2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar cnsub üyeliğini pasifleştrmiş
Bişymi oldu acaba grup başkanımıza
Belkı de yazılanlardan etkılenıyordur ama keske bunu açıklasaydı da öyle gıtseydi merak ettim şimdi
Aa evet bende gördüm şimdi noldu acaba?

Bugün hassas ve duygusal günüm galiba her şeye gözü dolan beeen hatta ağlayan, bu hormonlar bizi iyice etkisi altına aldı galiba tabi balık burcu olmanın da verdiği şey var galiba. Eşimle bugüne kadar tartışmalar yaşamamişken şimdi tabi yine de çok değil ama arada sakin tartışarak ağlıyorum sonra da hemenn geçiyor.

Bu arada komik olcak ama banane yine de sorcam işte banane damacana vardı bizim kapımızın önünde damacana vardı çekemedim tabi sonra ayağımla ittim bayağı bir şey olur mu gülmeyin amaaa

Merhabalar 20 haftalık olduk biz de ama bu ara çarpıntı başladı bende aynı durumu yaşayan var mı acaba ? Ferrıtın 9 ve b12 200 çıktı yanı düşük doktor demir ilacı verdi ama onlardan mı çarpıntı oluyor bilemedim b12 de vermedi multıvıtamın var diye ama bn yetersız olduğunu düşünüyorum siz hangi vitamınlerı kullanıyorsunuz

tam tutarını bilmiyorum canım o civarlarda diye tahmin ediyorum heyet raporunu duyöamıştım o da yeni mi çıkmış ya da kaçıncı aydan sonra gerekiyormuş ( heyet zor iş (

tam tutarını bilmiyorum canım o civarlarda diye tahmin ediyorum heyet raporunu duyöamıştım o da yeni mi çıkmış ya da kaçıncı aydan sonra gerekiyormuş ( heyet zor iş (
Eczacı söyledi bana ilk 4 ay başlangıç tedavisi diye geçiyormuş, 20.haftadan sonraya denk geliyor bana dediği tarih, belki duymuşsundur bazı doktorlar 20.haftadan sonra kesiyorlar Oksaparı, ama ben sordum doktora bana kesmeyeceğini doğum sonuna kadar kullanmam gerektiğini söyledi, eczacı ın dediğinden de bahsettim, rapor birimi var, oradan hallediyoruz dedi, inşallah kolaylıkla olur

Bende oksapar kullanıyorum 0.600 lük daha öncede konuşmuştuk sizinle ben en son 18. Haftada aldım bir aylık benim her kutuda 2 tane var 15 kutu alıyorum 840 tl fark ödedim,önceki aylarda da hep ödedim. Bende 38.haftaya kadar kullanacağım oksapar ama doktor söylemedi raporum 05.2024 e kadar geçerli yazıyor e nabız da , heyet raporundan kimse bahsetmedi ilaç için

Ben alıcam kesinlikle weewel almayı düşünüyorum
Canım Buda güzel, bunada eşim bakmış. Bizde çok karar veremedik ben hersey için detaylı bekliyorum sonra hızlıca herseyi alacağım

Canım Buda güzel, bunada eşim bakmış. Bizde çok karar veremedik ben hersey için detaylı bekliyorum sonra hızlıca herseyi alacağım
Bizde eşim bazı işleri bana bıraktı sen diyor araştırıyorsun daha iyi biliyorsun ondan bende araştırdım sanırım bu daha iyiymiş birde bu wi fi olmadan çalışıyor bu benim için önemli benim yatak odam üst katta bazen orda wi fi gidiyor

Evet belki Wi-Fi olmayan daha iyidir. Ben Wi-Fi olanı aldım ama. Gece görüşü vs çok kaliteli tavsiye ederim wifili alacak olanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…