filetoyu baharatlarla ve otlarla marineleyebilirsiniz ve yanina bol limonlu yunan patetesi (netten bu sekilde aratabilirsiniz) yaparsaniz mukemmeeeeeeelllllllllll oluyor.
Kizlar ya çok önmli bnm içinde kusra bakmayın ağdaya ne zmn gidilmeli kaçıncı ayda kendimiz yapamayacağiz ilerleyn zamanlarda cok su içtiğimiz içn hemen cıkıyor veran tüyler
Evet Google'a yazın. Hemen çıkar . Ama plasenta yerine göre tahmin yorumlanarak yapılıyor. Bilen biri yorumluyordu grupta. Bir de hamileliğin erken haftalarındaydi, 7-8 gibi
Kızlar dün akşam midemi üşüttüm sanırım. Bugün hiçbir şey yiyemedim kusmaktan, çünkü kraker bile durmuyor midemde. Çok çok afedersiniz az önce sadece su çıkarttım. Sadece üşüttüğüm içindir dimi bu kadar kusmak, bebekle ilgili bir durum yoktur dimi.
birşey sormak istiyorum şuama kadar toplam 4 kez kahverengi lekelenmem oldu. İlk 3 ünden sonra zaten doktora gitmiştik kalbi atıyordu. Son doktor kontrolümden 1 hafta sonra yine leke oldu sizce gideyim mi:/ 10+2 yim
İyi akşamlar kızlar. Cinsiyetler yavaş yavaş çıkmaya başlamış. Hayırlısıyla sağlıkla alalım kucaklara inşallah12. Haftada öğrenebilir miyim bende acaba tam 12. Haftada kontrolüm var merak ediyorum
Merhaba güzel anneler acaba grubunuzda Antalyali olan var mi. Fetal dna yaptırmayı düşünüyorum doktorum 16 bin dedi. Burda okuyunca da sizinkilere göre fiyat biraz fazla geldi. Şehirden şehire mi fiyat değiyor bilemedim. Antalya hakkında bilgisi olan varsa yazabilirse sevinirim.