Benim de öyle geçen hafta giydiğim eşofman belimi sıktı sabah. Sabah da akşam da gergin karnım rahim iyice büyüdü demekki. Geçen hafta eğilerek birşeyler yaptım. O zamandan beri belim düzelmedi.
Karın gerginliği bende de var. Hatta sürekli dokundum kasılmamı diye meğer dün ki şişkinlik gazmış bugün iyiyim ama yine gerginlik var eskisi gibi olmayacak buna da alışmak lazım.
Ayy ciddimisin bende artık çok bunaldım gözlerim ağrıyor basım çatlıyor bı yandan ufaklık hasta ona bakmam lazım yemek yapmam lazım evle ilgilenmem lazım anam ağladı bir haftadir inşallah hemen atlariz kuzum çok zor hamileyken hastalık
Evet bir günde belli ediyor kendini bende öyleyim.
Bugün 20+6 herhalde vücudumuz alışmaya çalışıyor. Kötü düşünmüyorum. Dayanılmaz bir ağrı olursa yazarım şuan ara ara vuruyor. Ve uzanınca geçiyor.
gercekten bu grup iyi ki var kendimi suçluyordum ne kadar gücsüzsün diye demek ki çoğumuzda var normal annem diyor sen daha başındasın ama o 19 yasında doğurmış beni ben 40 nerdeyse o kadar fark olsun
Aslında ben doktordan geldikten sonra 2 gün sonra ağrım geçti bu gün yine aynı ama bu günkü vajinada sızlama yok sızlama olunca nedense daha çok korkuyorum şimdi sanki rahim genişleniyor ondan bu ağrılar..
İnşallah canımm olmasın aynen iyi düşünüyorum. bu haftalarda ağrılar normal sanırım. Ağrılarımız da çok benzer ya benim bel ağrım yerine sol kalça ağrısı arada sol bacak ağrısı ve vajina batması var ama sürekli değil işte ara ara o yüzden geçer diye bekliyorum.
benim de karnım bir hafta da hem çok büyüdü hem çok çok gerildi ciddi acı yapıyor yenek yemeye korkar oldum( sabahı aksamı da kalmadı hep gergin ve eskiden çok güzel yürüyordum şimdi dinlene dinlene yoksa kramp giriyor belime ve daha başlarındayım
Karın gerginliği bende de var. Hatta sürekli dokundum kasılmamı diye meğer dün ki şişkinlik gazmış bugün iyiyim ama yine gerginlik var eskisi gibi olmayacak buna da alışmak lazım.
Kasılma da top gibi kabarıyormuş o ayrı Bi şey Bi de 3-4 litre su için diyolar içtikçe şişiyor karnım :) hafif deri yırtılcak gibi bir gerginlik daha şimdiden:)
İnşallah canımm olmasın aynen iyi düşünüyorum. bu haftalarda ağrılar normal sanırım. Ağrılarımız da çok benzer ya benim bel ağrım yerine sol kalça ağrısı arada sol bacak ağrısı ve vajina batması var ama sürekli değil işte ara ara o yüzden geçer diye bekliyorum.
Zaten kasık ağrıları ya bele vuruyor yada kalçaya birde ben ne etsemde yinede kabız oluyorum bu öncedende bende vardır ondan doktorum dedi kabız oluncada ağrılar daha çok oluyor..uzanınca vajinamda hiçbir şey olmuyor kalkınca ama sanki sol kasıktan vajinaya vuruyor
kızlar bir de ben tükürüğümü yutmaya başladım sonra da çok çok gıcık oluyor ve bu bir kaç defa oldu midem de ciddi taş gibi ağrı oluyor internette baktım hamilelik reflüsü diyor hiç yaşayanınız var mı
Zaten kasık ağrıları ya bele vuruyor yada kalçaya birde ben ne etsemde yinede kabız oluyorum bu öncedende bende vardır ondan doktorum dedi kabız oluncada ağrılar daha çok oluyor..uzanınca vajinamda hiçbir şey olmuyor kalkınca ama sanki sol kasıktan vajinaya vuruyor
Kuzum bebek büyüdükçe rahim bağları da genişliyor işte o da vajina sinirlerine dokunuyor sanırım. Bekleyelim bakalım inşallah geçecek. Bir dönem yine olmuştu geçmişti benim ama bu sefer senin gibi geçiyor yine başlıyor. Ben çok kabızlık yaşamamıştım 2 haftadır vardı ama sürekli iki kaşık zeytinyağı içiyordum. Tuvalet sıkıntısı hiç olmamıştı şimdi o da başladı lifli şeyler yiyeceğim. Yulaf lapası yapıcam bu akşam ki öğünüm
Kasılma da top gibi kabarıyormuş o ayrı Bi şey Bi de 3-4 litre su için diyolar içtikçe şişiyor karnım :) hafif deri yırtılcak gibi bir gerginlik daha şimdiden:)
Kuzum bebek büyüdükçe rahim bağları da genişliyor işte o da vajina sinirlerine dokunuyor sanırım. Bekleyelim bakalım inşallah geçecek. Bir dönem yine olmuştu geçmişti benim ama bu sefer senin gibi geçiyor yine başlıyor. Ben çok kabızlık yaşamamıştım 2 haftadır vardı ama sürekli iki kaşık zeytinyağı içiyordum. Tuvalet sıkıntısı hiç olmamıştı şimdi o da başladı lifli şeyler yiyeceğim. Yulaf lapası yapıcam bu akşam ki öğünüm
Ay kahvaltılık almıştım midesi çok bulanan biri değilim içiyorum. Hani böyle mekanlar da yemekten önce yağ baharat karışımı getiriyorlar ya o yağdan o yüzden kokusuz içmesi kolay oluyor. kabızlıkta öyle çok ıkınmıyorsun dimi o da işte ağrı yapıyor. Arada lifli diye tüketiyorum kuzum bende pratik kolay oluyor. İçine muz ve bal atıyorum yoksa tadı vs yok.
Çıktım kuzum iki gündür parkta güneşe doğru oturdum hatta inşallah iyi gelir oda bugün çıkamadım dedim battaniyenin altında terleyim bakalim insallah atlatırız hemen
Ay kahvaltılık almıştım midesi çok bulanan biri değilim içiyorum. Hani böyle mekanlar da yemekten önce yağ baharat karışımı getiriyorlar ya o yağdan o yüzden kokusuz içmesi kolay oluyor. kabızlıkta öyle çok ıkınmıyorsun dimi o da işte ağrı yapıyor. Arada lifli diye tüketiyorum kuzum bende pratik kolay oluyor. İçine muz ve bal atıyorum yoksa tadı vs yok.
Yok kuzum bende ilk haftalar düşük riski olduğu için kesinlikle ıkınmıyorum korkuyorum.Bende duymuştum tadı yok diye..ama karışım yapınca güzel olur tadı akşam bende yoğurt havuç yiyerim..5 aydır kurabiye kek yapmıyorum evde eşim duramamış gitmiş marketten almış dedim ne alıyorsan al çips almavalla bu gün yeyicem bende özledim ya