Bende bundan almayı düşünüyorum. Bu markayı çevremden tavsiye eden çok oldu. Hatta aynı markanın hem alından hem kulaktan ölçen ateş ölçeri var. Aynı zamanda oda ve sıvı katı cisim sıcaklığı da ölçüyormuş. Bide nebulizatörü var ufacık şarjlı baya sessiz onu alıcam. Benim 2 kızımda var. Kışları hasta oldukları zaman falan çok lazım oluyor. Bendeki eski tip büyük ve çok sesli çalışıyorKızlar buhar makinesini ihmal etmeyin onuda ekleyin listenize ben bunu alicam degerlendirmesi guzel fiyatida makul iş gorur kucuk biseybebislerin burnu zaten kucucuk kurumasın findik burunlari en cok zorlanilan seymis yenidogan zamani
Bende bundan almayı düşünüyorum. Bu markayı çevremden tavsiye eden çok oldu. Hatta aynı markanın hem alından hem kulaktan ölçen ateş ölçeri var. Aynı zamanda oda ve sıvı katı cisim sıcaklığı da ölçüyormuş. Bide nebulizatörü var ufacık şarjlı baya sessiz onu alıcam. Benim 2 kızımda var. Kışları hasta oldukları zaman falan çok lazım oluyor. Bendeki eski tip büyük ve çok sesli çalışıyor
Ufacık şarjlı bi model mi sizdeki de. Görümcemin gelini almış. O gösterdi banada aşırı sessiz çok hoşuma gittiBende nexus nebül var ilk çok kızdım paslandı vs ama mallarının arkasında durdular değişim yaptılar o günden beri herkese öneriyorum.
Ufacık şarjlı bi model mi sizdeki de. Görümcemin gelini almış. O gösterdi banada aşırı sessiz çok hoşuma gitti
Evet aynısı. Tmmdır bende kesin kararı mı verdim. Çok teşekkür ederimEvet şu model bence doğru tercih
Ben hiç ıkınmadım canım bu zamana kadar şükür demir ve d vitamini çok kabız yapıyor ben ikisini de kullanıyorum ona rağmen Vinelac tek etkili olmuyor maalesef ben 2 gün içinde wc ye çıkamadığımda 1 ölçek Duphaston şurup içiyorum hemen etki ediyor bana aynı gün içince rahatlıyorum her gün içenler varmış kabız olmasa bile ama bende her gün içinde affedersin ishal yaptı bana her gün kullanmak iyi gelmedi o yüzden 2 bekliyorum çıkamazsam hemen 1 ölçek 30 ml zaten bir şurup kapağı gibi içiyorum çok iyi geliyor bana daha çok şükür hiç zorlanmadım kabızlık konusunda doktorum 6. Haftada önermişti Duphalac tüp bebekte ilk zamanlar ıkınmayı hiç istemiyorlardı o zamandan beri içiyorumCnm bnde vinelac basladım bılıyosun
Ama kabızım halaa hamılelıgın başından beri
Hergun wc çıkıyorum fakat kabız şeklınde
Ikınıyorum sureklı
Acaba kabızlık için bi şurup faln varmı?
Aynısını yeğenlerim kullanıyor 2 yaşındalar hala kullanıyorlar 1 yaşında falan başladılar kullanmayaEvet şu model bence doğru tercih
Evet aynısı. Tmmdır bende kesin kararı mı verdim. Çok teşekkür ederim
Kasım indirimini bekliyorum belki indirime girer diye. Girmezse bekletmeden ona göre alıcam. Önceki mesajımda da dediğim gibi 2 tanede kızım var zaten. Her halükarda lazım olacak bizeZaten hamile olduğunuz için size bile faydası olur kış ayına giricez burunlar iyice şişip tıkanabilir çok faydası olur alırsanız bebişi bekletmeyin
Kuzum 18+6 da gittim 160dı benim deKızlar merhaba bebeğin kalp atış hızı 160 civarında çıktı. Sizlerin nasıldı? Yüksek bir değer mi bu acaba
Bugün tetanoz aşısı için ebe baktı kalp atışlarına yüksek falan dedi korktumKuzum 18+6 da gittim 160dı benim de
Yok kuzum bana doktor herşey güzel dediBugün tetanoz aşısı için ebe baktı kalp atışlarına yüksek falan dedi korktum
Aynısını yeğenlerim kullanıyor 2 yaşındalar hala kullanıyorlar 1 yaşında falan başladılar kullanmaya
Yorumları sıralayın kötüden iyiye diye o zmn gerçek kararınızı verırsınızSaf su kullanılmasını bilmiyordum işte dediğim gibi hiç araştırmadım bazen trendyolda yorumlar bir birine karışıyor bazen ondan pek güvenmiyorum ordakı yorum sayısına
Merhaba, normal benimki bir ara 162ydi, bir gittiğimizde 140 bir gittiğimde 150 falan değişiyordu neye göre değişiyor bilmiyorum ama zaten 120-160 arası normal canım. 162 olduğunda bile doktorum oo maşallah gümbür gümbür demiştiKızlar merhaba bebeğin kalp atış hızı 160 civarında çıktı. Sizlerin nasıldı? Yüksek bir değer mi bu acaba
Bu trendyolda mi kuzum bulamadım ben linkini atabilir misin bende almak istiyorumEvet şu model bence doğru tercih
Canım nebül ne oluyorBenim oğlum 97 günlük ben uzun zamandır kullanıyorum. Bizim doktorumuz şu internette dolanan burun yıkamasını önermiyor. Kulağa kaçırırsanız ki yüksek risk sonuçları sıkıntılı olur diyor. 1-2 damla serum fizyolojik damlatın dedi yeterli gelmedi o zaman nebül kullanın dedi bizde her zaman olmasa da hırıltı duyduğumuzda kullanıyoruz anında çok şükğr maşallah şifasını veriyor bende çok memnunum kendim bile kullanıyorum. Ben hamileyken almıştım ama hamileyken kullanmak aklıma gelmemişti çünkü bilmiyordum böyle kullanılabileceğini inanılmaz rahatlatıyor
Nebulizatör canım içine sıvı koyuyorsun ya da sıvı ilaçta koyuyor yetişkinler ama bebeklerde sıvı koyuluyor cihaz onu Buhara çeviriyor bebiş rahat nefes alıyor burun tıkanıklığı içni akciğerleri içinCanım nebül ne oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?