2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kız benim fikrimi alacaksan sakın paylaşma. Ben anneme bile yeni söyledim uyardım kimseye söyleme. Bebekler anne karnında korunaksız yazık günah nazar değer Allah korusun. Ha ama senin çevren nazar değdirmez maşallah derler kötü gözlü kimse yok dersen sen bilirsin ama benim şu an 4 aylık yakın arkadaşlarım bile bilmiyor. İlk gebelikte herkese duyar duymaz söyledim paylaştım bebeğin gelişimi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım Allah’ın takdiri tabiki ama bu bebeği gözümden bile sakınıyorum bir bu topik biliyor birde annemle kız kardeşim

Kuzum o zaman hiç takma bu doktoru sen
Ya ben raporu elime aldım çok şükür dedim. Doktorun odasına girdim ağlayarak çıktım anlamış değilim. Raporda düşük risk yazıyor adam bana diyo ki rapor öyle yazar riski . Nasıl öyle yazsın düşükse düşük yazar orta risk olsa yazar . İyi doktor iyi şans vallahi

Kızlar 3 lü testim çıkmış olarak görünüyor ilk verdiğim de böyle görünmüyordu bu çıkmış mı demek doktoruma gitsem birşey der mi sizde böyle mi olmuştu
Galiba çıkmış kuzum. Doktor görebiliyor sanırım. Sen neden 3lü yaptırdın kuzum peki?

Kuzum hiç boşuna üzülme. Doktorun kötülüğü. Üzülecek bi şey yok ki düşük risk de. Orta bile değil yani

canım benimde bugün ultrasonda 17+5ti normalde 17+1 olmamız lazım. Bende detaylımı 27 kasımda yaptırıcam sağ ol bu arada canm

Kuzum hiç boşuna üzülme. Doktorun kötülüğü. Üzülecek bi şey yok ki düşük risk de. Orta bile değil yani
Ay o kadar ağladım ki lensim düşmüş üzüntüden gözüm bozuldu heralde dedim meğersem lensim düşmüş ondan bozuk görüyorum

Of bende ondan korkuyorum galiba hani hiç bisye yapmasam da olacagi olan biseydir tam ben paylastiktan sonra bisey olur icim icimi yer benim yuzumden diye sen çok iyi dayanmışsin masallaaaahhh

Ben 1 aylıkken paylaşmıştım bende hiç duramıyorum böyle şeylerde ya çok hoşuma gidiyor mutluluğumu paylaşmak istiyorum benim ki biraz çok iyi niyetli
Of bende o zaman diyodum hemen paylaşim sonra dedim 3 ay gecsin sonra dedim cinsiyeti ögrenim sonra dedim detaylıdan geçelim sorun olmasın hepsi bitti hla elim gitmiyo heralde doguma (o zamanda bisey bulurum )

Ay bi de bana sağlık ocağındaki hemşire bu ne karnın hiç çıkmamış dedi hamile taytı üstüne bol uzun bi gömlek giyip gitmiştim gömleğin önü de kapalıydı dedim bol giyindim ondandır aç bi bakayım dedi açtım gösterdim yine de çok çıkmamış 19 haftalık gibi değil dedi valla dedim yalan söylicek halim yok haftam belli e nabızdan açın bakın haftasıyla uyumluyuz kiloları haftalarına göre fazla her şey yolunda dedim tam tersi ben sıfır göbek biriydim yani ayva göbeğim bile yoktu bana göre aşırı fazla şuan göbeğim bir de boyun uzun yani ne bekledi benden anlamadım bi sinirimi gerdi sabah sabah

Of bende o zaman diyodum hemen paylaşim sonra dedim 3 ay gecsin sonra dedim cinsiyeti ögrenim sonra dedim detaylıdan geçelim sorun olmasın hepsi bitti hla elim gitmiyo heralde doguma (o zamanda bisey bulurum )
ahhahaha sen aynı ben diye diye doğurunca haberi olacak herkesin bu gidişle

Ay boşver ya o ne bilsin fit hamileliği hep gördüğü karnı burnunda insanlar olunca seni kıskanmış kıazz

Annesi sensin herşeyin iyisini anneler bilir

Oğluşumdan herkese hayırlı cumalar teyzeleri
Oyu maşallah burnu ağzı gülüşüsağlıkla gelsin
Çok net söylüyorum ben olsam bu doktorun kapısından dahi geçmem, bundan önceki doktorum bana dedi ki, haftaya gel 2li test yapacağız, sırf böyle dediği için bıraktım çünkü zorladı beni, şimdi ki doktorum da 2 li test zamanımın geldiğini, istersen fetal dna da yapacağımı, bunların içeriklerini detaylarını konuştuk, sonra fikrimi sordu, yaptırmak ister misin diye, yaptırmadım ben, imza falan da demedi, ne tuhaf doktorlar var ya
Bu doktoru insta da duymuştum, gidenler memnundu
Ayza düşünyoduk ama ondan da vazgeçtim gibi, çevre çok etkiliyor ya hemen soğuyorum bir şey dediklerinde
Ayza ya alışmıştık, siz anne baba olarak karar verin, çevreyi boşverin, birde ilk çocuk sanırım, içinize ne siniyorsa artık canım
Sen pimpirikliysen ben neyim ben annem dahil hiç bir akrabama söylemedim, sadece yakın arkadaşlarım biliyor
18 haftaya doğru gidiyorum, söylemedim hiç kimseye, annemde bilmiyor
canım benimde bugün ultrasonda 17+5ti normalde 17+1 olmamız lazım. Bende detaylımı 27 kasımda yaptırıcam sağ ol bu arada canm
Maşallah canım çok güzel geçsin inşallah ben henüz tarih almadım, salı günü kontrolüm bakalım ne diyecek doktorumuz

Ayyyy sen doğurur doğurmaz zayıflarsın belli şanslısın

Kuzum ben sana cevap yazmıştım daha önce sorduğunda sanırım göremedin, anne grubumuzda giden vardı muayenesi iyi fakat çok suratsız o kadar para veriyoruz dediler Avrupa yakası Fehmi Yazıcıoğlunu duydun mu çok iyidir onuda düşün kesinlikle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…