2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kardeşim alırdı ventolin büyük buhar makinemiz vardı onun küçük hali oluyor demekki bu, o zaman ben odayı nemlendirecek olanlardan bakicam tamam çözdüm teşekkür ederim
Heh evet ventolin canım işte ilacın adı aynen o büyüklerden bende de var ama aşırı sesli çalışıyor. Ondan bu üründen alicam bende. Bebiş ondan korkar valla çok sesli

Heh evet ventolin canım işte ilacın adı aynen o büyüklerden bende de var ama aşırı sesli çalışıyor. Ondan bu üründen alicam bende. Bebiş ondan korkar valla çok sesli
Yaa öyle mi o zaman inşallah iyi indirime girerde ikisinden de alırım büyüğü bizim odada kendimize kullanırım küçüğü de çocuklara

S
Şuan tam net anladım çok saol canım güzel bişeymis hakikatten bunu çocuklara büyüdüğünü de bizim odaya almayı düşünüyorum inşallah iyi indirime girer

Banu çiftçiyi alma attık kuzum yarısı bitti zaten hamileliğin. Bakımla ilgili olanları okuyalım artık
Ben daha çok bebek doğduktan sonraki şeyleri öğrenmek istiyorum kuzum ne okuyabilirim? Mesela bebeğin 2 saatte bi emmesi gerektiğini falan buradan öğrendim ben

S

Şuan tam net anladım çok saol canım güzel bişeymis hakikatten bunu çocuklara büyüdüğünü de bizim odaya almayı düşünüyorum inşallah iyi indirime girer

Rica ederim. Biraz karışıyor böyle şeyler. İnşallah girer. Bende oda için nemlendirici alıp almamakta kararsızım bakalım. Ara ara takip ediyorum zaten buraları da hoşuma gidiyor hamilelerle konuşmak hdjdjs alırsan buraya da yaz olur mu görmüş olurum bende

Ben daha çok bebek doğduktan sonraki şeyleri öğrenmek istiyorum kuzum ne okuyabilirim? Mesela bebeğin 2 saatte bi emmesi gerektiğini falan buradan öğrendim ben
hatta yenidoğanda saatte 1 bile oluyor bu sarılık olmaması icin. Ay cok zor ya anne olmak benim bi gözüm korkuyor artık yavaştan

hatta yenidoğanda saatte 1 bile oluyor bu sarılık olmaması icin. Ay cok zor ya anne olmak benim bi gözüm korkuyor artık yavaştan
En güzel şekilde yapıcaz kuzum inşallah . Bitanemiz onlar bizim ve ilk günler o kadar hızlı geçiyormuş kiiii. Bir daha asla o kadar küçük olmayacaklar bol bol koynumda yatırmak istiyorum

Hahah sende taze annesin bize tecrübelerini yaz tamam canım yazarım mutlaka

Canım bende 2 gündür hem dışdan görünüyor hem daha sert vurmaya başlamış damar atıyor karnımda hep sende iki tane bebiş normal bunlar hiss etmen
Ben daha dışardan göremedim ama kuzum senin haftan önde inşallah bizimde yakındır da dışardan görürüz miniklerimizi

İkisi içerde dövüşüyo mu napıyo
2 defa farklı haftalarda öyle bir görüntü ultrasonda gördük hatta videoya çektirdi doktorumuz çok komikti birinin ayakları birinin baş kısmına geliyor ayağıyla kesesine vurunca diğer bebişin kafasına denk geliyor kıyamam ya içerde her şey olabilir

Canım bende 2 gündür hem dışdan görünüyor hem daha sert vurmaya başlamış damar atıyor karnımda hep sende iki tane bebiş normal bunlar hiss etmen
Ay evet benimde dışarıdan görünüyor vurunca. Dün akşam ufak kızıma da gösterdim. Aaaa diyor çok şaşırdı görünce

kardeş kavgası ta orda başlamış Allah sabır versin canım

En güzel şekilde yapıcaz kuzum inşallah . Bitanemiz onlar bizim ve ilk günler o kadar hızlı geçiyormuş kiiii. Bir daha asla o kadar küçük olmayacaklar bol bol koynumda yatırmak istiyorum
Bende öyleee kucağa alıştırma falan diyenleri asla dinlemiycem o bebek kokusunu bi daha nr zaman alabilicez kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…