2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Ben canım antalyada yaşıyorum. 16 bin çok fazla ben seni yönlendireyim istersen

Aslında araştırdığım kadarıyla bir sıkıntı olduğunda belirtiler de aniden kesilebiliyomuş mide bulantım devam ediyo çok şükür
Bazen hiç bir şey yokmuş gibi de belirtiler gidiyor aslında bazen de bir bakıyorsun hop geri geliyor.hiç biri tam bir kıstas değil aslında cnm. Ama biz işte sürekli bir şeylere bağlamaya çalışıyoruz durumlarımızı.muayeneye gidip bebişi görene kadar panikatak olmaya devam ediyoruz. Rabbim hep güzel haberlerini almamızı nasip etsin inşallah hepimize de

Kızlarrr herkese güzel hafta sonları bugün bebeğimi gördüm çok ama mutluyum büyümüş elleri ayakları oluşmuş Herşey yolunda dedi doktorum cinsiyet var mı hocam dedim yok tabiki de daha dedi ben kız hissediyorum dedim belli pembe örtmüş gelmişsin dedi hocam soluma yatamıyorum dedim çünkü rahimin tam soluna yerleşmiş 20 gün sonra ense burun kemiği tarama için gideceğim inşallah herhangi bir farklı taramaya gerek yok dedi öyle işte

Amiin inşallah

Merhaba ben de Adana’da bugün verdim fetal DNA için kan Amerika’ya gidiyor ve 15500 verdim maalesef doktorum bu paketi yaptırmamı istedi

kızlarr herkese selam uzun zamandır buralarda yoktum hamile kaldıığım günden beri hayatımda sürekli olarak bir tempo var 3. ayın sonlarına doğru artık kendime gelmeye başladım ve hemen foruma uğrayım dedimm. benimde geçen gün kontrolüm vardı son adet tarigine göre olan tarihten 5 gün felan ilerde söyledi doktor bebşin gününü so adet tariihine göre 10+1 doktorun söylediği 10+6 bu neden olur acaba hangi tarhi baz alcağımı bilemedim

Heyecanını anlayabiliyorum için kıpır kıpırdır . Amin inşallah herhangi bir sıkıntı çıkmaz içini ferah tut

Bence ultrasonu baz al benim oğlan 1 hafta önde çıkıyodu hep 36+6da doğdu ultrasona göre. Adet tarihine göre olsa prematüre kabul edilicekti mesela

Heyecanını anlayabiliyorum için kıpır kıpırdır . Amin inşallah herhangi bir sıkıntı çıkmaz içini ferah tut
Irmak sekizin dediğiniz yaptım çikolata yedim kıpır kıpır o bacaklar oynadı inanamadık eşimle inşallah canım inşallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım

Çok sevindim minicik eller ayaklar Allahım çok şükür sağlıkla gelsin inşallah yavrum

Belirttiler zamanla azalıyor hatta şıp diye yok oluyor canım benim. Sağlıklıdır bebeğin az kalmış 8 güncük daha dayan. Kocaman olmuş şekilde göreceksin şimdi sen
Ay işalahhh cok sagol içimi rahatlattın gercekten rahat bir şekilde beklicem randevumu artık
Cok guzel hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…