Benim 35 yaşım var ama doktorum benden nipt testi istemedi masraf için bence ben kendim istedim genelde diyor 30 sonra riskli çıkıyor doğru söylüyorsun dedi bana.Ama sen 27 riskli çıktıysa bence yaptır nipti testiniKızlar merhaba benim ilk gebeliğim 13. Haftamdayım da size de sormak istiyorum risk olarak ikili testte düşük risk çıkmış sonucum. Ama doktor yaşın 27 sınırdasın nipt yaptır dedi bende düşük risk ama dedim sen yaptır felan dedi neden diyorum yaşımda ne var azarladı beni çok moralim bozuldu
Raporda da herşey düşük risk diyor oranlara baktım düşük of anlamadımBenim 35 yaşım var ama doktorum benden nipt testi istemedi masraf için bence ben kendim istedim genelde diyor 30 sonra riskli çıkıyor doğru söylüyorsun dedi bana.Ama sen 27 riskli çıktıysa bence yaptır nipti testini
O artık sizin kararınız için rahat ediyorsa yaptırma..Raporda da herşey düşük risk diyor oranlara baktım düşük of anlamadım
Kuzum ben 30um. Ben ikili tarama yaptırdım. Güzel çıktı. Doktor gerek yok başka birşeye dedi. Bence biraz para odaklı söylenmiş gibi geldi banaKızlar merhaba benim ilk gebeliğim 13. Haftamdayım da size de sormak istiyorum risk olarak ikili testte düşük risk çıkmış sonucum. Ama doktor yaşın 27 sınırdasın nipt yaptır dedi bende düşük risk ama dedim sen yaptır felan dedi neden diyorum yaşımda ne var azarladı beni çok moralim bozuldu
Para kazanıyorlar mı onlar bundanKuzum ben 30um. Ben ikili tarama yaptırdım. Güzel çıktı. Doktor gerek yok başka birşeye dedi. Bence biraz para odaklı söylenmiş gibi geldi bana
Kuzum sonuçta anlaşma yapıyorlar. İlla ki pay alıyorlardır. Bence sen başka bir doktora daha göster sonucunu. O zaten gerek yok der yüksek ihtimal. Çünkü risk çıkmamışPara kazanıyorlar mı onlar bundan
Canım bu gebeliğimde bende yorgun hissediyorum kendimi, dün 3 saatliğine arkadaşlarla kahvaltıya gittik ki oturup kahvaltı yaptım yani, sonra gidip çocuğu okuldan aldım nasıl yorgundum anlatamam sanki ne yaptım eve gelip uyudum, senin nöbet ders anlatma düşünemiyorum bile, yorulunca ağrılar da başlıyor tabiiKızlar akşam 8den sabah 8e kadar hep yattım. Çok şükür geçti ağrım. İnşallah tekrarlamaz. Nöbet beni mahvetmiş gerçekteneğer verirse rapor alacağım
Bak demiştik hepimiz kız o kızdetaylıma 1 ay kaldı orda da kız desinlee hemen baslıcam alısveriseAy cok heyecanlı ya
Canım ev içinde yürümende mi yasak, sürekli yatışta ödem yapıyorKızlar ya sürekli mecbur yatıyorum istirahat halindeyim yemek yerken otururken ya da bir yere dışarı çıktığımda ayaklarım aşırı ödem topluyor bir anda şişiyor olduğum yerde yatınca hafifleyerek geçiyor. 4 lt su içiyorum tuz hiçbir şekilde tüketmiyorum artık ayranı bile kendim yapıyorum tuz atmadan tuzlu sert peynir bile yemiyorum yani neden böyle oluyor
Yaşında birşey yok, ben 36 yaşındayım yaptırmak ister misin dedi doktor, istemedim ben, konuştuk baya detaylıca, kendin istiyorsan, için rahat edecekse yaptırKızlar merhaba benim ilk gebeliğim 13. Haftamdayım da size de sormak istiyorum risk olarak ikili testte düşük risk çıkmış sonucum. Ama doktor yaşın 27 sınırdasın nipt yaptır dedi bende düşük risk ama dedim sen yaptır felan dedi neden diyorum yaşımda ne var azarladı beni çok moralim bozuldu
Kuzum yorgunluk değildi ya. Böyle çekilme. Bacağımdan popoma çekilme vardı. Mesela koltuğa yatcam bacağımı kaldıramadım arabaya binerken de. Eşim kaldırdı bacağımı. Öyle bir acı yaniCanım bu gebeliğimde bende yorgun hissediyorum kendimi, dün 3 saatliğine arkadaşlarla kahvaltıya gittik ki oturup kahvaltı yaptım yani, sonra gidip çocuğu okuldan aldım nasıl yorgundum anlatamam sanki ne yaptım eve gelip uyudum, senin nöbet ders anlatma düşünemiyorum bile, yorulunca ağrılar da başlıyor tabii
Bak demiştik hepimiz kız o kızMaşallah maşallah canım senin haftan ne seninle aynı gibiyiz ben 17+5 im, 21.hafta da gel dedi bana, ben 2 hafta da bir kontrole gidiyorum
Canım ev içinde yürümende mi yasak, sürekli yatışta ödem yapıyor
Yaşında birşey yok, ben 36 yaşındayım yaptırmak ister misin dedi doktor, istemedim ben, konuştuk baya detaylıca, kendin istiyorsan, için rahat edecekse yaptır
Evet canım insan çok duygulanıyor ben de ilk öğrendiğimde ağladım . Evladın cinsiyeti hiç önemli değil elbette ama Kız olması beni daha da duygulandırmıştı .ay sağ ol canım inşallah kız öğrendikten sonra sanki daha çok benimsiyosun bebeği, gercekten hayret ediyorum cok güzel bi his. Ağladım oturup hakim olamıyorum ki kendime cok duygulu biryim bugünGiderken de taçlı kızım dinleyerek gitmistik zaten biliyoduk kız olduğunu, ikimizde öyle hissediyoduk
Ev içinde sadece 5 dk yürü çok ayakta kalma dedi doktorlar özellikle otururken yemek yerken şişiyor hemen ayaklarım ayakta o kadar olmuyor oturmak çok canımı acıtıyor ödemCanım bu gebeliğimde bende yorgun hissediyorum kendimi, dün 3 saatliğine arkadaşlarla kahvaltıya gittik ki oturup kahvaltı yaptım yani, sonra gidip çocuğu okuldan aldım nasıl yorgundum anlatamam sanki ne yaptım eve gelip uyudum, senin nöbet ders anlatma düşünemiyorum bile, yorulunca ağrılar da başlıyor tabii
Bak demiştik hepimiz kız o kızMaşallah maşallah canım senin haftan ne seninle aynı gibiyiz ben 17+5 im, 21.hafta da gel dedi bana, ben 2 hafta da bir kontrole gidiyorum
Canım ev içinde yürümende mi yasak, sürekli yatışta ödem yapıyor
Yaşında birşey yok, ben 36 yaşındayım yaptırmak ister misin dedi doktor, istemedim ben, konuştuk baya detaylıca, kendin istiyorsan, için rahat edecekse yaptır
canım başka doktorla görüşüp tahlil sonuclarını göstermeni tavsiye ederim. bende 27 yaşındayım 17. haftamdayım ikili tarama yaptıracağım zaman bu fetal dna ve nipt testlerini sormuştum doktoruma onları mı yaptırsam diye.. bana yaşın çok genç ailede de genetik hastalık yok şuan tavsiye etmiyorum boşuna para verme hemen ilk önce normal 2li tarama yapalım Allah korusun risk çıkarsa daha ileri olan fetal dna testi yaparız ama şuan için gerek görmüyorum dedi. Sonra sonuçlarım geldi herhangi bir problem olmadığını sonuçlarımın iyi olduğunu ve ileri bir teste ihtiyacımın olmadığını belirtti.Para kazanıyorlar mı onlar bundan
Benim bildiğim ve birebir denk geldiğim bir doktor ısrarla bir firmayı önermişti benim yönlendirdiğimi mutlaka söyle demişti yaşım 26 ısrarla yaptır falan demişti bir daha o doktora gitmedim zaten o an nipt testi de yaptırmadım kendi doktorum gerek görmemişti çünkü anlaşmalı kurumlardan doktor adını verince ücret alıyorlar tabiki tanıdıklarımdan da bu durumu yaşayanlar oldu maalesef.Para kazanıyorlar mı onlar bundan
Ya bu markayı bende hb de gördüm çok güzel ürünleri var aşırı tatlı kız bebişler için ama kumaşını bilemedim çok da uyguna geliyordu kumaşı yumuşak mı canım pamuklu mu
Evet kuzum %100 pamukYa bu markayı bende hb de gördüm çok güzel ürünleri var aşırı tatlı kız bebişler için ama kumaşını bilemedim çok da uyguna geliyordu kumaşı yumuşak mı canım pamuklu mu
Ayy o zaman bende bakarım çünkü çok tatlış şeyler gördüm kumaşı da güzelse daha ne olsunEvet kuzum %100 pamukben de influencer lar tavsiye ederken gördüm. Öyle aldım. Beğendim ben bir de uygun. Sonuçta zıbın da çok kullancaz o yüzden kaptım denim dedim
Çok güzeller canım
Yaaa hissettiğimiz gibi olduKızlarrr önce devlete gittim yine emin olamadı yok erkek de olabilir kız da dedi, sonra özele gittik eşimle bebişimin yüzü bize dönüktü, bize bakıyordu resmen hissetti sanki babasınıbacak bacak üstüne de atmış, tam keyifci. Veeee kızım olacakkkkkk. Eşim çıkarken usg görüntüsüne bakıp diyo ki bu benim kızım sen elin kızısın dkcşwğdlf komik mi dedim komik diyo bide bende ben seni boşarsam daha komik olur biliyo musn dedim sinsi sinsi gülüyo daha wocşeğwşglg
ayy inşallah çok teşekkür ederim çok heyecanlı bir şeymiş buYaaa hissettiğimiz gibi oldusen de çok istiyordun zaten gönlüne göre oldu uğur getirsin ailenize kızınız sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Ben de bunu deneme niyetli aldım. Alırım başka ürünlerini deAyy o zaman bende bakarım çünkü çok tatlış şeyler gördüm kumaşı da güzelse daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?