2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bende 11+2 olarak yarın fetal DNA yaptiricam İstanbul'da genoks firmasından 12.000 TL fiyat verdiler. Kaybettiğim ilk bebeğimdede aynı firmaya yaptirmistim 4 günde gelmişti sonuç yine aynı firmayi tercih ettik. İns benim ve yaptıran ve yaptırmayan herkesin bebisleri sağlıklı ve sorunsuz olur.

A Amin canm inşallah

Amiin canım evet ikimizin aynıydı. 12.haftaya girdik biz bugün
Senin de yüzde 80 kız demiş Dr:)) çok sevindim sen başından beri hissediyordun.
İnşallah sağlıkla kucağına alirsin

Gözünüz aydın çok güzel haberler peşpeşe gelmiş:))) sağlıkla kucağimiza almak nasip olur inşallah

Ben de sabah bir muz, 2 ceviz, bir de haslanmis yumurta yemiştim kahvaltıda:)) kıpır kıpırdı

Cinsiyeti belli olan annelere bir sorum var. Şu ye ekşiyi çıkar ayşe'yi lafı tuttu mu
Ben de tuttu çin takvimi, Rus takvimi vs nette ne kadar tahmin testi yaptıysam kız diyordu. He bi de hani bebeğin plasentasinin konumundan da tahmin yürütülen bir iddia var ya o da kız diyordu tuttu.

Ben ben bugün daha yaşadım 4 de kalktım geri yatamadım gündüz uyuyorum genelde dengeliyor muyum emin değilim ama genel bir halsizlik var üstümde bir de aşırı mide bulantım var emin değilim dengeleniyor mu

Amiin canım evet ikimizin aynıydı. 12.haftaya girdik biz bugün
Senin de yüzde 80 kız demiş Dr:)) çok sevindim sen başından beri hissediyordun.
İnşallah sağlıkla kucağına alirsin
Hepimiz sağlıkla kucağınıza alalım inşallah . ben 12. Haftadayım aynıyız senle.

Bende 10+3 deyim hic belirtim yok randevum 8 gun sonra islah sikinti yok tur
Hayirli olsun canim

Kizlar bende hem calisiyorum hem evde cocuklar zor oluyor hergun giremıyorum topiğe
Benımde 10+3 olduk hiç belirtim kalmadı goguslerım ilkgunden buyana agrırdı oda gitti işalah bir sıkıntı yoktur hamıle oldugumu unutuyorum sanki hiç hamıle degılmi gibi gelıyor parisde yaşiyorum burda geç randevu verıyorlar en son 7 haftalıkken gordum oydu sıradakı randevum 8 gün sonra nasıl dayanıcam bilmiyorum kan tahlılı yaptık bugun bebegın saglıklı olup olmadıgı için randevu gunumde bakılıcak ense kalınlığına işalah sıkıntı yoktur herkese saglıklı gebelıkler saglıkla alalım kucagımıza bebişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…