Kardeşim alırdı ventolin büyük buhar makinemiz vardı onun küçük hali oluyor demekki bu, o zaman ben odayı nemlendirecek olanlardan bakicam tamam çözdüm teşekkür ederim
Heh evet ventolin canım işte ilacın adı aynen o büyüklerden bende de var ama aşırı sesli çalışıyor. Ondan bu üründen alicam bende. Bebiş ondan korkar valla çok sesli
Heh evet ventolin canım işte ilacın adı aynen o büyüklerden bende de var ama aşırı sesli çalışıyor. Ondan bu üründen alicam bende. Bebiş ondan korkar valla çok sesli
Bambaşka canım karıştırılıyor ama bak nebül böyle kullanılıyor. Çok güzel anlatmış. Hasta olduğunda ilaç veriliyormuş ama serum fizyolojik veya serum sıvısı kullanılıp burunu yumşatıyor sümükleri sulandırıp düşmesini sağlıyor. Şey gibi düşün kayalıklara vuran deniz dalgaları nefesi nasıl açıyor? Mikronlara ayrılan su dalgacıkları sayesinde. Bu da onu amaçlıyormuş. Çok araştırdım bu konuyu çünkü burun temizliği çok önemli ama o yıkama yöntemi anlatıldığı kadar masum değil ve beni çok geren bir yöntem. Ben memnunum canım. Kocam ben oğlum kullanıyoruz ihtiyaç olunca. İlaçla kullanmak nasip olmasın serum fizyolojikle baya iyi.
Ben daha çok bebek doğduktan sonraki şeyleri öğrenmek istiyorum kuzum ne okuyabilirim? Mesela bebeğin 2 saatte bi emmesi gerektiğini falan buradan öğrendim ben
Rica ederim. Biraz karışıyor böyle şeyler. İnşallah girer. Bende oda için nemlendirici alıp almamakta kararsızım bakalım. Ara ara takip ediyorum zaten buraları da hoşuma gidiyor hamilelerle konuşmak hdjdjs alırsan buraya da yaz olur mu görmüş olurum bende
Oreferon diye bir ilaç kullanıyorum canım ben. Bi sıkıntım yok şuan için. Sadece geçenlerde çok pardon ama kabız olmuştum :)) magnezyumu düzenli iç, o da tuvalet sorununu çözer dedi. Cidden ikisi bir arada olunca problem ortadan kalktı :)
Ben daha çok bebek doğduktan sonraki şeyleri öğrenmek istiyorum kuzum ne okuyabilirim? Mesela bebeğin 2 saatte bi emmesi gerektiğini falan buradan öğrendim ben
En güzel şekilde yapıcaz kuzum inşallah . Bitanemiz onlar bizim ve ilk günler o kadar hızlı geçiyormuş kiiii. Bir daha asla o kadar küçük olmayacaklar bol bol koynumda yatırmak istiyorum
Rica ederim. Biraz karışıyor böyle şeyler. İnşallah girer. Bende oda için nemlendirici alıp almamakta kararsızım bakalım. Ara ara takip ediyorum zaten buraları da hoşuma gidiyor hamilelerle konuşmak hdjdjs alırsan buraya da yaz olur mu görmüş olurum bende
2 defa farklı haftalarda öyle bir görüntü ultrasonda gördük hatta videoya çektirdi doktorumuz çok komikti birinin ayakları birinin baş kısmına geliyor ayağıyla kesesine vurunca diğer bebişin kafasına denk geliyor kıyamam ya içerde her şey olabilir
2 defa farklı haftalarda öyle bir görüntü ultrasonda gördük hatta videoya çektirdi doktorumuz çok komikti birinin ayakları birinin baş kısmına geliyor ayağıyla kesesine vurunca diğer bebişin kafasına denk geliyor kıyamam ya içerde her şey olabilir
En güzel şekilde yapıcaz kuzum inşallah . Bitanemiz onlar bizim ve ilk günler o kadar hızlı geçiyormuş kiiii. Bir daha asla o kadar küçük olmayacaklar bol bol koynumda yatırmak istiyorum