Kuzum kasım ayı hep indirim olur trendyolda hepsiburada da. Ben her sene kasımda çok alışveriş yaparımAmin AllahKasımda indirimmi olucak haberim bile yok o zaman sipariş etmeyim ben İn şa Allah canım hepsi birden zaten çok zorluyor o zaman güzel süslersin odasını
Evet canım yaa bir de ben hayatım boyunca hiç tuvalete çıkma konusunda sıkıntı yaşayan bir insan değildim çok zorluyor şuandaİç canım, 2 tatlı kaşığı içiyorum mecbur iyi geliyor. Bu aylar sanırım kabızlık başlıyor.
Çok teşekkür ederim. Ben çok dikkat etmiyordum kuru meyve yemeye falan ama artık kulağıma küpe olduKuru kayısıyı akşamdan suya koyun 3 tane yi bir su bardağına koyuyorum ben sabah suyu içip kayısıyı yiyorum o baya rahatlatıyor ben hamileliğin başından beri kabızlık çekiyorum ileri derecede zorluyor beni kayısı suyu içmekte çok rahatlatıyor salatalara bol zeytinyağı koyuyorum oda iyi geliyor son raddede cezveye kurukayisi incir koyup kaynatıyorum onu içiyorum
Benim beğendiklerime indirim olsa şaşırırımKuzum kasım ayı hep indirim olur trendyolda hepsiburada da. Ben her sene kasımda çok alışveriş yaparımbu sene bebeğe kısmet
Suyuda bol için düzelir inşallahEvet canım yaa bir de ben hayatım boyunca hiç tuvalete çıkma konusunda sıkıntı yaşayan bir insan değildim çok zorluyor şuanda
Çok teşekkür ederim. Ben çok dikkat etmiyordum kuru meyve yemeye falan ama artık kulağıma küpe oldu
Aynı şeyler bende var alnım minik minik döküntü gibi sivilcelendi karnım tüylendi üzerine bir de saçlar senin cinsiyet belli miydi belki aynıdırBenimde çok dökülüyor yaaaazaten aşırı sivilcelendimmm ve tüylendim saçlarım da kötü en azından kestirmek iyi gelir aslında psikolojik olarak da bence
Yaaa çok güzelmiş. Fiyatı da güzelmış ama o yüzden bu sözleri kendim söyleyip başka hediye vericem bşzim de haftaya 9. yıldönümümüz birlikteliğimizinPenti Father Pantolon Siyah Pijama Takımı - Fiyatı, Yorumları
Penti Father Pantolon Siyah Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kızlar kocalarımıza hediye buldummmmfikir olsun size de ben 24 Kasım da öğretmenler günü hediyesi diye bunu alayım diyorum okulla alakası yok ama olsun
Hem nasıl bacım yikarken ayrı tararken ayrı kuruturken ayrı kafamda saç kalmazsa şaşırmamkız benşmde aynı saçlaeım önceden de dökülürdü ama hamilelikte daha da arttı bu resmen banyo tuvelet kıl yumağına dönüyo 1 gün ellemesem
Kabızlık çok kötü kabız kalmamaya çalışın bende hemoroid var daha da ilerliyor öyle durumlarda o yüzden yag kayısı Allah ne verdiyseTeşekkür ederim canım yarın bende başlayayım . Artık kabızlık baş derdimiz olacak sanırım
Evet canım erkekAynı şeyler bende var alnım minik minik döküntü gibi sivilcelendi karnım tüylendi üzerine bir de saçlar senin cinsiyet belli miydi belki aynıdır
Ya geçen gün bir alana bir bedavaydı aynısının annelisi de var. Görseydim alırdım o zaman ikisiniYaaa çok güzelmiş. Fiyatı da güzelmış ama o yüzden bu sözleri kendim söyleyip başka hediye vericem bşzim de haftaya 9. yıldönümümüz birlikteliğimizin
İnşallah olur kuzumBenim beğendiklerime indirim olsa şaşırırımşimdi merakla beklicem
erkek onunAynı şeyler bende var alnım minik minik döküntü gibi sivilcelendi karnım tüylendi üzerine bir de saçlar senin cinsiyet belli miydi belki aynıdır
Bende demek olar her şeye karar verdim bir tek bebek arabası beni zorluyor dediğin gibi travel sistemi çok beğeniyorumİnşallah olur kuzumben de keşke bebek arabasına ve oto koltuğuna karar versem de alsam. Ben travel sistemleri beğeniyorum ya onlarda yer kaplıyor almayın deniyor
Ayh benim daha belli degil 12 de erkek olabilir demişti aslında geçen gittim göstermedi bıdıkEvet canım erkek
Ya bak hemen fikrimi değiştirdinerkek onunKarın tüyü bende de var ve saç dökülmesi onun dısında güzellestim ama bebeğime %70 kız dediler değişiyor bence
ay bende 12.haftamda erkek dedi 15 de bağdaş kuruyordu bacak arasını göremedik %70 kız dediAyh benim daha belli degil 12 de erkek olabilir demişti aslında geçen gittim göstermedi bıdıksen de öyle deyince ihtimaller artti bende
Canım ben bunda Cybex almaya Karar verdim. Ne kadar çok araştırırsam kafam karışıyor benimBende demek olar her şeye karar verdim bir tek bebek arabası beni zorluyor dediğin gibi travel sistemi çok beğeniyorum
Tekrar gidince öğreniriz herhal ee öğrenelimay bende 12.haftamda erkek dedi 15 de bağdaş kuruyordu bacak arasını göremedik %70 kız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?