2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canim kanat cirpmasi gibi bişey mi bende tarif edemiyorum ama benim kızda değişik bişey yapıyor akşam yatarken

Canim kanat cirpmasi gibi bişey mi bende tarif edemiyorum ama benim kızda değişik bişey yapıyor akşam yatarken
Aynen kanat çırpan bir kuş sanki içimde kanatlarını ben içerde hissediyorum ama tekme olarak değil gerinme gibi de değil kanat çırpıyor sanki

Hmm anladım kuzum buhar makinesinin havalı adı galiba

Bu trendyolda mi kuzum bulamadım ben linkini atabilir misin bende almak istiyorum

Ama şimdi alma canım. Biraz indirim takip et 599 a kadar düşüyor ondan daha aşağısını hiç görmedim. Nebulizatör yazmak uzun geldiği için nebul diyorum

Bence sen hissediyorsundue kuzum orada iki minnak sıkışık

Hahaha bende ilk defa duydum adını halbuki 6 yaşında çocuğum var biz şimdi bunu bitek hasta olduklarında mi burnuna tutuyoruz hani büyükleri varya burun kurumasin diye odada çalışıyor onunla farklı bu dimi

Canım bende 2 gündür hem dışdan görünüyor hem daha sert vurmaya başlamış damar atıyor karnımda hep sende iki tane bebiş normal bunlar hiss etmen

Sana kim önerdi canım
Sosyal medyada gördüm burdaki çoğu kişide o berfu hocada yaptirmiş bide Mardin'de özel hastanede kadın doğum doktoruna gittiğimde nerde yaptircaksin dedi bende bahçeci berfu dedim oda çok iyi doktor tanıyorum dedi oda önerdi oda Ankara'da görev yaparken taniyormuş bakalım

Ondan farklı canım bu. Çocuklar hasta olduğu zaman bazen serum fizyolojik ve bi ilaç daha vardı adını unuttum şimdi. O ilaçları bu cihaza koyup çocuğa buhar şeklinde veriliyor. Bebeklerde de su koyarak kullanabiliyoruz

Bambaşka canım karıştırılıyor ama bak nebül böyle kullanılıyor. Çok güzel anlatmış. Hasta olduğunda ilaç veriliyormuş ama serum fizyolojik veya serum sıvısı kullanılıp burunu yumşatıyor sümükleri sulandırıp düşmesini sağlıyor. Şey gibi düşün kayalıklara vuran deniz dalgaları nefesi nasıl açıyor? Mikronlara ayrılan su dalgacıkları sayesinde. Bu da onu amaçlıyormuş. Çok araştırdım bu konuyu çünkü burun temizliği çok önemli ama o yıkama yöntemi anlatıldığı kadar masum değil ve beni çok geren bir yöntem. Ben memnunum canım. Kocam ben oğlum kullanıyoruz ihtiyaç olunca. İlaçla kullanmak nasip olmasın serum fizyolojikle baya iyi.

Kardeşim alırdı ventolin büyük buhar makinemiz vardı onun küçük hali oluyor demekki bu, o zaman ben odayı nemlendirecek olanlardan bakicam tamam çözdüm teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…