Amin AllahKasımda indirimmi olucak haberim bile yok o zaman sipariş etmeyim benİn şa Allah canım hepsi birden zaten çok zorluyor o zaman güzel süslersin odasını
Kuru kayısıyı akşamdan suya koyun 3 tane yi bir su bardağına koyuyorum ben sabah suyu içip kayısıyı yiyorum o baya rahatlatıyor ben hamileliğin başından beri kabızlık çekiyorum ileri derecede zorluyor beni kayısı suyu içmekte çok rahatlatıyor salatalara bol zeytinyağı koyuyorum oda iyi geliyor son raddede cezveye kurukayisi incir koyup kaynatıyorum onu içiyorum
Benimde çok dökülüyor yaaaa zaten aşırı sivilcelendimmm ve tüylendim saçlarım da kötü en azından kestirmek iyi gelir aslında psikolojik olarak da bence
Penti Father Pantolon Siyah Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
Kızlar kocalarımıza hediye buldummmm fikir olsun size de ben 24 Kasım da öğretmenler günü hediyesi diye bunu alayım diyorum okulla alakası yok ama olsun
İnşallah olur kuzum ben de keşke bebek arabasına ve oto koltuğuna karar versem de alsam. Ben travel sistemleri beğeniyorum ya onlarda yer kaplıyor almayın deniyor
İnşallah olur kuzum ben de keşke bebek arabasına ve oto koltuğuna karar versem de alsam. Ben travel sistemleri beğeniyorum ya onlarda yer kaplıyor almayın deniyor
Kızlar kayinvalidemin ablasının kızı buna kıyafetler vermis erkek çocuğu var bizim daha bellii değil erkek olabilir demişti ama çok erkendi cinsiyeti değişenler de oluyor sonuçta her neyse ben de bakiyim dedim neler varmış erkekse kullanırım ne olacak ayh çoğunda lekeler vardi ya da renkleri sokmuştu ben de kızdım bunları vermis ben bunları kimseye ver diye kenara koymazdim sen bunlari toz bezi yap dedim çok mu tepki verdim acaba ama temiz olsa kullanirdim gerçekten ne olacak onlar da biri giyer diye ayirilmaz yani bilemedim
Kızlar iki gündür tam kırmızyla cizdigim yerde kemikte asagi dogru ağrı var dokununca daha çok ağrıyor yarım tam 17 haftalık olacağım bu normal mi bir yere mi çarptım hatırlamıyorumda elim surekli oraya gidiyor