Kızlar dün instagramda güzel hikaye hazırladım oglumun ultrason goruntusunu falan sonra elim gitmedi paylaşmaya gittim ayaginin fotosunu süsledim püsledim onuda paylaşamadimbide 90 takipcum var hepsi akraba arkadas yinede sakındım çok mu pimpirikliyim yaaaa
Ben duymadım kuzum hiç İn şa Allah fetal DNA temiz çıkacak merak etme senKızlar bunu duyan var mı? Bebeğin beyninde omurilik sıvısı birikmesiyle oluşan kistmiş her gebelikte detaylı ultrasonda görülüyormuş ama 30. Haftaya kadar vücut bu kisti emiyormuş bir sorun olmuyormuş? Bizde çıktı her iki bebekte de doktor sorun yok diğer tüm organlar sağlıklı onlarda bir sorun olsaydı şüphelenirdik ama gayet sağlıklılar her gebelikte var bu kist ama geçiyor ileriki hafta da demişti. Biz yine de içimiz rahat yani diye fetal dna için kan verdik ama sonuç çıkmasına daha var duydunuz mu bunu internette herkesin başına gelmiş ve sonra kaybolmuş
Koroid Pleksus Kisti
ay gibi güzel yüzlü kız demekmişİlk defa duydum bu ismi anlamı ne kiiçine sinen bir isim olsun canım ama ne koyarsak koyalım beğenmeyen birileri olabiliyor gerçekten ben İpek koyacağım çok beğeniyorum bu ismi ama akrabalarımızdan 2 kişi beğenmedi ama umrumda değil benim çocuğum sonuçta gözüyle bakıyorum
Perinatolog çok rahat konuştuğu için rahatım şimdi biraz daha forumlarda araştırdım genelde herkesin 23.-24. Haftalardan sonra kaybolmuş zaten doktor demişti elleri parmakları enseleri burun kemikleri organlar hepsi yolunda biz buna down riski diyemeyiz senin benim kadar sağlıklılar dedi biz çok ısrar ettik normal her şey yolunda mı falan diye eşim çok üsteleyince doktor da haklı olarak fetal dna yaptırın isterseniz maddiyatınız varsa sizin içiniz rahat eder benim içim çok rahat bu çocuklar sağsalim doğar benim fikrimi soruyorsan dedi üstelemedi bile doktor konuyuBen duymadım kuzum hiç İn şa Allah fetal DNA temiz çıkacak merak etme sen
O 21 haftalık karın görmemişAy bi de bana sağlık ocağındaki hemşire bu ne karnın hiç çıkmamış dedi hamile taytı üstüne bol uzun bi gömlek giyip gitmiştim gömleğin önü de kapalıydı dedim bol giyindim ondandır aç bi bakayım dedi açtım gösterdim yine de çok çıkmamış 19 haftalık gibi değil dedi valla dedim yalan söylicek halim yok haftam belli e nabızdan açın bakın haftasıyla uyumluyuz kiloları haftalarına göre fazla her şey yolunda dedim tam tersi ben sıfır göbek biriydim yani ayva göbeğim bile yoktu bana göre aşırı fazla şuan göbeğim bir de boyun uzun yani ne bekledi benden anlamadım bi sinirimi gerdi sabah sabah
Ben 18+2 de girdim canım gayet her şeyleri çok şükür çok netti doktor tek tek bize bile göstermişti ki sen 21. Hafta da gideceksen görünür merak etmeKızlar 21. Hafta ve öncesinde detaylı ultrason yaptıran arkadaşlarım bebişin bütün organlarını net görebildiler mi , bana 22.hafta gelebilirsin demişti perinatolog 21+4 de gidebileceğim de kafama takıldı
İşte ne güzel demiş doktorun sen ona güven demekki kayb oluyormuş kuzum..tabi yapıb yapmamak size kalmış ben 20 yaşlarda olsaydım fetal yaptırmazdım kesinPerinatolog çok rahat konuştuğu için rahatım şimdi biraz daha forumlarda araştırdım genelde herkesin 23.-24. Haftalardan sonra kaybolmuş zaten doktor demişti elleri parmakları enseleri burun kemikleri organlar hepsi yolunda biz buna down riski diyemeyiz senin benim kadar sağlıklılar dedi biz çok ısrar ettik normal her şey yolunda mı falan diye eşim çok üsteleyince doktor da haklı olarak fetal dna yaptırın isterseniz maddiyatınız varsa sizin içiniz rahat eder benim içim çok rahat bu çocuklar sağsalim doğar benim fikrimi soruyorsan dedi üstelemedi bile doktor konuyu
Doktor da aynısını dedi ama eşim ısrarla verelim kan diyince verdik doktor hem yaş hem aile de böyle bir öykü olmadığı için bunu yaşayan tek siz değilsiniz Ayşe Fatma da var bunlar kaybolup gidiyor dedi içim rahat ama merak ettim araştırayım dedim kuzum meğer forum bu konuyla doluymuşİşte ne güzel demiş doktorun sen ona güven demekki kayb oluyormuş kuzum..tabi yapıb yapmamak size kalmış ben 20 yaşlarda olsaydım fetal yaptırmazdım kesin
Sizle aynıyız. Ben de 58 ile kilo aldim ve bugün 66yı gördüm sabah ac karnına. Moralim bozuldu tartilmayayim diyorum o da olmuyor. İnşallah doğumdan sonra veririzCanım bende 58 ile kaldım. Şuan 65,66 arası gidip geliyorum bende 75 ile doğuma giderim diyorum ama sanırım hayal oldu benim için ben bu ay nedense çok hızlı aldım. Temennim doğum sonrası hemen vermek. Spor falan destekleriz.
Kuzum sen naptın nasıl gidiyor gebelikKuzum hiç boşuna üzülme. Doktorun kötülüğü. Üzülecek bi şey yok ki düşük risk de. Orta bile değil yani
June çok kaliteli bir marka değil maalesef. Oğluma aldığım zibinlarin citcitlarindan bile bozuk ,eksik gelenler olmuştu. Onun dışında kumaşı pamuk ama yine de çok kaliteli değil bilginiz olsun, çabuk eskiyorYa bu markayı bende hb de gördüm çok güzel ürünleri var aşırı tatlı kız bebişler için ama kumaşını bilemedim çok da uyguna geliyordu kumaşı yumuşak mı canım pamuklu mu
Güle güle kullanmak nasip olsun canım bende öyle 17+5 im bebek arabası beşik olsun falan aldım. Çünkü dediğin gibi yeni yıldan sonra iki katı olur diye düşündüm biraz erken oldu ama olsun kullanmak nasip etsin rabbimKızlar ben hamak beşiğimizi satın aldım malum herşeye zam geliyor detaylidan sonra da bebek arabası falan almayı düşünüyorum yılbaşından sonra fiyatların artacağını düşünüyorum o yüzden büyük malzemeleri bitireceğim inşallah
Eşin ısrar ediyorsa ver o zaman canım her ikinizde rahat olun.Çok araştırma amaDoktor da aynısını dedi ama eşim ısrarla verelim kan diyince verdik doktor hem yaş hem aile de böyle bir öykü olmadığı için bunu yaşayan tek siz değilsiniz Ayşe Fatma da var bunlar kaybolup gidiyor dedi içim rahat ama merak ettim araştırayım dedim kuzum meğer forum bu konuyla doluymuş
Canım ben fetal yaptırmadım risksiz çıktı doktor var böle bir test ama yaptırıp yaptırmamak sana kalmış dedi ama gerek yok bana göre dedi öyuzden yaptırmadım kızımda herşey yaptırdım ama sorun çıkmadığı halde 35 günlük iken rahatsızlık çıktıEşin ısrar ediyorsa ver o zaman canım her ikinizde rahat olun.Çok araştırma ama
Herkesi %100 memnun edemezsin canım kulağına hoş gelen hangi isimse onu koy, tam içine sinse kim ne derse desin soğumazsın herhaldeay gibi güzel yüzlü kız demekmişya ben ipek ismini de seviyorum onu esim istemedi aslında çevreyi dinlemeden koycam isim zaten ama bi şey dediklerinde de soğuyorum istemsizce
Tabi bir arkadaşım fetal yaptırdı temiz çıktı çocuğunda ufak kalbinde sorun çıktı ama tedaviyle geçecek yani..Bazen malesef daha büyük sorunlar çıka biliyor yaştan dolayıCanım ben fetal yaptırmadım risksiz çıktı doktor var böle bir test ama yaptırıp yaptırmamak sana kalmış dedi ama gerek yok bana göre dedi öyuzden yaptırmadım kızımda herşey yaptırdım ama sorun çıkmadığı halde 35 günlük iken rahatsızlık çıktı
İnşallah güzel günlerde kullanmak nasip olur güzel düşünelim güzel olsunGüle güle kullanmak nasip olsun canım bende öyle 17+5 im bebek arabası beşik olsun falan aldım. Çünkü dediğin gibi yeni yıldan sonra iki katı olur diye düşündüm biraz erken oldu ama olsun kullanmak nasip etsin rabbim
İyiyim kuzum, çok şükür bulantılarım bitti. Şimdi de bel ağrıları başladı. Yine de şükür bugün iyiyim evdeyim uzanıyorum. Sen nasılsın? Nasıl geçiyorKuzum sen naptın nasıl gidiyor gebelik
YaaaJune çok kaliteli bir marka değil maalesef. Oğluma aldığım zibinlarin citcitlarindan bile bozuk ,eksik gelenler olmuştu. Onun dışında kumaşı pamuk ama yine de çok kaliteli değil bilginiz olsun, çabuk eskiyorha tabiki bebek bunları çok kısıtlı giyiyor orası da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?