2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Benim 35 yaşım var ama doktorum benden nipt testi istemedi masraf için bence ben kendim istedim genelde diyor 30 sonra riskli çıkıyor doğru söylüyorsun dedi bana.Ama sen 27 riskli çıktıysa bence yaptır nipti testini

Raporda da herşey düşük risk diyor oranlara baktım düşük of anlamadım

Kuzum ben 30um. Ben ikili tarama yaptırdım. Güzel çıktı. Doktor gerek yok başka birşeye dedi. Bence biraz para odaklı söylenmiş gibi geldi bana

Kızlar akşam 8den sabah 8e kadar hep yattım. Çok şükür geçti ağrım. İnşallah tekrarlamaz. Nöbet beni mahvetmiş gerçekten eğer verirse rapor alacağım
Canım bu gebeliğimde bende yorgun hissediyorum kendimi, dün 3 saatliğine arkadaşlarla kahvaltıya gittik ki oturup kahvaltı yaptım yani, sonra gidip çocuğu okuldan aldım nasıl yorgundum anlatamam sanki ne yaptım eve gelip uyudum, senin nöbet ders anlatma düşünemiyorum bile, yorulunca ağrılar da başlıyor tabii
detaylıma 1 ay kaldı orda da kız desinlee hemen baslıcam alısverise Ay cok heyecanlı ya
Bak demiştik hepimiz kız o kız Maşallah maşallah canım senin haftan ne seninle aynı gibiyiz ben 17+5 im, 21.hafta da gel dedi bana, ben 2 hafta da bir kontrole gidiyorum
Canım ev içinde yürümende mi yasak, sürekli yatışta ödem yapıyor
Yaşında birşey yok, ben 36 yaşındayım yaptırmak ister misin dedi doktor, istemedim ben, konuştuk baya detaylıca, kendin istiyorsan, için rahat edecekse yaptır

Kuzum yorgunluk değildi ya. Böyle çekilme. Bacağımdan popoma çekilme vardı. Mesela koltuğa yatcam bacağımı kaldıramadım arabaya binerken de. Eşim kaldırdı bacağımı. Öyle bir acı yani

Evet canım insan çok duygulanıyor ben de ilk öğrendiğimde ağladım . Evladın cinsiyeti hiç önemli değil elbette ama Kız olması beni daha da duygulandırmıştı .

Ev içinde sadece 5 dk yürü çok ayakta kalma dedi doktorlar özellikle otururken yemek yerken şişiyor hemen ayaklarım ayakta o kadar olmuyor oturmak çok canımı acıtıyor ödem

Para kazanıyorlar mı onlar bundan
canım başka doktorla görüşüp tahlil sonuclarını göstermeni tavsiye ederim. bende 27 yaşındayım 17. haftamdayım ikili tarama yaptıracağım zaman bu fetal dna ve nipt testlerini sormuştum doktoruma onları mı yaptırsam diye.. bana yaşın çok genç ailede de genetik hastalık yok şuan tavsiye etmiyorum boşuna para verme hemen ilk önce normal 2li tarama yapalım Allah korusun risk çıkarsa daha ileri olan fetal dna testi yaparız ama şuan için gerek görmüyorum dedi. Sonra sonuçlarım geldi herhangi bir problem olmadığını sonuçlarımın iyi olduğunu ve ileri bir teste ihtiyacımın olmadığını belirtti.

Para kazanıyorlar mı onlar bundan
Benim bildiğim ve birebir denk geldiğim bir doktor ısrarla bir firmayı önermişti benim yönlendirdiğimi mutlaka söyle demişti yaşım 26 ısrarla yaptır falan demişti bir daha o doktora gitmedim zaten o an nipt testi de yaptırmadım kendi doktorum gerek görmemişti çünkü anlaşmalı kurumlardan doktor adını verince ücret alıyorlar tabiki tanıdıklarımdan da bu durumu yaşayanlar oldu maalesef.

Kızlar geçen hb da da indirim vardı denemek için aldım böyle çok güzellermiş Eki Görüntüle 3324430
Ya bu markayı bende hb de gördüm çok güzel ürünleri var aşırı tatlı kız bebişler için ama kumaşını bilemedim çok da uyguna geliyordu kumaşı yumuşak mı canım pamuklu mu

Ya bu markayı bende hb de gördüm çok güzel ürünleri var aşırı tatlı kız bebişler için ama kumaşını bilemedim çok da uyguna geliyordu kumaşı yumuşak mı canım pamuklu mu
Evet kuzum %100 pamuk ben de influencer lar tavsiye ederken gördüm. Öyle aldım. Beğendim ben bir de uygun. Sonuçta zıbın da çok kullancaz o yüzden kaptım denim dedim

Evet kuzum %100 pamuk ben de influencer lar tavsiye ederken gördüm. Öyle aldım. Beğendim ben bir de uygun. Sonuçta zıbın da çok kullancaz o yüzden kaptım denim dedim
Ayy o zaman bende bakarım çünkü çok tatlış şeyler gördüm kumaşı da güzelse daha ne olsun

Yaaa hissettiğimiz gibi oldu sen de çok istiyordun zaten gönlüne göre oldu uğur getirsin ailenize kızınız sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…