2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yaaa ne bileyim ilk defa gündüz bu kadar hareketliydi ya da ben daha yeni yeni hissetmeye başlamış da olabilirim büyüyorlar güçleniyorlar artık daha hissedilir olması normal de bir an çırpınıyor bir şey mi oldu acaba diye düşündüm

bu kizlar sanırım daha hareketli oluyor benim kızda öyle bı başlıyor diyorum heh kudurdu yine bazen gece uyanıyorum gidiklanir gibi hissediyorum pıtı pıtı biseyler yapıyor
Bunlar bizi baya baya uykudan uyandıracak gibi görünüyor gerçekten dimi kız çocukları daha hareketli oluyor sanki cimcimeler

Cnm için rahat olsun
Onlar sagdan da soldan da bebiş hareketleri
Bnımde o sekılde

Cnm bnımde harektler güçlendi
Hep aşagıdan vuruyor, hiç durmuyor cok harektli masallh

Bnım oğlum bu haftalarda bu kdr harektli degıldı

Kızlar merhaba size bı konu danışmak istiyorum siz şebeke suyu mu içiyorsunuz hazır su mu ben hep şebeke suyu içtim de aklıma takıldı

Cnm bnde oksapar raporluyum
Dün 2 kutu yazdrdım
30 tl muayne ücreti ödedım

Kızlar merhaba size bı konu danışmak istiyorum siz şebeke suyu mu içiyorsunuz hazır su mu ben hep şebeke suyu içtim de aklıma takıldı
Ben arıtıcı suyu içiyorum. Yaşadığım yerin suyu berbat çünkü kireçli ve sağlıklı değil . Sizin orasının suyu temizse problem olmaz.

Ben arıtıcı suyu içiyorum. Yaşadığım yerin suyu berbat çünkü kireçli ve sağlıklı değil . Sizin orasının suyu temizse problem olmaz.
Aslında içilebilir diyorlar da içime bı kurt düştü hamile olan bı kaç arkadaş hiç içmiyorlarmis

Aslında içilebilir diyorlar da içime bı kurt düştü hamile olan bı kaç arkadaş hiç içmiyorlarmis
Benimki gebelik sebepli değil önceden beri şebeke suyu içmiyorum. Hatta burda genelde damacana suyu ya da arıtıcı kullanılıyor. Sizin orda musluk suyu genellikle kullanılıyorsa temiz demekki. Ama için rahat etmezse hazır suya geç canım.

Çok sağol cevap verdiğin için şebeke suyu icende vardı içmeyen de ben içiyordum bundan sonra damacana geçeyim

Kızlar cnsub üyeliğini pasifleştrmiş
Bişymi oldu acaba grup başkanımıza
Belkı de yazılanlardan etkılenıyordur ama keske bunu açıklasaydı da öyle gıtseydi merak ettim şimdi
Allah Allah noldu ki acaba normalde hep yazıyordu her gün. E bugün de yazıyordu

Kızlar yaaa saçlarım uzadı ve beni rahatsız ediyor, sinüzit de var bende kışın zor oluyor. Ama işte hurafe var ya kestirilmez diye ondan dolayı da arada kaldım. Sizde kestiren var mı acaba?
Ben ilk ayımda kendim kestim. Neredeyse belime kadar saçımı omuzlarımda kestim. Malum kış geliyor hasta olmayım saçlarım daha hızlı kurusun zaten ilaç kullanamıyoruz diye. Ancak hamilelik saçı gerçekten hızlı uzatıyor. 2 ayda 2 parmak uzadı bile.

Hurafe onlar inanmayın böyle şeylere. Bir sürü insan gördüm hamileliğinde saçınnı kesen çocukları ilk okula başladı.

Belkı de yazılanlardan etkılenıyordur ama keske bunu açıklasaydı da öyle gıtseydi merak ettim şimdi
Ayyyy ne oldu acaba ? İnsallah iyi olsunlarda

Ayy şimdi bak merak etdim bende neden öyle etdiki..İn şa Allah her şey yolundadı umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…