2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Doktorlar dinlenince geçen ağrılar gebelikte normal diyorlar. Doğum sancısı düzenli olur, yatınca geçmez diyolar canım.
Evet canım o yüzden daha rahatım. Ama kabızlık yaşamıştım bide acaba o mu ağrı yaptı bilmiyorum biran önce randevu günüm gelsin

Benim de öyle geçen hafta giydiğim eşofman belimi sıktı sabah. Sabah da akşam da gergin karnım rahim iyice büyüdü demekki. Geçen hafta eğilerek birşeyler yaptım. O zamandan beri belim düzelmedi.
Karın gerginliği bende de var. Hatta sürekli dokundum kasılmamı diye meğer dün ki şişkinlik gazmış bugün iyiyim ama yine gerginlik var eskisi gibi olmayacak buna da alışmak lazım.

canım sana tavsiyem havalar güneşli hala sıcakta dısarı çık güneş ışığı al bahçeye çıkıp güneşte oturdum hep çok iyi geldi

Vajina degilde kasiklarimda oluyor canım çok yuruyemiyorum annem artık benimle dışarı çıkmak istemiyor hemen anne oturalım anne dönelim anne yavaş
Ay bende öyleyim hiç dışardan yürüyemiyorumben kendi ağrılarımı tam anlamıyorum ama her şey solda bende kasık vajina hepsi solda

Bende 20+4 oldum Allah korusun dayanılmaz olmucak iyi düşünücez..mesela bu gün uzanınca bile belim ağrıyor ve ayaklarımı haraket edince solda ağrı var

Benim geçen hafta yaşadığım batmalarda vajinada baskı 1 gün boyunca vardı canım. Ertesi gün geçmişti.
Aslında ben doktordan geldikten sonra 2 gün sonra ağrım geçti bu gün yine aynı ama bu günkü vajinada sızlama yok sızlama olunca nedense daha çok korkuyorum şimdi sanki rahim genişleniyor ondan bu ağrılar..

Bende 20+4 oldum Allah korusun dayanılmaz olmucak iyi düşünücez..mesela bu gün uzanınca bile belim ağrıyor ve ayaklarımı haraket edince solda ağrı var
İnşallah canımm olmasın aynen iyi düşünüyorum. bu haftalarda ağrılar normal sanırım. Ağrılarımız da çok benzer ya benim bel ağrım yerine sol kalça ağrısı arada sol bacak ağrısı ve vajina batması var ama sürekli değil işte ara ara o yüzden geçer diye bekliyorum.

Benim gündüz göbeğim akşamı sen düşün
Ayyyy bu beeeen

Kız benimde belim ağrıyor resmen belim göbeğimi taşımakta zorlanıyor

Karın gerginliği bende de var. Hatta sürekli dokundum kasılmamı diye meğer dün ki şişkinlik gazmış bugün iyiyim ama yine gerginlik var eskisi gibi olmayacak buna da alışmak lazım.
Kasılma da top gibi kabarıyormuş o ayrı Bi şey Bi de 3-4 litre su için diyolar içtikçe şişiyor karnım :) hafif deri yırtılcak gibi bir gerginlik daha şimdiden:)

Zaten kasık ağrıları ya bele vuruyor yada kalçaya birde ben ne etsemde yinede kabız oluyorum bu öncedende bende vardır ondan doktorum dedi kabız oluncada ağrılar daha çok oluyor..uzanınca vajinamda hiçbir şey olmuyor kalkınca ama sanki sol kasıktan vajinaya vuruyor

kızlar bir de ben tükürüğümü yutmaya başladım sonra da çok çok gıcık oluyor ve bu bir kaç defa oldu midem de ciddi taş gibi ağrı oluyor internette baktım hamilelik reflüsü diyor hiç yaşayanınız var mı

Kuzum bebek büyüdükçe rahim bağları da genişliyor işte o da vajina sinirlerine dokunuyor sanırım. Bekleyelim bakalım inşallah geçecek. Bir dönem yine olmuştu geçmişti benim ama bu sefer senin gibi geçiyor yine başlıyor. Ben çok kabızlık yaşamamıştım 2 haftadır vardı ama sürekli iki kaşık zeytinyağı içiyordum. Tuvalet sıkıntısı hiç olmamıştı şimdi o da başladı lifli şeyler yiyeceğim. Yulaf lapası yapıcam bu akşam ki öğünüm

Ayy zeytinyağı içemem ya kayısı suyla çarem bu..benim hep sıkıntım vardı şimdi oluncada ağrılarım oluyor..Yulaf hiç almadım ya ben eve

Ayy zeytinyağı içemem ya kayısı suyla çarem bu..benim hep sıkıntım vardı şimdi oluncada ağrılarım oluyor..Yulaf hiç almadım ya ben eve
Ay kahvaltılık almıştım midesi çok bulanan biri değilim içiyorum. Hani böyle mekanlar da yemekten önce yağ baharat karışımı getiriyorlar ya o yağdan o yüzden kokusuz içmesi kolay oluyor. kabızlıkta öyle çok ıkınmıyorsun dimi o da işte ağrı yapıyor. Arada lifli diye tüketiyorum kuzum bende pratik kolay oluyor. İçine muz ve bal atıyorum yoksa tadı vs yok.

canım sana tavsiyem havalar güneşli hala sıcakta dısarı çık güneş ışığı al bahçeye çıkıp güneşte oturdum hep çok iyi geldi
Çıktım kuzum iki gündür parkta güneşe doğru oturdum hatta inşallah iyi gelir oda bugün çıkamadım dedim battaniyenin altında terleyim bakalim insallah atlatırız hemen

Yok kuzum bende ilk haftalar düşük riski olduğu için kesinlikle ıkınmıyorum korkuyorum.Bende duymuştum tadı yok diye..ama karışım yapınca güzel olur tadı akşam bende yoğurt havuç yiyerim..5 aydır kurabiye kek yapmıyorum evde eşim duramamış gitmiş marketten almış dedim ne alıyorsan al çips almavalla bu gün yeyicem bende özledim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…