ay gibi güzel yüzlü kız demekmiş ya ben ipek ismini de seviyorum onu esim istemedi aslında çevreyi dinlemeden koycam isim zaten ama bi şey dediklerinde de soğuyorum istemsizce
Kızlar ya sürekli mecbur yatıyorum istirahat halindeyim yemek yerken otururken ya da bir yere dışarı çıktığımda ayaklarım aşırı ödem topluyor bir anda şişiyor olduğum yerde yatınca hafifleyerek geçiyor. 4 lt su içiyorum tuz hiçbir şekilde tüketmiyorum artık ayranı bile kendim yapıyorum tuz atmadan tuzlu sert peynir bile yemiyorum yani neden böyle oluyor
Kuzum sonuçta anlaşma yapıyorlar. İlla ki pay alıyorlardır. Bence sen başka bir doktora daha göster sonucunu. O zaten gerek yok der yüksek ihtimal. Çünkü risk çıkmamış
bence özel hastaneler kesinlikle istiyorlar onlara çok para gibi de gelmiyor galiba acıbademe gidiyorum ben defile yeri gibi herkes de son model arabalar giyim ülke de bir acaip kime bedava kimine çok para sosyal dengesizlik korkunç boyutlarda
Benim ilaçlarım da onlardı canım gynoferro beni mahvetti aynı şekilde regenesis de. Burada multivitamin olarak @cnsub vinelac önerdi onu kullandığımdan beri sıfır bulantı, regenesis yerine bunu kullanabilirsin. Bir de demir ilacı gynoferro beni kötü yapınca doktorum son muayenemde santafer Fort ile değiştirdi. Bu da ben de hiç bulantı yapmadı çok iyi geldi. Burada bir arkadaş da bunu kullanıyor diye hatırlıyorum. Öneri olsun sana
Perinatolog çok rahat konuştuğu için rahatım şimdi biraz daha forumlarda araştırdım genelde herkesin 23.-24. Haftalardan sonra kaybolmuş zaten doktor demişti elleri parmakları enseleri burun kemikleri organlar hepsi yolunda biz buna down riski diyemeyiz senin benim kadar sağlıklılar dedi biz çok ısrar ettik normal her şey yolunda mı falan diye eşim çok üsteleyince doktor da haklı olarak fetal dna yaptırın isterseniz maddiyatınız varsa sizin içiniz rahat eder benim içim çok rahat bu çocuklar sağsalim doğar benim fikrimi soruyorsan dedi üstelemedi bile doktor konuyu
Kızlar 21. Hafta ve öncesinde detaylı ultrason yaptıran arkadaşlarım bebişin bütün organlarını net görebildiler mi , bana 22.hafta gelebilirsin demişti perinatolog 21+4 de gidebileceğim de kafama takıldı
Tabi bir arkadaşım fetal yaptırdı temiz çıktı çocuğunda ufak kalbinde sorun çıktı ama tedaviyle geçecek yani..Bazen malesef daha büyük sorunlar çıka biliyor yaştan dolayı
Canım kızlar daha önce de sormuştum ama cevap alamamiştim galiba, detaylı ultrason için Ali Ekiz hocayı bilen var mı ? 2800 dedi fiyat olarak ve salı günü boşluk var diğer günler full dolu bende 21 haftalık oldum güzel denk gelir diye düşünüyorum ama eşim hala kararsız bu konuda gerçi ama başka Avrupa yakasında doktor araştırdım ama bulamadım yaaa
Kızlarrr önce devlete gittim yine emin olamadı yok erkek de olabilir kız da dedi, sonra özele gittik eşimle bebişimin yüzü bize dönüktü, bize bakıyordu resmen hissetti sanki babasını bacak bacak üstüne de atmış, tam keyifci. Veeee kızım olacakkkkkk. Eşim çıkarken usg görüntüsüne bakıp diyo ki bu benim kızım sen elin kızısın dkcşwğdlf komik mi dedim komik diyo bide bende ben seni boşarsam daha komik olur biliyo musn dedim sinsi sinsi gülüyo daha wocşeğwşglg
Güle güle kullanmak nasip olsun canım bende öyle 17+5 im bebek arabası beşik olsun falan aldım. Çünkü dediğin gibi yeni yıldan sonra iki katı olur diye düşündüm biraz erken oldu ama olsun kullanmak nasip etsin rabbim
Kızlar merhabalar,17+5 olanlar burda toplanabilir miyiz acabağğ
Ben henüz hiç hareket hissetmedim.Hissetmeye başlayanlar kaçıncı haftada hissettiniz acaba
Ben henüz hiç hareket hissetmedim.Hissetmeye başlayanlar kaçıncı haftada hissettiniz acaba
Kızlar bunu duyan var mı? Bebeğin beyninde omurilik sıvısı birikmesiyle oluşan kistmiş her gebelikte detaylı ultrasonda görülüyormuş ama 30. Haftaya kadar vücut bu kisti emiyormuş bir sorun olmuyormuş? Bizde çıktı her iki bebekte de doktor sorun yok diğer tüm organlar sağlıklı onlarda bir sorun olsaydı şüphelenirdik ama gayet sağlıklılar her gebelikte var bu kist ama geçiyor ileriki hafta da demişti. Biz yine de içimiz rahat yani diye fetal dna için kan verdik ama sonuç çıkmasına daha var duydunuz mu bunu internette herkesin başına gelmiş ve sonra kaybolmuş
Ben de önceki gebeligimde çok araştıyordum bu konuda çıkmıştı karşıma doktorunun dediği gibi kendiliğinden kayboluyor zaten fetal DNA da verdin sonuç güzel çıkacak Allah'ın izniyle içini ferah tut
kızlar bugün doktora gittim toplanan bebektir dedi doktorum çok şükür hersey yolunda 2 hafta sonra detaylı ultrasona gideceğiz Murat Yaylayı tavsiye etti doktorumuz midemdeki kasılmayı sordum gazdır dedi kasılma nasıl olur dedim anlatmayım herseyi ona yorarsın dedi :) bebeği bunbir kaç gündür gercek anlamda hissetmeye başladım