Benim kardeşimde her ikisinde nisan'da doğum yaptı tulum almadı mesela..birde ben sanmıyorum tulum kullanayım ben annemde yanımda olduğu için hayatda izin vermez şimdiden diyor kundak yapıcaz diye.Yorgan ağır olur ds ben yani yatım kundak yapıp üstüne de bebişimin kendi battaniyesini kullsnıcam. Ablamlar 4 çocuk büyüttü hiçbirinde uyku tulumu görmedim. Rahat olabilir hani seven kullanabilir ama çok çok gerekli bir şey dw değil yani zaten cok masraf yapıcaz
Ay daha bebişler dünyaya gelmeden ne dertler ediniyoruz kendimizeBenim kardeşimde her ikisinde nisan'da doğum yaptı tulum almadı mesela..birde ben sanmıyorum tulum kullanayım ben annemde yanımda olduğu için hayatda izin vermez şimdiden diyor kundak yapıcaz diye.
Canım kayinvalidem oğlumda bohça yapmıştı pazenden kundak için battaniye diktirmisti o baya iyiydi mesela diğerlerinden ellerini çıkarırdı ama pazende nasıl kundak yaptıysam öyle dururdu benim oğlan sevmişti kundağı sıçramasını engelliyordu bide tabi yarım kundak öneriyorum bendeBanada gereksiz geliyor ya diyorum kundak sevmezse bilemedim bende yorgan istiyordum boğulma riski var diyorlar kundakta fiyatlar uçuyor ama tam istediğim yorum yok bazıları diyor boşuna para verdik
Lohusalığı bende düşününce korkuyorum nasıl olucam diye benim annem anlayışlı biri o konuda rahatım ama sonrasını tek kalınca bence ben hiç uyumamAy daha bebişler dünyaya gelmeden ne dertler ediniyoruz kendimizeBunlar bide doğunca napıcaz acaba ben şimdiden düşünüyorum lohusalık nasıl geçicek diye
Bişey sorcam benim eltimin anneside doğumda gelmişti baküden bebegin göbeği için mavi renkte bir ilaç getirmişti bizde bu sürülür demişti göbeği çok hızlı kuruyup düşmüştü sende kullanacak misin canimBenim kardeşimde her ikisinde nisan'da doğum yaptı tulum almadı mesela..birde ben sanmıyorum tulum kullanayım ben annemde yanımda olduğu için hayatda izin vermez şimdiden diyor kundak yapıcaz diye.
Ayy ne güzel etmiş bak benim kv diziye bakıyorCanım kayinvalidem oğlumda bohça yapmıştı pazenden kundak için battaniye diktirmisti o baya iyiydi mesela diğerlerinden ellerini çıkarırdı ama pazende nasıl kundak yaptıysam öyle dururdu benim oğlan sevmişti kundağı sıçramasını engelliyordu bide tabi yarım kundak öneriyorum bende
Aaa evet o kurutuyor kardeşimdede annem yaptı hep..ama onu bana ordan getiren olmucak çünkü annem 4 aydı bana bakıyor malesef babamda mevlit için gelicekBişey sorcam benim eltimin anneside doğumda gelmişti baküden bebegin göbeği için mavi renkte bir ilaç getirmişti bizde bu sürülür demişti göbeği çok hızlı kuruyup düşmüştü sende kullanacak misin canim
Hahah Allah razı olsun üzerinden 6 sene geçti hala resimlerini saklarım yaptığı bohçaninAyy ne güzel etmiş bak benim kv diziye bakıyoro zaman en güzeli yarım kundak
Eltimin annesi gelseydi bende isteyecektim ondan çok iyi gelmişti yeğenimeAaa evet o kurutuyor kardeşimdede annem yaptı hep..ama onu bana ordan getiren olmucak çünkü annem 4 aydı bana bakıyor malesef babamda mevlit için gelicek
Bu konuda çok şanslısın canım MaşAllah ne güzel ben hala umutla bekliyorum belki yapar diyeHahah Allah razı olsun üzerinden 6 sene geçti hala resimlerini saklarım yaptığı bohçanin
Burda tanıdık Azeri gelinleri var belki vardır evlerinde sorucamEltimin annesi gelseydi bende isteyecektim ondan çok iyi gelmişti yeğenimekeşke gelseydi sana da ama olsun kuru tutucaz artık dikkat edicez
Allah var dusuncelidir kayınvalidem hele eltime bir bohça yapmıştı bu ne ki o tek geldi ya burda kimsesi yok bide hemen hamile kaldı yalnız hissetmesin diye kendini baya a'dan z'ye herşeyini aldı üzerine altın bilezik taktı bebeğine ahsgagaBu konuda çok şanslısın canım MaşAllah ne güzel ben hala umutla bekliyorum belki yapar diyesanki benim annemin ilk torunu oluyor onun diğil
Ne güzel bak düşünmüş tek diye kimsesi yok helal olsun valla..Hiç altın bile istemiyorum kendisinden yeterki torununa bir zıbın alsın..eşimin dedesi daha çok yapıyor bu torun için hep para gönderiyor soruyor odayı yaptınızmı..bana hep diyor bak ben varım diye..Şimdi benim canım acımıyor ama çok merak ediyorum eltim hamile kalırsa aynısınımı yapıcak bak o zaman çatlıcam biliyorum..çünkü oğlu hiç mutlu diğil dedi kodu sinsilik her şey var kendisinde.Ama dediğin gibi o nasıl bende öyle karşılık vericemAllah var dusuncelidir kayınvalidem hele eltime bir bohça yapmıştı bu ne ki o tek geldi ya burda kimsesi yok bide hemen hamile kaldı yalnız hissetmesin diye kendini baya a'dan z'ye herşeyini aldı üzerine altın bilezik taktı bebeğine ahsgagane kadar beklenti içine girersen o kadar üzülüyorsun bacım boşver herkes kendine yakışanı yapar kendi değerini belli edecek torununa ne yaparsa sende ona göre aynı değeri verirsin içinde rahat olur
Gönlünü ferah tut her şeyi normal cıkıcak oğluşununCumartesi canım düşün düşün her gün nasıl olucak diye stres oldum resmen
Bence mantıklı kuzumKızlar Sling alıp ilk 3 ay kullanayım diyorum mantıklı mı sizce? Daha sonra da kanguruya geçerim
Maşallah kız ne şanslı gelinsin sen öyleHahah Allah razı olsun üzerinden 6 sene geçti hala resimlerini saklarım yaptığı bohçanin
Canım benimde omepa vm, bana endokrin verdi, kadın doğumcuma sordum kullan dedi, sen her gün mü kullanıyorsun multivitamini Yemen içmen nasıl, bana dedi haftada 3 kere falan kullansan yeter, ben herşeyi yiyebiliyorum, kan ilacı da gyno ferro yazdı ama ben daha kullanmaya başlamadım çünkü kan değerlerim iyi şuanda, gyno ferronun sade kan ilacı olanı var, onu sorabilirsin doktorunaİlaç omepa vm canım . Fazla mı cidden . Diğer multivitaminlerde ne kadar oluyor ki .
Canım çok sağol. Günaydın biz yola çıktık hayırlı haberlerle döneceğiz inşallahBende bol bol dua edicem canım. Allahın izniyle hayırlısıyla çok güzel haberlerle geleceksin inşallah
Amin inşallah Mini mini herşey diye bir siteden Instagramdan buldum sitesinden aldımRabbım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallahnereden aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?