Bencede ya dolap ya cekmece bisey olmasi lazim ben bi gazla kiyafet aldim durdum baktim yer yok sonra dolapta aldik Allahim agiz tadiyla hazirlanmamizi nasip etsin insallaaaaaahhh
İsim konusunu bana bıraktı eşim sen ne istiyorsan onu koyalım dedi ama ben begenemiyorum işte. Benim kızlar geliyor anne şu isim olur mu bu isim olur mu diye. Yok beğenmedim diyorum. Sende hiçbir ismi beğenmiyorsun diyorlar
Günaydın kizlar geçmeyen grip kervanına bende katıldım bir haftadir baş ağrısı burun tıkanıklığı bugün geçer yarın geçer ama yok yani dün akşam iki burnun deligimde iptale bağladı gram nefes alamadım insan uykudan baş ağrısıyla uyanirmi ya bir haftadır basım çatlıyor artık yüzüm ağrıyor, bu sabah burnum akmaya başladı sonunda dedim ki tamam geçecek oğlandan bana geçmişti o iyileşti derken şimdi anne boğazım yine ağrımaya başladı dedi ayyy kısır döngüye girdik
Bencede ya dolap ya cekmece bisey olmasi lazim ben bi gazla kiyafet aldim durdum baktim yer yok sonra dolapta aldik Allahim agiz tadiyla hazirlanmamizi nasip etsin insallaaaaaahhh
benim de karnım bir hafta da hem çok büyüdü hem çok çok gerildi ciddi acı yapıyor yenek yemeye korkar oldum( sabahı aksamı da kalmadı hep gergin ve eskiden çok güzel yürüyordum şimdi dinlene dinlene yoksa kramp giriyor belime ve daha başlarındayım
benim de karnım bir hafta da hem çok büyüdü hem çok çok gerildi ciddi acı yapıyor yenek yemeye korkar oldum( sabahı aksamı da kalmadı hep gergin ve eskiden çok güzel yürüyordum şimdi dinlene dinlene yoksa kramp giriyor belime ve daha başlarındayım
Benim de öyle geçen hafta giydiğim eşofman belimi sıktı sabah. Sabah da akşam da gergin karnım rahim iyice büyüdü demekki. Geçen hafta eğilerek birşeyler yaptım. O zamandan beri belim düzelmedi.
Ayy ciddimisin bende artık çok bunaldım gözlerim ağrıyor basım çatlıyor bı yandan ufaklık hasta ona bakmam lazım yemek yapmam lazım evle ilgilenmem lazım anam ağladı bir haftadir inşallah hemen atlariz kuzum çok zor hamileyken hastalık
Bende sakin kalıyorum canım hiç yazmıcamda doktora en sonuncu defa zaten bana dediğini dedi olucak dedi tabi..annemde kv aynısını söylüyorlar..bel ağrımda var benim yani bu gün baya ağırlaşmışım..sende korkma canım kesinlikle
Bende sakin kalıyorum canım hiç yazmıcamda doktora en sonuncu defa zaten bana dediğini dedi olucak dedi tabi..annemde kv aynısını söylüyorlar..bel ağrımda var benim yani bu gün baya ağırlaşmışım..sende korkma canım kesinlikle
Evet bir günde belli ediyor kendini bende öyleyim.
Bugün 20+6 herhalde vücudumuz alışmaya çalışıyor. Kötü düşünmüyorum. Dayanılmaz bir ağrı olursa yazarım şuan ara ara vuruyor. Ve uzanınca geçiyor.
Evet bir günde belli ediyor kendini bende öyleyim.
Bugün 20+6 herhalde vücudumuz alışmaya çalışıyor. Kötü düşünmüyorum. Dayanılmaz bir ağrı olursa yazarım şuan ara ara vuruyor. Ve uzanınca geçiyor.
gercekten bu grup iyi ki var kendimi suçluyordum ne kadar gücsüzsün diye demek ki çoğumuzda var normal annem diyor sen daha başındasın ama o 19 yasında doğurmış beni ben 40 nerdeyse o kadar fark olsun