Canım banada çok erken gelmişti de relaxin hormonu kemikleri gevşetiyormuş progesteron da rahimi yumuşatınca ortaya böyle renkli görüntüler çıkıyor işte ben şimdiden başlayıp böyle devam ederse ölürüm diyordum eşimin desteğiyle kalktım kaç kez yataktan ağrıdan hareket edemedim ama şuan biraz rahatladı gibi kaç gün götürür bilmiyorum
Sorma pek renkli görüntüler ay hep derdim böyle o tembel hamilelerden olmayacağım. Hareketli olacağım canlı olacağım enerjik olacağım. One öyle naz yapıyorlar falan. Ay gören 60 yaşında sanar beni. Sürekli ay uf ay uf dolanıyorum evde
Sorma pek renkli görüntüler ay hep derdim böyle o tembel hamilelerden olmayacağım. Hareketli olacağım canlı olacağım enerjik olacağım. One öyle naz yapıyorlar falan. Ay gören 60 yaşında sanar beni. Sürekli ay uf ay uf dolanıyorum evde
Hahah aynen bende hamilelik bi hastalık değildir abartmaya gerek yok herşey yapılabilir modundaydım. Şimdi eşimle günlük konuşmam ben bugünde yemek yapamadım, ağrım var yatıyorum, ben sanki hasta gibiyim şuan bunları yazarken gözlerim yaşlı
Selam kızlar Şimdi doktordan çıktık bebişimiz 12+6 olmuş birazcık daha büyümüş. Ense kalınlığı 1.4 mm, burun kemiği görüntüsü istediğimiz gibi dedi. Benden kan alındı 2 gün sonra sonuç çıkacakmış. Cinsiyetimiz de belli oldu. Oğlum geliyor
Kızlar bişey soracam 2li testten bahsedilmiş bı kaç kez bende verdim sonuçlar çıkmış ama devlette vermiştim özelde gostercem görebilirler mi devlette ki doktor çok ilgilenmiyor o yüzden gitmek istemiyorum ya da sağlık ocağında sonuçları verirler mi bileniniz var mı e nabizdan baktım rapor varmış ama onu goremiyorum