2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Hangi açıdan kafanıza takıldı?
Bu arada benim oğlum da Kasım sonu doğumlu daha hiç dişi çıkmadı.
Yani doğru olabilir mi diye kafama takıldı, ben geceleri emziriyorum ve gündüz uykularından uyanınca emziriyorum onun dışında mama ve ek gıda şeklinde devam ediyorum, yetersiz mi kalıyor acaba 🤔

Yani doğru olabilir mi diye kafama takıldı, ben geceleri emziriyorum ve gündüz uykularından uyanınca emziriyorum onun dışında mama ve ek gıda şeklinde devam ediyorum, yetersiz mi kalıyor acaba 🤔
Ya valla ben diş hekimiyim mantıklı bir açıklaması var mı acaba diye düşündüm😂
Diş huzursuzluk yapıyor belki ama dişleri geç çıktığı için ekstra ağrısı olduğunu falan düşünmüyorum.
Eğer içinizi rahatlatacaksa ben hemen hemen hiç mama kullanmadım bu arada ama komşunuza göre benimki de zor çıkarıyor dişleri emzirmeme rağmen

Kızlar bi akıl verin lütfen… bebeğim 3 ay 4 günlük inanılmaz iştahsız. Verem aşısındandır dedim ama bugün 5. Gün 90 cc zar zor içiyor içmiyor bile 60 içiyor. Gece en son 5te içti mama bu saat oldu 60 cc bile değil neredeyse 50 cc içti, biberonu dili ile itiyor. Sütüm yok zaten anne sütü alamıyor. Geçen hafta 5 kilo 30 gramdı doktor kilo alımı çok az dedi 1 hafta sonra gel dedi reflü şurubu verip (kusması etkiliyordur diye kilosunu) 1 hafta oldu ama yarın gidemeyeceğim doktora çünkü hiçbir şey yemiyor ki bu bebe. Ne yapıcam şaşırdım kaldım. Tüm evi geziyoruz yesin etrafı izlesin diye ama yok.
Merhaba bizim de verem aşısı sonrası gitti o lıkır lıkır mama içen bebek bıraktı 4.aya girdik hala daha sadece uykuda içiyor asla uyanıkken içmiyor sizin geçti mi zamanla ? Çok yoruldum .bize de reflü dediler ilaç kullanıyoruz neredeyse bir ay olacakta ama çocuk çok huzursuz

Kızlar merhaba, nasılsınız? bebişler nasıl? Buralar çok sessiz. Benim bebiş arka arkaya diş çıkardı şu an 5 dişi var, emekleme emaresi yok hala 🫣 sadece bir yere tutunarak ayakta durabiliyor. Ek gıda süreci günü gününü tutmuyor bazen iştah çok iyi bazen de çok az yiyor. Bizde durumlar bu şekilde.
Benim kızımda emeklemiyor iki dişi çıktı biri üstten bir alttan bugün dişleri çok zorladı mesela duşa soktum rahatladı öyle uyudu ek gıda da bizde de aynı bazen çok yiyor bazen de az yiyor zaten egzema oldu çok zorlamıyorum ek gıda sürecimiz sıkıntılı başladı

Back
X