2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bende batma var bugün
Bazen kendimi dinleyince orda oldugunu hissediyorum sanki,
Yerim minnoşumu

Ayy çok heyecanlı benim de başından ver ekşi bulantı neyse ama karnım benim geniş duruyor ve aşırı cildim sivilce leke oldu o yüzden hep kız hissetim rüyalarımda hep kız gördüm nasip artık sağlıklı olsunlar eller ayakları bütün uzuvları düzgün olsun inşallah

Hep kasık ağrılarım oluyordu benim o bitti son bir haftadır solumda batma hissi vardı ama oda bugün itibari ile olmadı hiç ve gece tuvalet en az üç defa kalkıyorum uyku yarı kalıyor doktorda 10’dan sonra su içme dedi ama yine de gece bir kere olsa da kalkıyorum maalesef çalıştığım için dengeleme söz konusu bile olmuyor

Canım maşallah gözün aydın çok sevindimm bujdan sonra için rahat bir şekilde geçirebilirsin sürecini mis gibi

Teşekkür ederim canım benim. Çok şükür bundan sonra diken üstünde olmam azalır biraz Karar verdin mi? Vericek misin fetal için kan?
Tadını çıkar artık canım hala korkuyorum desem 12. Hafta muayenemizi yapalım öyle veririm heralde

Ben de haftaya cuma 10+2 iken gidicem inş biz de görürüz kıpır kıpır hllerine. Ne güzel maşallah minişe

Siz de bendensiniz o zaman daha once de yazmıştım 2 cocugumda da yaptırmadım hiç pişman olmadım, ben de 37 yasındayım bu sefer de yaptırmıcam. İhtimallerle de kafamı bulandırmak istemiyorum acıkcası zaten ilerleyen haftalarda doktor ultrasondan anlıyor ense kalınlıgına bakıyor burun kemiğine bakıyor saglıklı oldugı belli oluyor.

Benim canım zeyrinyaglı fasulye cekti acaip gecen dün pazardan aldım akşam yaptım valla ohh afiyetle yedim
afiyet şeker olsun ya. bakalım ben daha öyle aşerme duygusunu yaşamadım sanırım henüz, gerçi artık herşey çok ulaşılabilir.
Şöyle ulaşması zor bişey bulup sürekli canının istediği bişey varsa söyle diye darlayan eşimi gece manav manav dolaştırmam lazım hahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…