2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
4-5 gün değil 10 güne kadar normal diyorlar bizimki 14 gün geride gelişim geriliği demesinin sebebi o . Bi tansiyon geçmişin yok söylediğin bir belirti yok ise doktoruna ölçmez zaten endişe etme
Sen sakin ol kuzum. Allah ın izniyle tedavi ve takiple haftasını yakalayacak bak benim en başta geç döllenme vs beni çok ağlattılar. Kürtaj bile dediler. 4-5 farklı doktora gittim. En sonunda bebeği görüp kalp atışı duyuldu. Ama ben o zamana kadar kendimi yedim çok ağladım yaşamadım resmen. Yani doktorlar çok rahat konuşuyor onlar rahat. Sen sakin ol. Haftasını yakalayacak kuzun

Bu arada kızlar bunuda söyleyim görümcemin eltisi hamile çok fazla su içtiği için doktor demiş abartmışsın suyu çocukta azcık gerileme var son ayları kadının
Ayyy 2 litreyi zor içiyorum. Bu abartı olmaz ya

Bende sordum diyor yenge detaylı olarak bilmiyorum sadece doktor demiş abartmışsın suyu bu kadar içilmez diyor tüp bebekle hamile kalmış
Bana doktor 2-2,5 litre içmeye çalış demişti. O 5 litre falan mı içti naptı şaşırdım. Bebeğin suyu mu fazla çıkmış da canım öyle demiş.

Bana doktor 2-2,5 litre içmeye çalış demişti. O 5 litre falan mı içti naptı şaşırdım. Bebeğin suyu mu fazla çıkmış da canım öyle demiş.
Benim doktorumda 3 litre demiş 1.5 litreyi zor içiyorumİşte kadınla kendim konuşmadığım için detaylı olarak bilmiyorum sadece doktor demiş su çok fazla içmişsin ondan geriden geliyor azcık

Benim doktorumda 3 litre demiş 1.5 litreyi zor içiyorumİşte kadınla kendim konuşmadığım için detaylı olarak bilmiyorum sadece doktor demiş su çok fazla içmişsin ondan geriden geliyor azcık
Onu da öğren kuzum kaç ltre içiyormuş. Bencede herkes boy ve kilosuna orantılı içmeli suyu. Fazlası tabiki zarar ya.

Canım kendini iyi hissediyor olabilirsin ama 1.5 lt bir miktar az hamilelik için. Nitekim doğum sonrası da süt için bol bol su içmen gerekecek. Şimdiden alıştırsan kendini iyi olabilir

Her şeyin fazlası zarar tabi kuzum.

Kabızlıktan nefret ediyorum Sende ekstra multivitamin alıyor musun canım
Evet canım multivitamin olarak Vinelac kullanıyorum kabızlığa iyi geliyor birde kızılcıklı duobalance içiyorum multivitamin değil ama o da probiyotikli vajinal enfeksiyonu önlemek için o da kabızlığa iyi geliyor

Onu da öğren kuzum kaç ltre içiyormuş. Bencede herkes boy ve kilosuna orantılı içmeli suyu. Fazlası tabiki zarar ya.
Kendisiyle hiç konuşmuyorum uzak bize yoksa sorardım sadece her şeyin fazlası zarar tabi

Kızlar merhaba bebeğin kalp atış hızı 160 civarında çıktı. Sizlerin nasıldı? Yüksek bir değer mi bu acaba

Canım kendini iyi hissediyor olabilirsin ama 1.5 lt bir miktar az hamilelik için. Nitekim doğum sonrası da süt için bol bol su içmen gerekecek. Şimdiden alıştırsan kendini iyi olabilir
1.5 zor içiyorum resmen zorluyorum kendimi akşamlar havuç suyu içiyorum umarım azalmaz suyu

Kendisiyle hiç konuşmuyorum uzak bize yoksa sorardım sadece her şeyin fazlası zarar tabi
Anladım kuzum birde hamileliğin son aylarında bazen farklı şeyler gelişebiliyor. Allahtan riskli zamanları atlatmış. Allah hepimizi korusun

1.5 zor içiyorum resmen zorluyorum kendimi akşamlar havuç suyu içiyorum umarım azalmaz suyu

Yok yok azalmaz havuç suyu o kadar etkili ki. Onu içmesen de 1.5 lt ile azalmaz ama asıl süt dönemine hazırlık için söyledim canım. Gerçi emzirirken inanılmaz derece de susuyor insan o zaman kendiliğinden de artabilir

Cnm bnde vinelac basladım bılıyosun
Ama kabızım halaa hamılelıgın başından beri
Hergun wc çıkıyorum fakat kabız şeklınde
Ikınıyorum sureklı
Acaba kabızlık için bi şurup faln varmı?

Akşamlar 1 bardak havuç suyu içiyorum zaten içtiğim günden bebiş daha çok haraketli MaşAllahEvet süt için su çok önemli bence o zamanda ben kendim susuz kalamıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…