2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Of bende o zaman diyodum hemen paylaşim sonra dedim 3 ay gecsin sonra dedim cinsiyeti ögrenim sonra dedim detaylıdan geçelim sorun olmasın hepsi bitti hla elim gitmiyo heralde doguma (o zamanda bisey bulurum )
Ben de böyleyim paylaşım yapamıyorum. Korkuyorum Allah korusun

Maşallah canım size kızlarınla herşey leri güzel uyumlu kızların daha ne olsun zaten kilo alımları göbek büyümeleri 5 aydan sonra oluyor, benimde 2 sezeryan olmama rağmen sıfırdı göbeğim, şimdi bana göre baya var ama arkadaşlarım yok diyor, farkedilmiyotmuş, ben iltifat olarak alıyorum. Bu yorumları

O doktor problemli davranmış canım . Ben 31 yaşındayım kendi doktorum ikili için randevuya çağırdı. Fetal DNA testi varmış diye ben kendim ayrıca sorunca anlattı. İkilin iyi çıktıysa yaptırmak istemiyorsan yaptırma yaşın da daha genç zaten 35 üstüne öneriyolar genelde direk fetal dna.

Of bende ondan korkuyorum galiba hani hiç bisye yapmasam da olacagi olan biseydir tam ben paylastiktan sonra bisey olur icim icimi yer benim yuzumden diye sen çok iyi dayanmışsin masallaaaahhh
İlkinde kaybım oldu çok çok zor toparlandım. Kürtaj oldum üstünden zaman geçti. Tanımadığım kayınvalidemin kardeşinin komşusu kürtajin üstünden zaman geçtiği halde beni görünce aaa hamilesin hayırlı olsun dedi ki kadını tanımıyorum nerden beni tanıyor haberi var bilemiyorum . O zaman dedim ki bu kadın ne alaka yani haberi var ki bebek çoktan vefat etmiş . O zaman da toparlanamadım. Bayağı ders oldu bunlar bana şimdi karnım çıktı bol bol giyiniyorum arkadaşlarım anlamasın diye biraz daha zaman geçsin istiyorum çok hassaslar bebekler nazara karşı . Benim Yapı olarak da çocukluktan beri nazarı ailecek çekiyoruz . Ondan bir korku var canım tabiki senin isteğin ben yaşadıklarımdan dolayı tedirginim aman kimse konuşmasın nazara gelmesin diyorum Tabi senin fikrin minnoş annesi

İyi bir doktora sahipsin diye ne kadar şanslısın bir bilsen benimki nasıl azarladı tereddüt ediyorum şeytan diyor yorumlarda yaz o doktora da işte ekmeklerine zarar vermek istemiyorum onlar gibi merhametsiz davranamıyoruz.

Kız ne güzel işte hemen öyle almaman daha yolumuz uzun biz de her şeye alınır olduk gebelikte . Beni görümceler görüntülü aradı karnını göster bi dediler. Büyük gr karnın hiç çıkmamış belli değil bebek dedi ,o canımı sıktı. Sonra diğer görümcem de alt karnın yine bayağı çıkmış dedi. O da bi canımı sıktı ne deseler canımın sıkılası geliyor

Kizlar selam, 17+6 olduk bugün 3gun ondeymisiz , dün Dr kontrolunde 208 gram dedi, rahim uzunlugu 54mm herşey yolunda dedi, detaylı ultrasonu sordum tavsiyeniz ne olur dedim, aileye bırakıyorum dedi, yaptırmak istiyorum ben , gynofero ile regenesis max kullanıyorum.bulantim olmamıştı benim ama ilaç ictigimde sanki midem bulanıyor bu ilaçları kullananlarda var mı , ondan mı anlamadim ? Bulantım olmadığı için sanirim 3kilo almışım , 57 ile başladık 60 olmuşum bu hafta. ,normal iyi dedi Dr. Tetanoz için de bir doz vurduralim dedi.

Evet benimde 1 defa kimyasal olmustu aynisi olmasada benzerlerini yasadim tedirgin olmamiz o yuzden cok cok normal bence aynen oyle Rabbim evlatlarimizi bize bagislasin onlarin anneleri biziz en iyisini biz biliriz

Evet canım onu duydum hatta aradım ama 3 hafta öncesinden randevu almak gerekiyormuş:/ yani benimde zamanım geçiyor geç kalmış olurum o doktor için, aslında fiyatı da iyiydi yani ama bakalım. Ben bu gidişle araştırmaktan gidemicem galiba zaten eşim çok gönülsüz şimdi iyi birini bulmam lazim ki gittiğimde güzel ilgilensin sonra da eşim demesin bak gördün mü diye

Evet benimde 1 defa kimyasal olmustu aynisi olmasada benzerlerini yasadim tedirgin olmamiz o yuzden cok cok normal bence aynen oyle Rabbim evlatlarimizi bize bagislasin onlarin anneleri biziz en iyisini biz biliriz
Kesinlikle canım inşallah kazasız belasız sağlıkla bebekleri alırız kucağımıza

Kızlar lc waikiki uygulamasini kullanmayan varsa bence indirsin yavaştan daha demin bunlari aldim 320 tl falan ikisi normalde 600küsürdü kupon verdi uygulama cok uyguna geldi suan hic bilinmedik magazada bile takımlar 250 tlden basliyo burda 150 160 tlye geldi misss devir ekonomi devri

Eklentiler

• Screenshot_20231027-131331_LC Waikiki.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20231027-131343_LC Waikiki.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 52
Ayza düşünyoduk ama ondan da vazgeçtim gibi, çevre çok etkiliyor ya hemen soğuyorum bir şey dediklerinde
İlk defa duydum bu ismi anlamı ne ki içine sinen bir isim olsun canım ama ne koyarsak koyalım beğenmeyen birileri olabiliyor gerçekten ben İpek koyacağım çok beğeniyorum bu ismi ama akrabalarımızdan 2 kişi beğenmedi ama umrumda değil benim çocuğum sonuçta gözüyle bakıyorum

Hahaha doğru her şeye sarasım var ama ne biliyim insan ilk gebelik diye mi ne göbek çıksın istiyorum tabiki ama çıkacak diye de napayım çıkarsa çıkar

Hiç takma canım . Bugün doktorda sıra beklerken yanımdaki kızla aynıymış haftalarımız. O 50 kilo olmasına rağmen 9 aylık gibi karnı vardı. Benimse 56 kiloyum ama karnım belli bile değil. Kişiden kişiye çok farkediyor. İç karın genişliğinden sanırım.

Benim ilaçlarım da onlardı canım gynoferro beni mahvetti aynı şekilde regenesis de. Burada multivitamin olarak B Buddy x vinelac önerdi onu kullandığımdan beri sıfır bulantı, regenesis yerine bunu kullanabilirsin. Bir de demir ilacı gynoferro beni kötü yapınca doktorum son muayenemde santafer Fort ile değiştirdi. Bu da ben de hiç bulantı yapmadı çok iyi geldi. Burada bir arkadaş da bunu kullanıyor diye hatırlıyorum. Öneri olsun sana

Hiç uğraşma canım . Kendini de üzme bak bebeğinin testi güzel çıkmış sağlıklıymış strese sokma bebişi. Ama doktorunu değiştir istersen içine sinen başka doktor ara

Kızlar bunu duyan var mı? Bebeğin beyninde omurilik sıvısı birikmesiyle oluşan kistmiş her gebelikte detaylı ultrasonda görülüyormuş ama 30. Haftaya kadar vücut bu kisti emiyormuş bir sorun olmuyormuş? Bizde çıktı her iki bebekte de doktor sorun yok diğer tüm organlar sağlıklı onlarda bir sorun olsaydı şüphelenirdik ama gayet sağlıklılar her gebelikte var bu kist ama geçiyor ileriki hafta da demişti. Biz yine de içimiz rahat yani diye fetal dna için kan verdik ama sonuç çıkmasına daha var duydunuz mu bunu internette herkesin başına gelmiş ve sonra kaybolmuş

Koroid Pleksus Kisti​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…