2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kuzum sende iki tane bebiş ondan bence çünkü ben öyle diğilim hiç hamile yastığım bile yokbelki olanlar var diyememama normal senin durumun canım ben birini ofulduyarak taşıyorum
Bende ona yorumladım artık yastıksız olunca bana sırt ağrısı olarak dönüyor her yere hamile yastığıyla gider oldum yastıklar en büyük destekçim

Bende ona yorumladım artık yastıksız olunca bana sırt ağrısı olarak dönüyor her yere hamile yastığıyla gider oldum yastıklar en büyük destekçim
Olsun kuzum yeterki büyüsünlerben bu gidişle hiç yastık almıcam sanki

Trakyalı mısın :)

Kız sus ne güzel işte, benim göbek, bacak, basen hepsinden kilo aldım, yemek yerim ama yapmaktan nefret ediyorum mutfağa girmek benim için işkence
Canım çok normal iki bebiş var sende ağırlık merkezi değişiyor organlar değişiyor, bende henüz yok ama bende çok çabuk yoruluyorum, hiç enerjim yok, tahililletimde iyi çıkıyor, bende yaştan sanıyorum

X Xxudy @seymaozle kızlar gittiniz mi doktora ?
Canım gittim, vajinal muayene etti akıntı var ama mantar değil akıntı için normal dedi. İdrar yollarım için tahlil verdim. Bebek iyi dedi 19.haftadayım tam. Kaşık ağrıları bel ağrıları normal dedi.vajinal batmamı sordum normal dedi. Bebek büyüdükçe baskı yapıyor dedi.

Benim de belim çok ağrıyor kuzum ama senin daha zor işin malum 2 bebiş

Dedim sana kuzum bak minikler büyüyor ondanValla bende bu gün başka şeylere taktım ama çalışıyorum kafamdan çıkartayım bundan sonra öyle ediyorum

O zaman bu dediğiniz gibi ağırlık merkezi değişiyor ondan 3. Trimester da basıl oluruz Allah bilir
Evet gerçekten nasıl olcaz ben daha şimdiden nefes nefese kalıyorum. Ayakta kalamıyorum çok uzun süre. Uykular zaten kalitesiz nefes alamıyorum

Evet gerçekten nasıl olcaz ben daha şimdiden nefes nefese kalıyorum. Ayakta kalamıyorum çok uzun süre. Uykular zaten kalitesiz nefes alamıyorum
Nefes kalamama göğüs daralması gibi mi oluyor bende şuan öyle değil de burnum şiş içi nefes alamıyorum

O zaman bu dediğiniz gibi ağırlık merkezi değişiyor ondan 3. Trimester da basıl oluruz Allah bilir
Canım dün gece sol kalçama ağrı vurmaya başladı ayağa kalkınca biraz hareket edince oluyor. Hiç bişey yokken. Yani hepimiz aynıyız senin birde iki bebiş

Kızlar merhaba, tetanoz aşısı oldunuz mu? Olacak mısınız?
Merhabaa, ben dün ilk dozu oldum (18+5), bugün kolum felçli gibi mahvetti beni. Ağrı, şişlik var hareketlerimi çok kısıtladı hatta hareket etmezken de ağrıyor elime kadar uyuşuyor falan. Daha önce yapan var mı ne iyi gelir buna çekicez mi böyle ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…