- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
Akıtma ne oluyor kız hiç yemedimBenim kahvalti sonrası şişmiş durumdayım göğüs altından kocaman çıkmış.artik iştahım da arttı hep çok kaçıyor yemeklerayıptır söylemesi akıtma yaptim içine patates kızartması peynir 3 tane yedim ay ben boyle napicam bilmiyorum
Benim aklıma krep geldi akıtma deyince ama bilemedimAkıtma ne oluyor kız hiç yemedim
Krep işte bacım büyükAkıtma ne oluyor kız hiç yemedim
Kaç hafta oldun canım senay kızlar ben hala çok çabuk doyuyorum ve hiçbir şeye aşermiyorum yiyorum ama iştahım da öyle şunu yiyim bunu yiyim olcak gibi açılmadızaten kendimi en basından beri hiç hamile gibi hissetmiyorum hiçbir değişikliğim yok
Aman böyle iyisin o halde sus oturay kızlar ben hala çok çabuk doyuyorum ve hiçbir şeye aşermiyorum yiyorum ama iştahım da öyle şunu yiyim bunu yiyim olcak gibi açılmadızaten kendimi en basından beri hiç hamile gibi hissetmiyorum hiçbir değişikliğim yok
bugün 17 canımın çektiği tek şey balıkKaç hafta oldun canım senbana 15. Haftadan sonra bişeyler oldu. Her şeyi çekiyor canım
benim bi tek karnım büyüdüAman böyle iyisin o halde sus oturbenim midem büyüdü daha geri gelmiyor
Oh yarasın bebişeBenim kahvalti sonrası şişmiş durumdayım göğüs altından kocaman çıkmış.artik iştahım da arttı hep çok kaçıyor yemeklerayıptır söylemesi akıtma yaptim içine patates kızartması peynir 3 tane yedim ay ben boyle napicam bilmiyorum
Balık çok severdim hiç yiyemiyorumbugün 17 canımın çektiği tek şey balıkve ben hayatımda hiç balık yemedim demek ki vücudun htiyacına göre aşerme teorisi doğru
Canım hala birşey çekmiyor benim. Ama yemek yiyebiliyorumKaç hafta oldun canım senbana 15. Haftadan sonra bişeyler oldu. Her şeyi çekiyor canım
Ohh oh yanlız değilim yarasın bebislerimize zaten yedikten sonra kımıl kımıl harekete geçiyor çok mutlu oluyorumOh yarasın bebişeben de dün pankek yaptım. Yedik. 5-6 tanesi kalmıştı eşim kalktı bunları atma yerim ben sonra dedi . Üzerini giyindi geldi ben kalanları yedim ben normalde iştahsızdım her şeyi yarım bırakırdım.
Çekecekse balık çeksin ne güzelbugün 17 canımın çektiği tek şey balıkve ben hayatımda hiç balık yemedim demek ki vücudun htiyacına göre aşerme teorisi doğru
Zaten çekmesi de iyi değil. Ne çekeceği belli olmuyor. Canının çektiği şeyi hazırlaması bi dertCanım hala birşey çekmiyor benim. Ama yemek yiyebiliyorum
Benim gündüz göbeğim akşamı sen düşünKız benimde öyleydi sadece akşamları olurdu. Şimdi uyandığımda koca bir göbekle uyanıyorum ve çok sert
Ayy bu gidişle istesek de çok kilo alamayız gibi. 2 lokma yedim burnumdan geldi
Ohh maşallah çocuk içerde festival havasindadir
Zaten üşengeç bir insanım hazırlamam kesinZaten çekmesi de iyi değil. Ne çekeceği belli olmuyor. Canının çektiği şeyi hazırlaması bi dertSen olanı yersin kuzum işte yeter ki ye
Evet baya mutludur sanırım baya iştahla yedimOhh maşallah çocuk içerde festival havasindadir
Kuzum sende iki tane bebişKızlar ben 2 gündür hamile yastıksız koltuk ya da yatağa yatamıyorum asla sırt ağrısından ölecek gibi oluyorum hamile yastığını sırtıma ve göbeğimin altına alınca kuş gibi hafifliyor ağrım doktor soldan başka tarafa yatma dedi sürekli önüm arkam hamile yastığına yuva yaptım kendimebir tek benim mi böyle acaba ikisinin ağırlığı artık yarım kilodan fazlalaştılar vücut ilk kez böyle bir ağırlıkla karşılaştı ondan mı? Hamile yastığına yatınca geçiyor o yüzden endişelenmiyorum ama merak ettim olan var mı böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?