2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Amin AllahKasımda indirimmi olucak haberim bile yok o zaman sipariş etmeyim benİn şa Allah canım hepsi birden zaten çok zorluyor o zaman güzel süslersin odasını
Kuzum kasım ayı hep indirim olur trendyolda hepsiburada da. Ben her sene kasımda çok alışveriş yaparım bu sene bebeğe kısmet

İç canım, 2 tatlı kaşığı içiyorum mecbur iyi geliyor. Bu aylar sanırım kabızlık başlıyor.
Evet canım yaa bir de ben hayatım boyunca hiç tuvalete çıkma konusunda sıkıntı yaşayan bir insan değildim çok zorluyor şuanda

Çok teşekkür ederim. Ben çok dikkat etmiyordum kuru meyve yemeye falan ama artık kulağıma küpe oldu

Benimde çok dökülüyor yaaaa zaten aşırı sivilcelendimmm ve tüylendim saçlarım da kötü en azından kestirmek iyi gelir aslında psikolojik olarak da bence
Aynı şeyler bende var alnım minik minik döküntü gibi sivilcelendi karnım tüylendi üzerine bir de saçlar senin cinsiyet belli miydi belki aynıdır

Yaaa çok güzelmiş. Fiyatı da güzelmış ama o yüzden bu sözleri kendim söyleyip başka hediye vericem bşzim de haftaya 9. yıldönümümüz birlikteliğimizin

kız benşmde aynı saçlaeım önceden de dökülürdü ama hamilelikte daha da arttı bu resmen banyo tuvelet kıl yumağına dönüyo 1 gün ellemesem
Hem nasıl bacım yikarken ayrı tararken ayrı kuruturken ayrı kafamda saç kalmazsa şaşırmam

Benim beğendiklerime indirim olsa şaşırırımşimdi merakla beklicem
İnşallah olur kuzum ben de keşke bebek arabasına ve oto koltuğuna karar versem de alsam. Ben travel sistemleri beğeniyorum ya onlarda yer kaplıyor almayın deniyor

İnşallah olur kuzum ben de keşke bebek arabasına ve oto koltuğuna karar versem de alsam. Ben travel sistemleri beğeniyorum ya onlarda yer kaplıyor almayın deniyor
Bende demek olar her şeye karar verdim bir tek bebek arabası beni zorluyor dediğin gibi travel sistemi çok beğeniyorum

Kızlar kayinvalidemin ablasının kızı buna kıyafetler vermis erkek çocuğu var bizim daha bellii değil erkek olabilir demişti ama çok erkendi cinsiyeti değişenler de oluyor sonuçta her neyse ben de bakiyim dedim neler varmış erkekse kullanırım ne olacak ayh çoğunda lekeler vardi ya da renkleri sokmuştu ben de kızdım bunları vermis ben bunları kimseye ver diye kenara koymazdim sen bunlari toz bezi yap dedim çok mu tepki verdim acaba ama temiz olsa kullanirdim gerçekten ne olacak onlar da biri giyer diye ayirilmaz yani bilemedim

Bende demek olar her şeye karar verdim bir tek bebek arabası beni zorluyor dediğin gibi travel sistemi çok beğeniyorum
Canım ben bunda Cybex almaya Karar verdim. Ne kadar çok araştırırsam kafam karışıyor benim

Kızlar iki gündür tam kırmızyla cizdigim yerde kemikte asagi dogru ağrı var dokununca daha çok ağrıyor yarım tam 17 haftalık olacağım bu normal mi bir yere mi çarptım hatırlamıyorumda elim surekli oraya gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…