2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
ay gibi güzel yüzlü kız demekmiş ya ben ipek ismini de seviyorum onu esim istemedi aslında çevreyi dinlemeden koycam isim zaten ama bi şey dediklerinde de soğuyorum istemsizce
Kuzum sırf bu yüzden ben kimseye söylemiyorum isim hakkı bizim kimse söz sahibi olamaz. Beni de etkilemesinler diye isim biz de saklı

canı ikiz senin yükün daha ağır ( hepimiz ödem olduk benim ayaklarım yarın numara büyüdü alyansım bol boldu şimdi sıkışıyor resmen çok normal

Kuzum sonuçta anlaşma yapıyorlar. İlla ki pay alıyorlardır. Bence sen başka bir doktora daha göster sonucunu. O zaten gerek yok der yüksek ihtimal. Çünkü risk çıkmamış
bence özel hastaneler kesinlikle istiyorlar onlara çok para gibi de gelmiyor galiba acıbademe gidiyorum ben defile yeri gibi herkes de son model arabalar giyim ülke de bir acaip kime bedava kimine çok para sosyal dengesizlik korkunç boyutlarda

Evet ya aşırı midem bulandı evet hiç kusmayan ben mahvoldum teşekkür ederim bı Dr la konuşup değiştireyim.

Bana da 21. hafta da gel dedi, tabii perinatoğun cihazı daha net herşey daha net görünüyor
Tabi bir arkadaşım fetal yaptırdı temiz çıktı çocuğunda ufak kalbinde sorun çıktı ama tedaviyle geçecek yani..Bazen malesef daha büyük sorunlar çıka biliyor yaştan dolayı
Bende bundan öncekinde yaptırmıştım, temiz çıkmıştı, bundan yaptırmadım tercih meselesi hepsi sağlıkla gelsin
Kuzum sırf bu yüzden ben kimseye söylemiyorum isim hakkı bizim kimse söz sahibi olamaz. Beni de etkilemesinler diye isim biz de saklı
Özellikle de annenin hakkı

doktorum murat yaylayı tavsiye etti recep has iyi diye duydum ali ekiz için suratsız yazmışlardı recep has 3000 en iyisi oymuş diyorlar

Evet ya aşırı midem bulandı evet hiç kusmayan ben mahvoldum teşekkür ederim bı Dr la konuşup değiştireyim.
Benim de öyle olmuştu içtiğim her günün gecesi hastanede soluk alıyordum serumla anca geçiyordu bulantı konuş canım ferahlarsın

Yaaa hissettiğimiz gibi oldu sen de çok istiyordun zaten gönlüne göre oldu uğur getirsin ailenize kızınız sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Grupça rahatlayabiliriz gönlünden geçen oldu kuzum sağlıkla gelsin

Kızlar 3 lü testim çıkmış olarak görünüyor ilk verdiğim de böyle görünmüyordu bu çıkmış mı demek doktoruma gitsem birşey der mi sizde böyle mi olmuştu
Canım hastaneyi arayıp da öğrenebilirsin istersen

Ben de 17+5 oldum,ama hala hiç hareket hissetmedim ya sen hissettin mi acaba?

Kızlar merhabalar,17+5 olanlar burda toplanabilir miyiz acabağğ
Ben henüz hiç hareket hissetmedim.Hissetmeye başlayanlar kaçıncı haftada hissettiniz acaba
17+5 im bende, henüz çok düzenli değil ama ara ara hissediyorum 1 haftadır, üstelik benim ilk gebeliğimde değil

Ben de önceki gebeligimde çok araştıyordum bu konuda çıkmıştı karşıma doktorunun dediği gibi kendiliğinden kayboluyor zaten fetal DNA da verdin sonuç güzel çıkacak Allah'ın izniyle içini ferah tut

kızlar bugün doktora gittim toplanan bebektir dedi doktorum çok şükür hersey yolunda 2 hafta sonra detaylı ultrasona gideceğiz Murat Yaylayı tavsiye etti doktorumuz midemdeki kasılmayı sordum gazdır dedi kasılma nasıl olur dedim anlatmayım herseyi ona yorarsın dedi :) bebeği bunbir kaç gündür gercek anlamda hissetmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…