Ben de böyleyimOf bende o zaman diyodum hemen paylaşim sonra dedim 3 ay gecsin sonra dedim cinsiyeti ögrenim sonra dedim detaylıdan geçelim sorun olmasınhepsi bitti hla elim gitmiyo heralde doguma (o zamanda bisey bulurum )
Maşallah canım size kızlarınlaAy bi de bana sağlık ocağındaki hemşire bu ne karnın hiç çıkmamış dedi hamile taytı üstüne bol uzun bi gömlek giyip gitmiştim gömleğin önü de kapalıydı dedim bol giyindim ondandır aç bi bakayım dedi açtım gösterdim yine de çok çıkmamış 19 haftalık gibi değil dedi valla dedim yalan söylicek halim yok haftam belli e nabızdan açın bakın haftasıyla uyumluyuz kiloları haftalarına göre fazla her şey yolunda dedim tam tersi ben sıfır göbek biriydim yani ayva göbeğim bile yoktu bana göre aşırı fazla şuan göbeğim bir de boyun uzun yani ne bekledi benden anlamadım bi sinirimi gerdi sabah sabah
O doktor problemli davranmış canım . Ben 31 yaşındayım kendi doktorum ikili için randevuya çağırdı. Fetal DNA testi varmış diye ben kendim ayrıca sorunca anlattı. İkilin iyi çıktıysa yaptırmak istemiyorsan yaptırma yaşın da daha genç zaten 35 üstüne öneriyolar genelde direk fetal dna.Canım başka doktor da risk yok dedi iyi dedi sonuç . O kadar anlamış değilim ki. Doktor ordan para kazanacak diye mi böyle yaptı ay birde azarladı yaptıracaksan yaptır yaptırmıyorsan imzanı at git dedi insanın morali nasıl bozuluyor ya
İlkinde kaybım oldu çok çok zor toparlandım. Kürtaj oldum üstünden zaman geçti. Tanımadığım kayınvalidemin kardeşinin komşusu kürtajin üstünden zaman geçtiği halde beni görünce aaa hamilesin hayırlı olsun dedi ki kadını tanımıyorum nerden beni tanıyor haberi var bilemiyorum . O zaman dedim ki bu kadın ne alaka yani haberi var ki bebek çoktan vefat etmiş . O zaman da toparlanamadım. Bayağı ders oldu bunlar banaOf bende ondan korkuyorum galiba hani hiç bisye yapmasam da olacagi olan biseydir tam ben paylastiktan sonra bisey olur icim icimi yer benim yuzumden diyesen çok iyi dayanmışsin masallaaaahhh
İyi bir doktora sahipsin diye ne kadar şanslısın bir bilsenO doktor problemli davranmış canım . Ben 31 yaşındayım kendi doktorum ikili için randevuya çağırdı. Fetal DNA testi varmış diye ben kendim ayrıca sorunca anlattı. İkilin iyi çıktıysa yaptırmak istemiyorsan yaptırma yaşın da daha genç zaten 35 üstüne öneriyolar genelde direk fetal dna.
Kız ne güzel işte hemen öyle almaman daha yolumuz uzunAy bi de bana sağlık ocağındaki hemşire bu ne karnın hiç çıkmamış dedi hamile taytı üstüne bol uzun bi gömlek giyip gitmiştim gömleğin önü de kapalıydı dedim bol giyindim ondandır aç bi bakayım dedi açtım gösterdim yine de çok çıkmamış 19 haftalık gibi değil dedi valla dedim yalan söylicek halim yok haftam belli e nabızdan açın bakın haftasıyla uyumluyuz kiloları haftalarına göre fazla her şey yolunda dedim tam tersi ben sıfır göbek biriydim yani ayva göbeğim bile yoktu bana göre aşırı fazla şuan göbeğim bir de boyun uzun yani ne bekledi benden anlamadım bi sinirimi gerdi sabah sabah
Evet benimde 1 defa kimyasal olmustu aynisi olmasada benzerlerini yasadim tedirgin olmamiz o yuzden cok cok normal benceİlkinde kaybım oldu çok çok zor toparlandım. Kürtaj oldum üstünden zaman geçti. Tanımadığım kayınvalidemin kardeşinin komşusu kürtajin üstünden zaman geçtiği halde beni görünce aaa hamilesin hayırlı olsun dedi ki kadını tanımıyorum nerden beni tanıyor haberi var bilemiyorum . O zaman dedim ki bu kadın ne alaka yani haberi var ki bebek çoktan vefat etmiş . O zaman da toparlanamadım. Bayağı ders oldu bunlar banaşimdi karnım çıktı bol bol giyiniyorum arkadaşlarım anlamasın diye biraz daha zaman geçsin istiyorum çok hassaslar bebekler nazara karşı . Benim Yapı olarak da çocukluktan beri nazarı ailecek çekiyoruz . Ondan bir korku var canım tabiki senin isteğin ben yaşadıklarımdan dolayı tedirginim aman kimse konuşmasın nazara gelmesin diyorum Tabi senin fikrin minnoş annesi
Evet canım onu duydum hatta aradım ama 3 hafta öncesinden randevu almak gerekiyormuş:/ yani benimde zamanım geçiyor geç kalmış olurum o doktor için, aslında fiyatı da iyiydi yani ama bakalım. Ben bu gidişle araştırmaktan gidemicem galiba zatenKuzum ben sana cevap yazmıştım daha önce sorduğunda sanırım göremedin, anne grubumuzda giden vardı muayenesi iyi fakat çok suratsız o kadar para veriyoruz dediler Avrupa yakası Fehmi Yazıcıoğlunu duydun mu çok iyidir onuda düşün kesinlikle tavsiye ederim
Kesinlikle canım inşallah kazasız belasız sağlıkla bebekleri alırız kucağımızaEvet benimde 1 defa kimyasal olmustu aynisi olmasada benzerlerini yasadim tedirgin olmamiz o yuzden cok cok normal benceaynen oyle Rabbim evlatlarimizi bize bagislasin onlarin anneleri biziz en iyisini biz biliriz
İlk defa duydum bu ismi anlamı ne kiAyza düşünyoduk ama ondan da vazgeçtim gibi, çevre çok etkiliyor ya hemen soğuyorum bir şey dediklerinde
Hahaha doğru her şeye sarasım varKız ne güzel işte hemen öyle almaman daha yolumuz uzunbiz de her şeye alınır olduk gebelikte . Beni görümceler görüntülü aradı karnını göster bi dediler. Büyük gr karnın hiç çıkmamış belli değil bebek dedi ,o canımı sıktı. Sonra diğer görümcem de alt karnın yine bayağı çıkmış dedi. O da bi canımı sıktı ne deseler canımın sıkılası geliyor
Hiç takma canım . Bugün doktorda sıra beklerken yanımdaki kızla aynıymış haftalarımız. O 50 kilo olmasına rağmen 9 aylık gibi karnı vardı. Benimse 56 kiloyum ama karnım belli bile değil. Kişiden kişiye çok farkediyor. İç karın genişliğinden sanırım.Ay bi de bana sağlık ocağındaki hemşire bu ne karnın hiç çıkmamış dedi hamile taytı üstüne bol uzun bi gömlek giyip gitmiştim gömleğin önü de kapalıydı dedim bol giyindim ondandır aç bi bakayım dedi açtım gösterdim yine de çok çıkmamış 19 haftalık gibi değil dedi valla dedim yalan söylicek halim yok haftam belli e nabızdan açın bakın haftasıyla uyumluyuz kiloları haftalarına göre fazla her şey yolunda dedim tam tersi ben sıfır göbek biriydim yani ayva göbeğim bile yoktu bana göre aşırı fazla şuan göbeğim bir de boyun uzun yani ne bekledi benden anlamadım bi sinirimi gerdi sabah sabah
Benim ilaçlarım da onlardı canım gynoferro beni mahvetti aynı şekilde regenesis de. Burada multivitamin olarak B Buddy x vinelac önerdi onu kullandığımdan beri sıfır bulantı, regenesis yerine bunu kullanabilirsin. Bir de demir ilacı gynoferro beni kötü yapınca doktorum son muayenemde santafer Fort ile değiştirdi. Bu da ben de hiç bulantı yapmadı çok iyi geldi. Burada bir arkadaş da bunu kullanıyor diye hatırlıyorum. Öneri olsun sanaKizlar selam, 17+6 olduk bugün 3gun ondeymisiz , dün Dr kontrolunde 208 gram dedi, rahim uzunlugu 54mm herşey yolunda dedi, detaylı ultrasonu sordum tavsiyeniz ne olur dedim, aileye bırakıyorum dedi, yaptırmak istiyorum ben , gynofero ile regenesis max kullanıyorum.bulantim olmamıştı benim ama ilaç ictigimde sanki midem bulanıyor bu ilaçları kullananlarda var mı , ondan mı anlamadim ? Bulantım olmadığı için sanirim 3kilo almışım , 57 ile başladık 60 olmuşum bu hafta. ,normal iyi dedi Dr. Tetanoz için de bir doz vurduralim dedi.
Hiç uğraşma canım . Kendini de üzme bak bebeğinin testi güzel çıkmış sağlıklıymışİyi bir doktora sahipsin diye ne kadar şanslısın bir bilsenbenimki nasıl azarladı tereddüt ediyorum şeytan diyor yorumlarda yaz o doktora da işte ekmeklerine zarar vermek istemiyorum onlar gibi merhametsiz davranamıyoruz.
Çıkacak o daha merak etme sen 6-7. Aydan sonra öne iyice pörtlüyor öne doğruHahaha doğru her şeye sarasım varama ne biliyim insan ilk gebelik diye mi ne göbek çıksın istiyorum tabiki ama çıkacak diye de napayım çıkarsa çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?