Kuzum sende iki tane bebiş ondan bence çünkü ben öyle diğilim hiç hamile yastığım bile yokbelki olanlar var diyememama normal senin durumun canım ben birini ofulduyarak taşıyorum
Benim kahvalti sonrası şişmiş durumdayım göğüs altından kocaman çıkmış.artik iştahım da arttı hep çok kaçıyor yemekler ayıptır söylemesi akıtma yaptim içine patates kızartması peynir 3 tane yedim ay ben boyle napicam bilmiyorum
ay kızlar ben hala çok çabuk doyuyorum ve hiçbir şeye aşermiyorum yiyorum ama iştahım da öyle şunu yiyim bunu yiyim olcak gibi açılmadı zaten kendimi en basından beri hiç hamile gibi hissetmiyorum hiçbir değişikliğim yok
Kızlar ben 2 gündür hamile yastıksız koltuk ya da yatağa yatamıyorum asla sırt ağrısından ölecek gibi oluyorum hamile yastığını sırtıma ve göbeğimin altına alınca kuş gibi hafifliyor ağrım doktor soldan başka tarafa yatma dedi sürekli önüm arkam hamile yastığına yuva yaptım kendime bir tek benim mi böyle acaba ikisinin ağırlığı artık yarım kilodan fazlalaştılar vücut ilk kez böyle bir ağırlıkla karşılaştı ondan mı? Hamile yastığına yatınca geçiyor o yüzden endişelenmiyorum ama merak ettim olan var mı böyle
Canım çok normal iki bebiş var sende ağırlık merkezi değişiyor organlar değişiyor, bende henüz yok ama bende çok çabuk yoruluyorum, hiç enerjim yok, tahililletimde iyi çıkıyor, bende yaştan sanıyorum
Canım gittim, vajinal muayene etti akıntı var ama mantar değil akıntı için normal dedi. İdrar yollarım için tahlil verdim. Bebek iyi dedi 19.haftadayım tam. Kaşık ağrıları bel ağrıları normal dedi.vajinal batmamı sordum normal dedi. Bebek büyüdükçe baskı yapıyor dedi.
Kızlar ben 2 gündür hamile yastıksız koltuk ya da yatağa yatamıyorum asla sırt ağrısından ölecek gibi oluyorum hamile yastığını sırtıma ve göbeğimin altına alınca kuş gibi hafifliyor ağrım doktor soldan başka tarafa yatma dedi sürekli önüm arkam hamile yastığına yuva yaptım kendime bir tek benim mi böyle acaba ikisinin ağırlığı artık yarım kilodan fazlalaştılar vücut ilk kez böyle bir ağırlıkla karşılaştı ondan mı? Hamile yastığına yatınca geçiyor o yüzden endişelenmiyorum ama merak ettim olan var mı böyle
Canım gittim, vajinal muayene etti akıntı var ama mantar değil akıntı için normal dedi. İdrar yollarım için tahlil verdim. Bebek iyi dedi 19.haftadayım tam. Kaşık ağrıları bel ağrıları normal dedi.vajinal batmamı sordum normal dedi. Bebek büyüdükçe baskı yapıyor dedi.
Canım dün gece sol kalçama ağrı vurmaya başladı ayağa kalkınca biraz hareket edince oluyor. Hiç bişey yokken. Yani hepimiz aynıyız senin birde iki bebiş
Merhabaa, ben dün ilk dozu oldum (18+5), bugün kolum felçli gibi mahvetti beni. Ağrı, şişlik var hareketlerimi çok kısıtladı hatta hareket etmezken de ağrıyor elime kadar uyuşuyor falan. Daha önce yapan var mı ne iyi gelir buna çekicez mi böyle ya