2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bana da %95 diyor zaten kuzum bakalım yarın ne diyecek minnoşuma. İnşallah iyidir

Bir kız daha geliyor yaşasın kız gücü maşallah canım sağlıkla gelsin prensesin

Bir kız daha geliyor yaşasın kız gücü maşallah canım sağlıkla gelsin prensesin
ay sağ ol canım inşallah kız öğrendikten sonra sanki daha çok benimsiyosun bebeği, gercekten hayret ediyorum cok güzel bi his. Ağladım oturup hakim olamıyorum ki kendime cok duygulu biryim bugün Giderken de taçlı kızım dinleyerek gitmistik zaten biliyoduk kız olduğunu, ikimizde öyle hissediyoduk

ağrın mı vardı canım? Geçmiş olsun nöbette zor
Evet kuzum çok kötüydüm iki gündür. Pansiyon nöbeti ve kat nöbeti peş peşe geldi. Dün en son ağladım acıdan. Bacağımı kaldıramıyordum acıdan. Sonra akşam 8de yattım sabah 8e kadar. İyiyim şükür bugün boş günüm haftasonu da boş şükür dinlencem

Kızlar akşam 8den sabah 8e kadar hep yattım. Çok şükür geçti ağrım. İnşallah tekrarlamaz. Nöbet beni mahvetmiş gerçekten eğer verirse rapor alacağım
Kıyamam sana. Mecburen ayağa kalkıp ders anlatman gerekiyor. Bir de nöbetçiymişsin. Hamile olduğun için nöbet vermeseler olmaz mı ya.

Kızlar ya sürekli mecbur yatıyorum istirahat halindeyim yemek yerken otururken ya da bir yere dışarı çıktığımda ayaklarım aşırı ödem topluyor bir anda şişiyor olduğum yerde yatınca hafifleyerek geçiyor. 4 lt su içiyorum tuz hiçbir şekilde tüketmiyorum artık ayranı bile kendim yapıyorum tuz atmadan tuzlu sert peynir bile yemiyorum yani neden böyle oluyor

Dedim ya kız geliyorsağlıkla gelsin minnoş

Kıyamam sana. Mecburen ayağa kalkıp ders anlatman gerekiyor. Bir de nöbetçiymişsin. Hamile olduğun için nöbet vermeseler olmaz mı ya.
24.hafta itibariyle verilmiyor kuzum. Ama doktor rapor verirse alcam işletcem tutmayacağım. Çünkü şok kötü oldum bu hafta gerçekten

Kızlar merhaba benim ilk gebeliğim 13. Haftamdayım da size de sormak istiyorum risk olarak ikili testte düşük risk çıkmış sonucum. Ama doktor yaşın 27 sınırdasın nipt yaptır dedi bende düşük risk ama dedim sen yaptır felan dedi neden diyorum yaşımda ne var azarladı beni çok moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…