Kızlar ya sürekli mecbur yatıyorum istirahat halindeyim yemek yerken otururken ya da bir yere dışarı çıktığımda ayaklarım aşırı ödem topluyor bir anda şişiyor olduğum yerde yatınca hafifleyerek geçiyor. 4 lt su içiyorum tuz hiçbir şekilde tüketmiyorum artık ayranı bile kendim yapıyorum tuz atmadan tuzlu sert peynir bile yemiyorum yani neden böyle oluyor
Gebelikte çok normal ödem kuzum bikaç haftaya çoğumuzda olacak zaten . Seninki ikiz diye erken başlamıştır. Özellikle çok ayakta kalınca falan şişiyormuş bacaklar. Doktoruna söyle belki iyi gelebilecek bitki çayı gibi bişey önerir. Rezene zencefil gibi gebelikte kullanılabilen.
canım başka doktorla görüşüp tahlil sonuclarını göstermeni tavsiye ederim. bende 27 yaşındayım 17. haftamdayım ikili tarama yaptıracağım zaman bu fetal dna ve nipt testlerini sormuştum doktoruma onları mı yaptırsam diye.. bana yaşın çok genç ailede de genetik hastalık yok şuan tavsiye etmiyorum boşuna para verme hemen ilk önce normal 2li tarama yapalım Allah korusun risk çıkarsa daha ileri olan fetal dna testi yaparız ama şuan için gerek görmüyorum dedi. Sonra sonuçlarım geldi herhangi bir problem olmadığını sonuçlarımın iyi olduğunu ve ileri bir teste ihtiyacımın olmadığını belirtti.
Canım başka doktor da risk yok dedi iyi dedi sonuç . O kadar anlamış değilim ki. Doktor ordan para kazanacak diye mi böyle yaptı ay birde azarladı yaptıracaksan yaptır yaptırmıyorsan imzanı at git dedi insanın morali nasıl bozuluyor ya
Kızlarrr önce devlete gittim yine emin olamadı yok erkek de olabilir kız da dedi, sonra özele gittik eşimle bebişimin yüzü bize dönüktü, bize bakıyordu resmen hissetti sanki babasını bacak bacak üstüne de atmış, tam keyifci. Veeee kızım olacakkkkkk. Eşim çıkarken usg görüntüsüne bakıp diyo ki bu benim kızım sen elin kızısın dkcşwğdlf komik mi dedim komik diyo bide bende ben seni boşarsam daha komik olur biliyo musn dedim sinsi sinsi gülüyo daha wocşeğwşglg
Canım kızlar daha önce de sormuştum ama cevap alamamiştim galiba, detaylı ultrason için Ali Ekiz hocayı bilen var mı ? 2800 dedi fiyat olarak ve salı günü boşluk var diğer günler full dolu bende 21 haftalık oldum güzel denk gelir diye düşünüyorum ama eşim hala kararsız bu konuda gerçi ama başka Avrupa yakasında doktor araştırdım ama bulamadım yaaa
Canım başka doktor da risk yok dedi iyi dedi sonuç . O kadar anlamış değilim ki. Doktor ordan para kazanacak diye mi böyle yaptı ay birde azarladı yaptıracaksan yaptır yaptırmıyorsan imzanı at git dedi insanın morali nasıl bozuluyor ya
Kızlar dün instagramda güzel hikaye hazırladım oglumun ultrason goruntusunu falan sonra elim gitmedi paylaşmaya gittim ayaginin fotosunu süsledim püsledim onuda paylaşamadim bide 90 takipcum var hepsi akraba arkadas yinede sakındım çok mu pimpirikliyim yaaaa
Kızlar dün instagramda güzel hikaye hazırladım oglumun ultrason goruntusunu falan sonra elim gitmedi paylaşmaya gittim ayaginin fotosunu süsledim püsledim onuda paylaşamadim bide 90 takipcum var hepsi akraba arkadas yinede sakındım çok mu pimpirikliyim yaaaa