2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
benimde tekrar eden mantarım oluyor probiyotik bana da şart

günlük 400 mikrogram ihtiyaç o da 0.4 miligram yapıyor. yanlış biliyorsam düzeltsin arkadaşlar
Ben 400 mikrogram olması gerekeni folik asit diye biliyordum. Ay ben bi de her gün içiyorum bunu. 14. Haftada demirim hiç yükselmemişti ama 3 hafta içmeyle kan vermiştim de.

Ben 400 mikrogram olması gerekeni folik asit diye biliyordum. Ay ben bi de her gün içiyorum bunu. 14. Haftada demirim hiç yükselmemişti ama 3 hafta içmeyle kan vermiştim de.
evet canım folik asit 400 mikrogram. benim hem multivitaminde var 400 mikrogram bir de demir hapımın içinde ekstra 350 mikrogram var. demirin hapının içinde folik asit de var bu şekilde

ayyy ya ben Ayza koymak istiyorum sonra da düşünğyorum acaba ileride zorlanır mı söyleyemezlerse flaan...Sence nasıl bu isim
Fikrimi sorduğun için yorum yapıyorum yoksa etkilemek istemem ama ben kız isimlerinde kibar, naif seslenişli olanları çok daha fazla seviyorum

evet canım folik asit 400 mikrogram. benim hem multivitaminde var 400 mikrogram bir de demir hapımın içinde ekstra 350 mikrogram var. demirin hapının içinde folik asit de var bu şekilde
Kuzum gyno Ferro ya baktım internetten o 100 mg mış . Çok fazla o da . İçinde folik asit de varmış onun da

Kuzum gyno Ferro ya baktım internetten o 100 mg mış . Çok fazla o da . İçinde folik asit de varmış onun da
şimdi baktım bahçecinin blogunda 2. ve 3. trimesterde 0.6 mg yani 600 mikrograma denk folik asit önerilmiş. benim derdim demir hapı hem kabızlık yapmasın hem yanında folik asit fazla olmasın çünkü multivitamin de kullanıyorum.

Ayy atcam kendimi kız yok isim bulamıyorum Duru ismini çok seviyorum mesela ama bu sene koyan cok napcam bilmiyorım
Yaa çok olsun ne olacak ki sen seviyorsan hiç takılma bence . Duru’yu bende çok çok seviyorum . Hep duru bi güzelliği olan kız canlanıyor gözümde :))) Melis falan da çok hoşuma gidiyorrr . Arkadaşım yeni doğum yaptı Larisa koymuş ismini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…