım henüz azalmadı

Bende de aşırı bulantı ve kusma da var. Ben şöyle çözüm buldum. Az ve sık yemeye çalışıyorum . Kraker kullanıyorum tuzlu şeyler yiyorum . Bu çizi büskivi varya yarım yada bir tane atıyorum ağzıma çok aç kalmıyorum. Ve düşününce bile midemin bulandıgı hiçbirşeyi yemiyorum hafif şeyler yemeye çalışıyorum . Baya azaldı . Birde ağzıma atacağım şey ağzıma atmadan anlıyorum midem Bulancak mı kuscam mı diye . Anladıysam onu ağzıma atmıyorum

Bana doktor 12. Haftadan verelim kana iyice geçsin gibisinden birşey demişti . Daha erken verilince kana az geçiyor dedi: yani bilimsel şeyler dedi de ben böyle anladım
Bende öyle yapcam sanırım 12 hafta konyrolümde olsun sonra verirrim. Bakarım belki ultrason iyi geçerse hiç vermem

Evet canım var biraz kilom yani 76 kilo cıktım dün doktorda doktorda göbek bölgesinde yağlanmadan dedi. Birde göbekten yapmıştım son zamanlarda kan sulandırıcıyı oda derinin altında top top ödem yaptı belki oda etkiler diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…