Günaydın canlar ben dayanamadım doktoru aradım. Bu sivilceler dedim nolcak 15 güne düğün var ne kullanayım . Yukarda arkadaş bir krem önermişti dedim kullanayım mı onu. Bana saf gül suyu kullan başka birşey kullanma kimyasal ürünler tercih etme dedi. Saf gül suyu ile sivilce olan bölgeyi temizle dedi. İşe yarar mı bilmem ama deneyeceğim. Görümce olacağım sivilceli olmak istemiyorum aklınızda bulunsun sizinde
Günaydın canlar ben dayanamadım doktoru aradım. Bu sivilceler dedim nolcak 15 güne düğün var ne kullanayım . Yukarda arkadaş bir krem önermişti dedim kullanayım mı onu. Bana saf gül suyu kullan başka birşey kullanma kimyasal ürünler tercih etme dedi. Saf gül suyu ile sivilce olan bölgeyi temizle dedi. İşe yarar mı bilmem ama deneyeceğim. Görümce olacağım sivilceli olmak istemiyorum aklınızda bulunsun sizinde
Ben dayanamayacağım . Sadece doktora yazmasını isteyeceğim. Bir arkadaşım var pasta yapıyor ona gideceğim kağıdı vereceğim akşama pasta hazırlayacak. Böyle eşimle video çekeceğim ben de. Hayatta bekleyemem ama seninki çok anlamlıymış
Ben dayanamayacağım . Sadece doktora yazmasını isteyeceğim. Bir arkadaşım var pasta yapıyor ona gideceğim kağıdı vereceğim akşama pasta hazırlayacak. Böyle eşimle video çekeceğim ben de. Hayatta bekleyemem ama seninki çok anlamlıymış
Ayyy benim de sonunda muayene haftam geldi cumartesi gideceğim görmeye minik mucizemi 20 gün oldu insan minicik şeye özlem duyar mı tam 10 haftalık olacak
Öyle düşünüyorum canım
Bende 10+1im kadın doğum doktorum 12 hafta kontrolünüde yapalım öylr verelim dedi. Tüp bebek doktorum 11. Haftada ver sonucla birlikte 12. Hafta kontrole git dedi. Hangisini dinlesem bilemedim. Dün kontrolde bi korktuk karnımdan göremedi kalp atışını alttan baktı öyle gördü. O korkudan sonra şu 12yide atlatayım bi rahat nefes alayım öyle vereyim diyorum bende
Kuzum biraz da olsa kilon var mı? ( bunu sorduğum için özür dilerim ) neden biliyomusun? Ben 10+2 de ilk karından ultrasona girdiğimde doktorum gel bakalım burdan görebilicek miyiz dedi.
Ben zayıfım. Ama dediki biraz kilo olunca göremiyor ve vajinal ultrasona geçmek zorunda kalıyorz dedi ondan
Yüreğini ferah tut. Allah’a emanet bebeklerimiz Nasıl için rahat edicekse öyle ver kanını Bizde ultrasonda gördükten sonra doktorumuz kan verebilirsin bugün dedi.
Öyle verdik.
Ayyy benim de sonunda muayene haftam geldi cumartesi gideceğim görmeye minik mucizemi 20 gün oldu insan minicik şeye özlem duyar mı tam 10 haftalık olacak
Bende pazartesi öğreneceğim canm bana da doktor kağıda yazacak.. Fakat benim hayallerim olduğu için sahil kenarında el boyası sis ler falan kuzenler ve bizde calışıyoruz h. İçi olmaz havanın aydınlk olması lazım
O açıdan pazar olsun dedik
Irmak ben senin bebiş için kız hissediyorum ama sen yine de bana çok güvenmeBen kendimde de kız hissediyorum dedim benimki açtı bacaklarını gösterdi malum şeyi