- 15 Şubat 2024
- 2.668
- 3.613
- 53
- 34
Ya bende iyi niyetli olduklarını kendince fikir vermeye çalıştıklarını anlıyorum fakat aman senin bebeğin de aynı şu kalbi duran kişinin bebeği gibi olmasın demekte bilmiyorum insan bunu isteyerek söylemez ama kötüyü çağırmakta bilmiyorum o bana bunu söylediği günden beri tuhaf rüyalar görüyorum Allah korusun diyorum ama yüzlerini göresim gelmiyor artıkCanım iyi niyetli düşününce herkes aynı bakacakmış gibi geliyor bize. Aslında onlarda öğrendiklerini gördüklerini uyguluyor bize, üzdüklerinin yada had aştıklarının farkında olduklarını sanmıyorum. Çünkü kimse kasti birini üzmek isteyecek kadar kötü değildir diye düşünüyorum
Bana doktorum regenesis max verdi. Almoniyi ilk defa duydum baktım şimdi içerikleri yakın hep omega 3 ve vitaminler varKızlar selam doktor bana almoni diye bir multivitamin söyledi ama daha önce hiç kimseden duymadım.sizler hangisini kullanıyorsunuz önerirsiniz.bu vitamin kullanan var mı aranızda
Yani hamileyi geçtim bu normal insana bile söylenmez diye düşünüyorum. Sana iyi gelmeyen kişilerde uzak durmak bu süreçte en güzeliYa bende iyi niyetli olduklarını kendince fikir vermeye çalıştıklarını anlıyorum fakat aman senin bebeğin de aynı şu kalbi duran kişinin bebeği gibi olmasın demekte bilmiyorum insan bunu isteyerek söylemez ama kötüyü çağırmakta bilmiyorum o bana bunu söylediği günden beri tuhaf rüyalar görüyorum Allah korusun diyorum ama yüzlerini göresim gelmiyor artık
KesinlikleYani hamileyi geçtim bu normal insana bile söylenmez diye düşünüyorum. Sana iyi gelmeyen kişilerde uzak durmak bu süreçte en güzeli
Ay bizim istanbul usulü sekerli bol sogan ve domatesli yaparız .bende zeytinyağlı fasulye aşerdim :))
valla ben de kimseye söylemedim bir benim annem bir de kayınvaldem biliyor sıkı sıkı tembihledim annem nerdeyse catlıcak artık babama söyleyememektenAlışveriş planları başlamış sizlerde ben daha kimseye söylemedim bile hamileliğimi
Ya aslında o krem 3000 tl felan diil de karaborsaya düşmüş elinde kalanlar ne tuttururlarsa fiyat koymuş 4000e bile gördüm yaDaha yeni bio oil aldm canm beğendiğim bi marka vardı cok pahalı 3 bin olmuş
Birde birr arkadaş o kremle bile arkadaşm çatladı deyince
Bio oil aldm bebeğim
Evet eczacı da içerikleri hep benzer dedi ama ben de hiç kimseden bunu duymamıştımBana doktorum regenesis max verdi. Almoniyi ilk defa duydum baktım şimdi içerikleri yakın hep omega 3 ve vitaminler var
Lierac değil mi bende almayı düşündüm ama gerçekten çok pahalı ona okadar para vermem hemde 200 ml 1 kutu da yetmez onun yerine o parayi bebislerime harcarim ben yağ düşünüyorum ama vücudum killanmaya çok müsait gobegimdeki ayva tüylerini kalinlastirir diye yağdan da korkuyorumYa aslında o krem 3000 tl felan diil de karaborsaya düşmüş elinde kalanlar ne tuttururlarsa fiyat koymuş 4000e bile gördüm ya
Geçen benim de canım istedi ama ben kendim evde yaptım canım çokta güzel olmuştu ama bende kısır yiyorum içim dışım bulgur olduHanımlar 11. Haftaya kadar cidden hep sağlıklı ve düzenli beslendim ve toplamda 1-1.5 gibi bir kilo da geldi maalesef ama, son bir haftadır canım çok fazla McDonald’s, hamburger, patates vs çekiyor.bir kere gidip nefsim körelsin diye küçük bir tane yedim ama bugünde aklımda sürekli o var sabahtan beri, iş çıkışı gidip yemek istiyorumNiye böyle oldu ki ya ( varmı böyle zararlı şeyleri canı isteyen veya yiyen ? Doktor da yeme, kilo alma demişti halbuki…
Maalesef aynı durum bende de var yani sağlıklı hiçbirşey yiyemiyorum aksi gibi canım böyle şeyler istiyorHanımlar 11. Haftaya kadar cidden hep sağlıklı ve düzenli beslendim ve toplamda 1-1.5 gibi bir kilo da geldi maalesef ama, son bir haftadır canım çok fazla McDonald’s, hamburger, patates vs çekiyor.bir kere gidip nefsim körelsin diye küçük bir tane yedim ama bugünde aklımda sürekli o var sabahtan beri, iş çıkışı gidip yemek istiyorumNiye böyle oldu ki ya ( varmı böyle zararlı şeyleri canı isteyen veya yiyen ? Doktor da yeme, kilo alma demişti halbuki…
Ay ben de kısır çok severim ama resmen kendim yaptığım şeyleri yiyemiyorum ancak başkası yaparsa bolca yiyebiliyorumGeçen benim de canım istedi ama ben kendim evde yaptım canım çokta güzel olmuştu ama bende kısır yiyorum içim dışım bulgur oldu
Evde yapmak mantıklı valla ama işte gel görki onlarınki çekiyor beniGeçen benim de canım istedi ama ben kendim evde yaptım canım çokta güzel olmuştu ama bende kısır yiyorum içim dışım bulgur oldu
Haber bekliyorum o zaman sizdenBugün doktor kontrolünden hemen sonra son kez bir keşif yapıp yazacağım sizeEmin olmak için. Cybex twist harika bir model ama çok pahalı ya. Bende baştan hep bu tarz ürünlere bakıyordum ama sonrasında gerek olmadığını düşündüm inanın daha uyguna güzel modeller var. Ama tabikide siz bilirsiniz
Benim göbek çevrem değil de göğüslerim, özellikle de sol göğsüm, çok kaşınıyor. Kaşımamak için çok zor tutuyorum kendimiBende 13 haftalığm bebeim bende de kaşıntı oluyo
Aynen balm çok haklsn tek derdimiz bu olsunEvet yaagidecek o göbüş doğumdan sonra takılma sen hiç
He kızz kafayı yemişler yaaYa aslında o krem 3000 tl felan diil de karaborsaya düşmüş elinde kalanlar ne tuttururlarsa fiyat koymuş 4000e bile gördüm ya
Yok kuzu benim arada göbüş kaşınıyorBenim göbek çevrem değil de göğüslerim, özellikle de sol göğsüm, çok kaşınıyor. Kaşımamak için çok zor tutuyorum kendimisizde varmı göğüslerde kaşıntı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?