2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bende öyleyim dedim kalb atışını duyunca paylaşım yapıcam sonra doktor deyince yatıcaksın dedim yok fetal testin cevabı temiz çıksın kesinlikle paylaşıcam hatda kombin bile yaptım ikimize sonracevab çıktı dedim hayır 16 hafta tamam olsun paylaşırım şimdide diyorum detaylı temiz çıksın paylaşayım ve tabi kombin hepsi boş oldusadece zıbın paylaşıcamonuda vazgeçmesemve önemlisi cinsiyetinide paylaşmıcam ondanda vazgeçtim

Ben duymadım kuzum hiç İn şa Allah fetal DNA temiz çıkacak merak etme sen

ay gibi güzel yüzlü kız demekmiş ya ben ipek ismini de seviyorum onu esim istemedi aslında çevreyi dinlemeden koycam isim zaten ama bi şey dediklerinde de soğuyorum istemsizce

Ben duymadım kuzum hiç İn şa Allah fetal DNA temiz çıkacak merak etme sen
Perinatolog çok rahat konuştuğu için rahatım şimdi biraz daha forumlarda araştırdım genelde herkesin 23.-24. Haftalardan sonra kaybolmuş zaten doktor demişti elleri parmakları enseleri burun kemikleri organlar hepsi yolunda biz buna down riski diyemeyiz senin benim kadar sağlıklılar dedi biz çok ısrar ettik normal her şey yolunda mı falan diye eşim çok üsteleyince doktor da haklı olarak fetal dna yaptırın isterseniz maddiyatınız varsa sizin içiniz rahat eder benim içim çok rahat bu çocuklar sağsalim doğar benim fikrimi soruyorsan dedi üstelemedi bile doktor konuyu

O 21 haftalık karın görmemişmesela ben

Kızlar 21. Hafta ve öncesinde detaylı ultrason yaptıran arkadaşlarım bebişin bütün organlarını net görebildiler mi , bana 22.hafta gelebilirsin demişti perinatolog 21+4 de gidebileceğim de kafama takıldı

Ben 18+2 de girdim canım gayet her şeyleri çok şükür çok netti doktor tek tek bize bile göstermişti ki sen 21. Hafta da gideceksen görünür merak etme

İşte ne güzel demiş doktorun sen ona güven demekki kayb oluyormuş kuzum..tabi yapıb yapmamak size kalmış ben 20 yaşlarda olsaydım fetal yaptırmazdım kesin

İşte ne güzel demiş doktorun sen ona güven demekki kayb oluyormuş kuzum..tabi yapıb yapmamak size kalmış ben 20 yaşlarda olsaydım fetal yaptırmazdım kesin
Doktor da aynısını dedi ama eşim ısrarla verelim kan diyince verdik doktor hem yaş hem aile de böyle bir öykü olmadığı için bunu yaşayan tek siz değilsiniz Ayşe Fatma da var bunlar kaybolup gidiyor dedi içim rahat ama merak ettim araştırayım dedim kuzum meğer forum bu konuyla doluymuş

Sizle aynıyız. Ben de 58 ile kilo aldim ve bugün 66yı gördüm sabah ac karnına. Moralim bozuldu tartilmayayim diyorum o da olmuyor. İnşallah doğumdan sonra veririz

Ya bu markayı bende hb de gördüm çok güzel ürünleri var aşırı tatlı kız bebişler için ama kumaşını bilemedim çok da uyguna geliyordu kumaşı yumuşak mı canım pamuklu mu
June çok kaliteli bir marka değil maalesef. Oğluma aldığım zibinlarin citcitlarindan bile bozuk ,eksik gelenler olmuştu. Onun dışında kumaşı pamuk ama yine de çok kaliteli değil bilginiz olsun, çabuk eskiyor ha tabiki bebek bunları çok kısıtlı giyiyor orası da var.

Güle güle kullanmak nasip olsun canım bende öyle 17+5 im bebek arabası beşik olsun falan aldım. Çünkü dediğin gibi yeni yıldan sonra iki katı olur diye düşündüm biraz erken oldu ama olsun kullanmak nasip etsin rabbim

Eşin ısrar ediyorsa ver o zaman canım her ikinizde rahat olun.Çok araştırma ama

Eşin ısrar ediyorsa ver o zaman canım her ikinizde rahat olun.Çok araştırma ama
Canım ben fetal yaptırmadım risksiz çıktı doktor var böle bir test ama yaptırıp yaptırmamak sana kalmış dedi ama gerek yok bana göre dedi öyuzden yaptırmadım kızımda herşey yaptırdım ama sorun çıkmadığı halde 35 günlük iken rahatsızlık çıktı

ay gibi güzel yüzlü kız demekmiş ya ben ipek ismini de seviyorum onu esim istemedi aslında çevreyi dinlemeden koycam isim zaten ama bi şey dediklerinde de soğuyorum istemsizce
Herkesi %100 memnun edemezsin canım kulağına hoş gelen hangi isimse onu koy, tam içine sinse kim ne derse desin soğumazsın herhalde

Tabi bir arkadaşım fetal yaptırdı temiz çıktı çocuğunda ufak kalbinde sorun çıktı ama tedaviyle geçecek yani..Bazen malesef daha büyük sorunlar çıka biliyor yaştan dolayı

İnşallah güzel günlerde kullanmak nasip olur güzel düşünelim güzel olsun

Yaaa ama olsun sonuçta kısa süre giyecek kirlendiler hayat kurtarır dimi? Bana gelenler bozuk değil şuanda

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…