2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288

Kızlar kocalarımıza hediye buldummmm fikir olsun size de ben 24 Kasım da öğretmenler günü hediyesi diye bunu alayım diyorum okulla alakası yok ama olsun

Ahahahah bi tek o var başka hiçbir şey yok bu bebek arabası, oto koltuğu ve yatağı beni korkutuyor en çok
Kuzum ama odada yapmıyorsun biz ilk tadilat paramız çıktı bilesırada mobilya var Allah'tan onu dedesi alıyorBeğendigim anne yanı beşiğin bile fiyatı artmış

3 gündür tuvalete çıkamıyorum . Karnım kasıklarım çok aşırı ağrıyor suanda.. sanki iğne batıyor bir sürü. ne yapabilirim
Merhaba canım ben o sorunla çok uğraştım Dr a söyledim şurup verdi ıctım ıyı geldı ama ilaca alışmamak için her abaah aç karnına Bı kaşık zeytınyagı ıcıne de 4 5 damla lımon sıkıp ıcıyorum duzenlı içince gercketen etkisi goruyosun

Kuzum ama odada yapmıyorsun biz ilk tadilat paramız çıktı bilesırada mobilya var Allah'tan onu dedesi alıyorBeğendigim anne yanı beşiğin bile fiyatı artmış
Kuzum kasımı bekleyelim çünkü kasım indirimi

Oyyy sağlıkla büyüsün odasında biz de inşallah tayin olur gideriz de memleketimizde odası olur zaten tayin dönemimiz geldiğinde 15 aylık olmuş olacak. O zaman olacak odası inşallah

Teşekkür ederim canım yarın bende başlayayım . Artık kabızlık baş derdimiz olacak sanırım

Allah ım bir benim zilli hareket etmiyor yaaaaa. Ama doktorun videosunu tekrar izledim(her gitmemde çekiyorum 22.hafta diyor) bir de Banu çiftçi de kitapta demiş endişelenmeyin 21-22 diye
Ben 21. haftaya girdim canım o yüzden sanırım daha net hissediyorum sen de yakında hissetmeye başlarsın

Amin AllahKasımda indirimmi olucak haberim bile yok o zaman sipariş etmeyim benİn şa Allah canım hepsi birden zaten çok zorluyor o zaman güzel süslersin odasını

3 gündür tuvalete çıkamıyorum . Karnım kasıklarım çok aşırı ağrıyor suanda.. sanki iğne batıyor bir sürü. ne yapabilirim
Kuru kayısıyı akşamdan suya koyun 3 tane yi bir su bardağına koyuyorum ben sabah suyu içip kayısıyı yiyorum o baya rahatlatıyor ben hamileliğin başından beri kabızlık çekiyorum ileri derecede zorluyor beni kayısı suyu içmekte çok rahatlatıyor salatalara bol zeytinyağı koyuyorum oda iyi geliyor son raddede cezveye kurukayisi incir koyup kaynatıyorum onu içiyorum

Evet konuşmuştuk, demek 0,600lüğün fiyat farkı daha fazla oluyor, size de 1 aylık yazıyor, eczacı söyledi bana, o söyleyince doktora sordum bende, biz buradan hallediyoruz dedi, benim raporumda e nabızda ağustosa kadar görünüyor, ama yine de heyet raporu istiyorlarmış söylenen bu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…