Etki ediyor mu ek gıda acaba ya. Bakalım ben de başladım ek gıdaya nasıl etki edecekBen ek gıdaya da başladım belki ondandır![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etki ediyor mu ek gıda acaba ya. Bakalım ben de başladım ek gıdaya nasıl etki edecekBen ek gıdaya da başladım belki ondandır![]()
Şu an 5 ay 21 günlük. Ben 5. Ayda başladım ek gıdayaEtki ediyor mu ek gıda acaba ya. Bakalım ben de başladım ek gıdaya nasıl etki edeceksizin ki tam kaç aylık. Biz biraz erken başladık
Sofiş gunde ne kadar ne veriyosunŞu an 5 ay 21 günlük. Ben 5. Ayda başladım ek gıdaya
1 yk yoğurt her gün + o gün ne vereceksem 3 gün kuralına göre ilerliyorum. Bazen yoğurda katıyorum. Bazen ayrı ayrı veriyorum. Miktar olarak diğer verdiklerim 1 yemek kaşığını çok geçmiyor.Sofiş gunde ne kadar ne veriyosun
Ben de tam 5 aylık başladım bizimki de 5ay 8 günlükŞu an 5 ay 21 günlük. Ben 5. Ayda başladım ek gıdaya
Ben de tadına baktırıyordum ara ara yoğurt elma muz gibi çok küçük. 2 gündür tam anlamıyla tadımlara başladık elma yiyor bakalım nasıl olacak süreçBen de tam 5 aylık başladım bizimki de 5ay 8 günlük
Bizim çıkmadı henüz 5 ay 2 günlük. Kızım 8 aylıkken çıkarmıştı ilk dişleriniKimler ilk dişini çıkardı. 5 aylıkken diş çıkaran var miiii?
Ayyy bugün arabada alt dişi çıkmış gibi gördüm ucundan azıcık şeffaflık . Ağladım resmen niye bilmiyorum oğlumun dişi çıktığında ağlamamıştım . Sonra uyuduğu için tam göremedim . Sabırsızlıkla sabahı bekleyeceğim o minik dişi görmek içinBizim çıkmadı henüz 5 ay 2 günlük. Kızım 8 aylıkken çıkarmıştı ilk dişlerini
Sabah haber bekliyoruz öyleyseAyyy bugün arabada alt dişi çıkmış gibi gördüm ucundan azıcık şeffaflık . Ağladım resmen niye bilmiyorum oğlumun dişi çıktığında ağlamamıştım . Sonra uyuduğu için tam göremedim . Sabırsızlıkla sabahı bekleyeceğim o minik dişi görmek için
Bana sirf bu donem iceyim diye psikiyatr hafif bi damla vermisti. PMS donemlerinde tazmanya canavari onumde diz coker elimi oper icazet alir. Insallah dogumdan sonra sakinlerim. Adetlerim bayram havasinda gecer.Valla benim tam tersi etki yarattı. Ben reg dönemlerini sevmem zaten. Hamilelikte geçmişti tüm alınganlığın tribim. Hepsi geri geldi iştahla birlikte![]()
Bende 5. ayda başlayacağım. Listesini yaptım heyecanla bekliyorumBen de tam 5 aylık başladım bizimki de 5ay 8 günlük
İnş sakinlersiniz. Nedir bu çektiğimizBana sirf bu donem iceyim diye psikiyatr hafif bi damla vermisti. PMS donemlerinde tazmanya canavari onumde diz coker elimi oper icazet alir. Insallah dogumdan sonra sakinlerim. Adetlerim bayram havasinda gecer.
Benimki bir iki döndü şimdi totosuna zor geliyor yine dönmüyorBebekleriniz dönüyor mu arkadaşlar? Bizimki epey uğraşıyor ama kolu atlatamadı henüz
Hadi bakalım gazamız mübarek olsun. Ben de sebzeyle başladım. Meyveyi merak ediyorumBen de
Ben de tadına baktırıyordum ara ara yoğurt elma muz gibi çok küçük. 2 gündür tam anlamıyla tadımlara başladık elma yiyor bakalım nasıl olacak süreç
Onu 1 kere içmek bile çook sıkıntılı. 2.yi içmek hele 1 haftadaKızlar bir haftada iki kez ertes yada ella içilir mi acil cevap bilenler ?