2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Akıtma ne oluyor kız hiç yemedim

ay kızlar ben hala çok çabuk doyuyorum ve hiçbir şeye aşermiyorum yiyorum ama iştahım da öyle şunu yiyim bunu yiyim olcak gibi açılmadı zaten kendimi en basından beri hiç hamile gibi hissetmiyorum hiçbir değişikliğim yok

Kaç hafta oldun canım sen bana 15. Haftadan sonra bişeyler oldu. Her şeyi çekiyor canım

Aman böyle iyisin o halde sus otur benim midem büyüdü daha geri gelmiyor

Oh yarasın bebişe ben de dün pankek yaptım. Yedik. 5-6 tanesi kalmıştı eşim kalktı bunları atma yerim ben sonra dedi . Üzerini giyindi geldi ben kalanları yedim ben normalde iştahsızdım her şeyi yarım bırakırdım.

Ohh oh yanlız değilim yarasın bebislerimize zaten yedikten sonra kımıl kımıl harekete geçiyor çok mutlu oluyorum benim de bi tane arttı kenarde bir saate onu da gömerim

Kız benimde öyleydi sadece akşamları olurdu. Şimdi uyandığımda koca bir göbekle uyanıyorum ve çok sert

Ayy bu gidişle istesek de çok kilo alamayız gibi. 2 lokma yedim burnumdan geldi
Benim gündüz göbeğim akşamı sen düşün

Eklentiler

• IMG_20231021_180335.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 99
Kızlar ben 2 gündür hamile yastıksız koltuk ya da yatağa yatamıyorum asla sırt ağrısından ölecek gibi oluyorum hamile yastığını sırtıma ve göbeğimin altına alınca kuş gibi hafifliyor ağrım doktor soldan başka tarafa yatma dedi sürekli önüm arkam hamile yastığına yuva yaptım kendime bir tek benim mi böyle acaba ikisinin ağırlığı artık yarım kilodan fazlalaştılar vücut ilk kez böyle bir ağırlıkla karşılaştı ondan mı? Hamile yastığına yatınca geçiyor o yüzden endişelenmiyorum ama merak ettim olan var mı böyle

Kuzum sende iki tane bebiş ondan bence çünkü ben öyle diğilim hiç hamile yastığım bile yokbelki olanlar var diyememama normal senin durumun canım ben birini ofulduyarak taşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…