2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım.Rabbim korumuş arkadaşların belli olan cinsiyetleri aslında tablodada görsek artık olmaz mı?

Şuan depolardan yiyor galiba zaten.ama ben kilo almamalıyım olay biraz o

Haber bekliyorum o zaman sizden
Canım alıpta geldim
Günlerdir çok araştırdık eşimle. Malesef fiyatlar çok uçuk açıkcası kıyamadım 15-20 bin vermeye bir bebek arabasına. Onun yerine 15 bine bebek arabası + puset + park yatağını alıp geldik.
Prego solo aldık. Kabin-travel olarak geçiyor. Heryerde 13 binle-15 bin arası değişirken fiyatı babymall da 11 bin civarı aldık.
4000 tl de pregonun miami plus park yatağını aldık. Açıkcası içim çok sindi sizlerde paylaşmak istedim. Mutlaka prego soloyu araştırın

Selamlar benim bebeğim su an 9.5 aylık. bebek arabası chicco goody plus kullanıyorum. İlk 3-4 ay kullanılmıyo ya da pusetini alıp kullanabilirsiniz. Açması kapaması kolay az yer kaplıyo ve hafif. Ama bebek hep dışarı bakıyo. O bebeklerin annelerine dönük oldukları daha çok hosuma gidiyo. Bebeği gören bi pencere de yok ben bebek arabasını çok uzun zaman kullancaz saniyodum ama bebek 1 yaşlarına gelince su panda bisikletlere geçiliyormuş o daha çok hoşlarına gidiyormuş sling ve kanguru bulunsun diye aldım ama benim bebik kucak sevmiyo. Ben de kucaklamayı sevmiyorum biraz ağır kendileri. Yani onları takip 1-2 foto çektik çok da kullanamadık hele sling bağlaması falan kim ugrascak

valla ben inan yedim bn ayda bir falan hiç affetmiyorm mc gömülüyorum arkasından popoyes napim insan özlüyor bulundğm ilde yok mc ya da popoyes bnde hastaneye gittikçe indiriyorum miğdeme . bugün de bir tane lahmacun yicem mesela kasmamali cpk bnce abartmadan yenilebilir

Bunların hepsine 30 bin tl harcamış olarak beni üzdü

Kilo alma olayınız nasıl ilerliyor ? Haftaya göre kilo aldınız mı ? Bende yerim aslında ama mutfağın önünden geçsem kilo yapıyor bende.ondan da çekiniyorum

Evet lierac normalde 800civarı olurdu diye tahmin ediyorum ben de eczacıyım ama ben bile bulamadım normal fiyata

Kilo alma olayınız nasıl ilerliyor ? Haftaya göre kilo aldınız mı ? Bende yerim aslında ama mutfağın önünden geçsem kilo yapıyor bende.ondan da çekiniyorum
Ben daha 10+2 yim simdiden 2 kilo aldım ama karnım mübarek 5 aylık karnı gibi önceki hamileliklerimde başlarda hiç bu kadar sis hatırlamıyorum kendimi cok fazla gazım oluyor ibs var bende 2-3 senedir ondan heralde. Ama iştahım asırı acık tuzlu seylere tatlı yiyemiyorum sadece bulantıdan bir de onu yesem nolcam acaba. İlk hamileliğimde 4 ayda 4 kilo almıştım bir arkadaşım yeni dogum yapmıştı toplamda 6 kilo aldım diyince kendime ceki düzen vermiştim yürüyüşe falan başlamıştım 13 kg la bitirmiştim. Şimdi nolcak bilmem

Bana da doktor 7-8 kg normal rakam dedi.Bende şimdiden 1-1,5 aldım.Kaldı 6 :) her ay bir kilo etse sonlara doğru top olur yuvarlanırım artık

64 kiloydum iki kilo almışım bende o kadar kokudan tiksinmeden yiyemeden de kilo alınıyormus ay inşallah 70 i görmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…