2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Onlara ben de dikkat etmeye çalışıyorum. Mesela Kullandığım magnezyımda çinko ve selenyum da var . Multivitaminde de var aynıları. Doktor magnezyumu 2 kere iç günde demişti. . Bu fazlalığı fark edince bir kere çmeye başladım.

Kızlaaaar benim tam yumurtalıklarımın olduğu yer aşırı aşırı aşırı sert ve hiç değişmiyor. Sanki bebeğin bir tarafı sürekli orada gibi . Sizinde böyle mi ya

Kızlar soğuk soğuk terliyorum bir halsizlik var hasta olucam sanki napabilirim soğuk algınlığı için ya

evet canım folik asit 400 mikrogram. benim hem multivitaminde var 400 mikrogram bir de demir hapımın içinde ekstra 350 mikrogram var. demirin hapının içinde folik asit de var bu şekilde
Canım bende imom kullanıyorum icinde folik asit var gyno ferroda da var fazla gelirmi acaba dedim gyno ferronun içinde folik asit olmayanı da var ona geçtim daha doktoruma söylemedim ama

İnşallah canım sende kolay gelmedin bu günlere yarın sabah erkenden yola çıkacağız bakalım inşallah hayırlı haberlerle dönerim duanızı eksik etmeyin bizden teyzelerimiz

İnşallah canım sende kolay gelmedin bu günlere yarın sabah erkenden yola çıkacağız bakalım inşallah hayırlı haberlerle dönerim duanızı eksik etmeyin bizden teyzelerimiz
Güzel musmutlu haberlerle gel kuzum inşallah . Ben doktoruma haftasıyla uyumlu mu diye sorduğum zaman çok önde de olabilir geride de olabilir şu haftasıyla takip etme durumunu bi daha konuşmayalım demişti bana

Güzel musmutlu haberlerle gel kuzum inşallah . Ben doktoruma haftasıyla uyumlu mu diye sorduğum zaman çok önde de olabilir geride de olabilir şu haftasıyla takip etme durumunu bi daha konuşmayalım demişti bana
İnşallah canım benim. Her doktor farklı işte umarım öyle önemsiz risk taşımayan bir durumdur bizimki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…