2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy ırmakkk çok sevindim ya sanki kendi sevincimi hayal ettim bana da dua edermisiniz bnde çokk istiyorum pembe kalp
Erkek evladı olan beni anlar veya kız evladı olup erkek isteyen

birşey sormak istiyorum şuama kadar toplam 4 kez kahverengi lekelenmem oldu. İlk 3 ünden sonra zaten doktora gitmiştik kalbi atıyordu. Son doktor kontrolümden 1 hafta sonra yine leke oldu sizce gideyim mi:/ 10+2 yim
kahve leke için doktorum düşük riski demişti hep bnmde oldu gittim kanama alani vardi iğne oldum ve hep yattim dinlendim hala progestan kullaniyorum bide bnm nokta kDardi lekem buna rĞmen gittim git derim arkdaşim ihmal etme hatta bugün git hemen

birşey sormak istiyorum şuama kadar toplam 4 kez kahverengi lekelenmem oldu. İlk 3 ünden sonra zaten doktora gitmiştik kalbi atıyordu. Son doktor kontrolümden 1 hafta sonra yine leke oldu sizce gideyim mi:/ 10+2 yim
Benim de oldu kahverengi akıntıydı benim ki.doktora gidince kanama alanı vs. Görmedi.progestana devam et ve yat diyip gönderdiler. Olabiliyormuş bazı gebeliklerde ama yine de git için rahat etsin cnm ihmal etme bence

Kızlar günaydın cinsiyet öğrenenleri tebrik ederim hayrlı olsun bu arada ben de hamilelik başından beri hep sarımsı-beyaz akıntı çok vardı.şşmdi iyice azaldı yok gibi neredeyse.siz de akıntı durumları nasıl olması gereken ne gebelik haftası artıkkça artar diye okudum ama benim ki azaldı gibi normal mi

Kizlar ya çok önmli bnm içinde kusra bakmayın ağdaya ne zmn gidilmeli kaçıncı ayda kendimiz yapamayacağiz ilerleyn zamanlarda cok su içtiğimiz içn hemen cıkıyor veran tüyler
Yani ben rutini bozmadım açıkçası. Kendim zaten yapamıyorum . Klasik ne zaman çıkarsa kuaföre ne zaman gidersem o zaman gittim en başından beri. Sadece hamile olduğumu söyledim daha temiz ve dikkatli olmasını istedim o kadar. Zararını görmedim canım sende git bence . Ben tüysüz biriyim bu arada bacaklarım kollarımda hiç tüy kol yoktur. Ama hormon nedeniyle herhalde bende artış oldu hızlı uzama değil ama artış oldu

Belirttiler zamanla azalıyor hatta şıp diye yok oluyor canım benim. Sağlıklıdır bebeğin az kalmış 8 güncük daha dayan. Kocaman olmuş şekilde göreceksin şimdi sen

Yoktur bende geçen haftalarda su içsem bile kustum bende ayaklarımdan soğuk aldım bence. Geçti gitti. Bizim burada mevsim dengesiz dün akşam sağnak yağdı şimdi güneş. Herhalde ondan oluyor. Bebekle alakalı değil canım

Ayy ırmakkk çok sevindim ya sanki kendi sevincimi hayal ettim bana da dua edermisiniz bnde çokk istiyorum pembe kalp
Erkek evladı olan beni anlar veya kız evladı olup erkek isteyen
Ben bütün dualarıma bunu ekliyorum biliyor musun. Allahım erkek olana kız . Kıza olana erkek nasip et diye . Benim ilk ondan farketmiyor ama inşalalh sende pembe kalp görürsün kalpten diliyorum bunu

Canım günaydın bende de vardı o akıntı bir ara full kesildi bugün azıcık gelmiş ki benim azalmıyor kesiliyor direk . 12. Haftamdayım bende

bnde de öyle bacak ve koltuk alti çikmiyo ama genitalde hamilekte artış oldu bu yğzden gitmek istiyorum korkuyordm açikçasi iyi cesaret aldim şuan canımsın

Canım günaydın bende de vardı o akıntı bir ara full kesildi bugün azıcık gelmiş ki benim azalmıyor kesiliyor direk . 12. Haftamdayım bende
Benim bir ara çok fazlaydı ırmak acaba dedim enfeksiyondan mı oluyor ama idrarda çok az çıktı enfeksiyon.şimdi de çok çok az hatta dediğin gibi bitti gibi ben de 12. Haftaya yeni girdim. Bu arada bebeğinin cinsiyeti hayrlı olsun

Çok teşekkür ederim korkma korkma benim direk kesildi azalmadan kesildi hemde. Olabiliyor o . Endişe etme bendede aynısı oldu . O enfeksiyonda geçmiş o zaman senin geçmese azalmazdı . Buna da sevin kız

Benim de oldu kahverengi akıntıydı benim ki.doktora gidince kanama alanı vs. Görmedi.progestana devam et ve yat diyip gönderdiler. Olabiliyormuş bazı gebeliklerde ama yine de git için rahat etsin cnm ihmal etme bence
Bizi de haberdar et cnm gidince

Kızlar perinatolojiye gittim bugün detaylı ultrason yaptırdık. Cinsiyet net değil hala diğer her şey çok şükür yolunda kalbinde parlaklık var önemli değil dedi ama 16. Haftada tekrar görelim dedi bugün de cinsiyet partisi için toplanacaktık kendi doktorumun tahminine göre yapıcaz yanlış çıkarsa da anı olur

Aslında araştırdığım kadarıyla bir sıkıntı olduğunda belirtiler de aniden kesilebiliyomuş mide bulantım devam ediyo çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…