- 25 Mayıs 2023
- 4.602
- 8.724
- 88
Kız benim fikrimi alacaksan sakın paylaşma. Ben anneme bile yeni söyledim uyardım kimseye söyleme. Bebekler anne karnında korunaksız yazık günah nazar değer Allah korusun. Ha ama senin çevren nazar değdirmez maşallah derler kötü gözlü kimse yok dersen sen bilirsin ama benim şu an 4 aylık yakın arkadaşlarım bile bilmiyor. İlk gebelikte herkese duyar duymaz söyledim paylaştım bebeğin gelişimi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım Allah’ın takdiri tabiki ama bu bebeği gözümden bile sakınıyorumKızlar dün instagramda güzel hikaye hazırladım oglumun ultrason goruntusunu falan sonra elim gitmedi paylaşmaya gittim ayaginin fotosunu süsledim püsledim onuda paylaşamadimbide 90 takipcum var hepsi akraba arkadas yinede sakındım çok mu pimpirikliyim yaaaa
Ya ben raporu elime aldım çok şükür dedim. Doktorun odasına girdim ağlayarak çıktım anlamış değilim. Raporda düşük risk yazıyor adam bana diyo ki rapor öyle yazar riski . Nasıl öyle yazsın düşükse düşük yazar orta risk olsa yazar . İyi doktor iyi şans vallahiKuzum o zaman hiç takma bu doktoru sen
Galiba çıkmış kuzum. Doktor görebiliyor sanırım. Sen neden 3lü yaptırdın kuzum peki?Kızlar 3 lü testim çıkmış olarak görünüyor ilk verdiğim de böyle görünmüyordu bu çıkmış mı demek doktoruma gitsem birşey der mi sizde böyle mi olmuştu
Kuzum hiç boşuna üzülme. Doktorun kötülüğü. Üzülecek bi şey yok ki düşük risk de. Orta bile değil yaniYa ben raporu elime aldım çok şükür dedim. Doktorun odasına girdim ağlayarak çıktım anlamış değilim. Raporda düşük risk yazıyor adam bana diyo ki rapor öyle yazar riski . Nasıl öyle yazsın düşükse düşük yazar orta risk olsa yazar . İyi doktor iyi şans vallahi
Ben artık parayla ilgili olduğunu düşünüyorum adam parası dışında bir açıklama yapmadıKuzum o zaman hiç takma bu doktoru sen
canım benimde bugün ultrasonda 17+5ti normalde 17+1 olmamız lazım. Bende detaylımı 27 kasımda yaptırıcam sağ ol bu arada canmCanım bu gebeliğimde bende yorgun hissediyorum kendimi, dün 3 saatliğine arkadaşlarla kahvaltıya gittik ki oturup kahvaltı yaptım yani, sonra gidip çocuğu okuldan aldım nasıl yorgundum anlatamam sanki ne yaptım eve gelip uyudum, senin nöbet ders anlatma düşünemiyorum bile, yorulunca ağrılar da başlıyor tabii
Bak demiştik hepimiz kız o kızMaşallah maşallah canım senin haftan ne seninle aynı gibiyiz ben 17+5 im, 21.hafta da gel dedi bana, ben 2 hafta da bir kontrole gidiyorum
Canım ev içinde yürümende mi yasak, sürekli yatışta ödem yapıyor
Yaşında birşey yok, ben 36 yaşındayım yaptırmak ister misin dedi doktor, istemedim ben, konuştuk baya detaylıca, kendin istiyorsan, için rahat edecekse yaptır
Ay o kadar ağladım ki lensim düşmüşKuzum hiç boşuna üzülme. Doktorun kötülüğü. Üzülecek bi şey yok ki düşük risk de. Orta bile değil yani
Kesinlikle para için kuzum. Pay alıyor belli kiBen artık parayla ilgili olduğunu düşünüyorum adam parası dışında bir açıklama yapmadı
Ben 2 li yaptırmamıştım doktorum içinde şüphe kalmasın dedi yaptırdım öyle çokta önemi yok aslında da ne bileyimGaliba çıkmış kuzum. Doktor görebiliyor sanırım. Sen neden 3lü yaptırdın kuzum peki?
Of bende ondan korkuyorum galiba hani hiç bisye yapmasam da olacagi olan biseydir tam ben paylastiktan sonra bisey olur icim icimi yer benim yuzumden diyeKız benim fikrimi alacaksan sakın paylaşma. Ben anneme bile yeni söyledim uyardım kimseye söyleme. Bebekler anne karnında korunaksız yazık günah nazar değer Allah korusun. Ha ama senin çevren nazar değdirmez maşallah derler kötü gözlü kimse yok dersen sen bilirsin ama benim şu an 4 aylık yakın arkadaşlarım bile bilmiyor. İlk gebelikte herkese duyar duymaz söyledim paylaştım bebeğin gelişimi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım Allah’ın takdiri tabiki ama bu bebeği gözümden bile sakınıyorumbir bu topik biliyor birde annemle kız kardeşim
Of bende o zaman diyodum hemen paylaşim sonra dedim 3 ay gecsin sonra dedim cinsiyeti ögrenim sonra dedim detaylıdan geçelim sorun olmasınBen 1 aylıkken paylaşmıştım bende hiç duramıyorum böyle şeylerde ya çok hoşuma gidiyor mutluluğumu paylaşmak istiyorumbenim ki biraz çok iyi niyetli
ahhahaha sen aynı benOf bende o zaman diyodum hemen paylaşim sonra dedim 3 ay gecsin sonra dedim cinsiyeti ögrenim sonra dedim detaylıdan geçelim sorun olmasınhepsi bitti hla elim gitmiyo heralde doguma (o zamanda bisey bulurum )
Ay boşver ya o ne bilsin fit hamileliği hep gördüğü karnı burnunda insanlar olunca seni kıskanmış kıazzAy bi de bana sağlık ocağındaki hemşire bu ne karnın hiç çıkmamış dedi hamile taytı üstüne bol uzun bi gömlek giyip gitmiştim gömleğin önü de kapalıydı dedim bol giyindim ondandır aç bi bakayım dedi açtım gösterdim yine de çok çıkmamış 19 haftalık gibi değil dedi valla dedim yalan söylicek halim yok haftam belli e nabızdan açın bakın haftasıyla uyumluyuz kiloları haftalarına göre fazla her şey yolunda dedim tam tersi ben sıfır göbek biriydim yani ayva göbeğim bile yoktu bana göre aşırı fazla şuan göbeğim bir de boyun uzun yani ne bekledi benden anlamadım bi sinirimi gerdi sabah sabah
Annesi sensin herşeyin iyisini anneler bilirOf bende o zaman diyodum hemen paylaşim sonra dedim 3 ay gecsin sonra dedim cinsiyeti ögrenim sonra dedim detaylıdan geçelim sorun olmasınhepsi bitti hla elim gitmiyo heralde doguma (o zamanda bisey bulurum )
Oyu maşallahOğluşumdan herkese hayırlı cumalar teyzeleri
Çok net söylüyorum ben olsam bu doktorun kapısından dahi geçmem, bundan önceki doktorum bana dedi ki, haftaya gel 2li test yapacağız, sırf böyle dediği için bıraktım çünkü zorladı beni, şimdi ki doktorum da 2 li test zamanımın geldiğini, istersen fetal dna da yapacağımı, bunların içeriklerini detaylarını konuştuk, sonra fikrimi sordu, yaptırmak ister misin diye, yaptırmadım ben, imza falan da demedi, ne tuhaf doktorlar var yaCanım başka doktor da risk yok dedi iyi dedi sonuç . O kadar anlamış değilim ki. Doktor ordan para kazanacak diye mi böyle yaptı ay birde azarladı yaptıracaksan yaptır yaptırmıyorsan imzanı at git dedi insanın morali nasıl bozuluyor ya
Bu doktoru insta da duymuştum, gidenler memnunduCanım kızlar daha önce de sormuştum ama cevap alamamiştim galiba, detaylı ultrason için Ali Ekiz hocayı bilen var mı ? 2800 dedi fiyat olarak ve salı günü boşluk var diğer günler full dolu bende 21 haftalık oldum güzel denk gelir diye düşünüyorum ama eşim hala kararsız bu konuda gerçi ama başka Avrupa yakasında doktor araştırdım ama bulamadım yaaa
Ayza ya alışmıştık, siz anne baba olarak karar verin, çevreyi boşverin, birde ilk çocuk sanırım, içinize ne siniyorsa artık canımAyza düşünyoduk ama ondan da vazgeçtim gibi, çevre çok etkiliyor ya hemen soğuyorum bir şey dediklerinde
Sen pimpirikliysen ben neyimKızlar dün instagramda güzel hikaye hazırladım oglumun ultrason goruntusunu falan sonra elim gitmedi paylaşmaya gittim ayaginin fotosunu süsledim püsledim onuda paylaşamadimbide 90 takipcum var hepsi akraba arkadas yinede sakındım çok mu pimpirikliyim yaaaa
18 haftaya doğru gidiyorum, söylemedim hiç kimseye, annemde bilmiyorKız benim fikrimi alacaksan sakın paylaşma. Ben anneme bile yeni söyledim uyardım kimseye söyleme. Bebekler anne karnında korunaksız yazık günah nazar değer Allah korusun. Ha ama senin çevren nazar değdirmez maşallah derler kötü gözlü kimse yok dersen sen bilirsin ama benim şu an 4 aylık yakın arkadaşlarım bile bilmiyor. İlk gebelikte herkese duyar duymaz söyledim paylaştım bebeğin gelişimi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım Allah’ın takdiri tabiki ama bu bebeği gözümden bile sakınıyorumbir bu topik biliyor birde annemle kız kardeşim
Maşallah canımcanım benimde bugün ultrasonda 17+5ti normalde 17+1 olmamız lazım. Bende detaylımı 27 kasımda yaptırıcam sağ ol bu arada canm
Doğmadan bu kadar düşünüyosak doğuncada lohusa psikolojisi olur sakınırızahhahaha sen aynı bendiye diye doğurunca haberi olacak herkesin bu gidişle
Anladım kuzum. Ben de 2li yaptırdım 3lüye gerek yok dedi de ondan sordumBen 2 li yaptırmamıştım doktorum içinde şüphe kalmasın dedi yaptırdım öyle çokta önemi yok aslında da ne bileyim
Ayyyy sen doğurur doğurmaz zayıflarsın belliAy bi de bana sağlık ocağındaki hemşire bu ne karnın hiç çıkmamış dedi hamile taytı üstüne bol uzun bi gömlek giyip gitmiştim gömleğin önü de kapalıydı dedim bol giyindim ondandır aç bi bakayım dedi açtım gösterdim yine de çok çıkmamış 19 haftalık gibi değil dedi valla dedim yalan söylicek halim yok haftam belli e nabızdan açın bakın haftasıyla uyumluyuz kiloları haftalarına göre fazla her şey yolunda dedim tam tersi ben sıfır göbek biriydim yani ayva göbeğim bile yoktu bana göre aşırı fazla şuan göbeğim bir de boyun uzun yani ne bekledi benden anlamadım bi sinirimi gerdi sabah sabah
Kuzum ben sana cevap yazmıştım daha önce sorduğunda sanırım göremedin, anne grubumuzda giden vardı muayenesi iyi fakat çok suratsız o kadar para veriyoruz dediler Avrupa yakası Fehmi Yazıcıoğlunu duydun mu çok iyidir onuda düşün kesinlikle tavsiye ederimCanım kızlar daha önce de sormuştum ama cevap alamamiştim galiba, detaylı ultrason için Ali Ekiz hocayı bilen var mı ? 2800 dedi fiyat olarak ve salı günü boşluk var diğer günler full dolu bende 21 haftalık oldum güzel denk gelir diye düşünüyorum ama eşim hala kararsız bu konuda gerçi ama başka Avrupa yakasında doktor araştırdım ama bulamadım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?