• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Kızlar bu yastığı alsam rahat edermeyim acaba çokmu büyük?

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-31-20-48-06-03_1930b0dfa8ea2e864d01d997ded97f5f.webp
    Screenshot_2023-10-31-20-48-06-03_1930b0dfa8ea2e864d01d997ded97f5f.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 79
Kuzum benim bildiğim o nexus odaya koyayım nem yapsın gibi kullanılır mu bilmiyorum yeğenlerim onun maskesi var maskeli şekilde takıp kullanıyorlar ya da yüzlerine tutuyoruz belli bir mesafeden ben de o amaçla nexus alacağım kendi bebeklerim için. Benim evde hem kışın kendim için hem de eşim horlamasın diye kullandığım linkini ekledim bundan kullanıyorum hatta geçen yeğenlerime de aldım nexus harici bütün gün evde bu açık oluyor kreşten geldiklerinde uyurken çok rahat ediyorlar 🙏🏻

Ayni böyle odayı nemlendirmek için nexus markasının da var canım belki onu sormuştum arkadaş ☺️

Kuzum prego dusunuyosan biraz bilgi vereyim ben aldim modeli farkli ama agirlik falan ayni 😁 eger agirlik onemliyse senin icin hic tavsiye etmem asansorlu degilse oturdugun yer buyuk skinti veya yollar kotuyse bazen elde tasiman gerekirse skinti agir yani ama surusu kibarligi cok guzel benim agirlik sorunum yok o yuzden iade etmedim 😄
Pregonun hangi modelini aldin canım

Kuzum prego dusunuyosan biraz bilgi vereyim ben aldim modeli farkli ama agirlik falan ayni 😁 eger agirlik onemliyse senin icin hic tavsiye etmem asansorlu degilse oturdugun yer buyuk skinti veya yollar kotuyse bazen elde tasiman gerekirse skinti agir yani ama surusu kibarligi cok guzel benim agirlik sorunum yok o yuzden iade etmedim 😄
Şuan Bagi neo ya yakınım kuzum ❤️

Paylaş
Kızlar baya indirim var. Benim bu akşam influencerlığım tuttu ❤😂😂😂 ben ecowell alacaktım şampuanı zaten. Aldım
Ben şampuan kullanmamayı düşünüyorum canım sadece suyla yikiycam bir süre 😂 doulam kullanmayin dedi bebeğin cildinde bir katman varmis onu koruyan onu kaldiriyormus hatta banada duş jeli yasakladi doğumdan sonra şampuanı bile vücuduna degdirmeden akit dedi kokumuzu değiştiriyor ya bide özellikle meme ucu anne rahmindeki kokuyla aynı olurmus onun değişmemesi lazımmis yoksa meme reddine sebep veriyormus birde bebek anne kokusunu alıp baglanmaliymis

Son düzenleme:
Ben şampuan kullanmamayı düşünüyorum canım sadece suyla yikiycam bir süre 😂 doulam kullanmayin dedi bebeğin cildinde bir katman varmis onu koruyan onu kaldiriyormus hatta banada duş jeli yasakladi doğumda şampuanı bile vücuduna degdirmeden akit dedi kokumuzu değiştiriyor ya bide özellikle meme ucu anne rahmindeki kokuyla aynı olurmus onun değişmemesi lazımmis yoksa meme reddine sebep veriyormus birde bebek anne kokusunu alıp baglanmaliymis
Bunun adı var kuzum no poo mu öyle birşey 🙈 ben de her gün olmasa bile haftada 1 şampuanla geri kalan günler şampuansız yıkarım belki. Bilmiyorum bunu henüz araştırmadım. Ama araştıracağım ❤️

Bunun adı var kuzum no poo mu öyle birşey 🙈 ben de her gün olmasa bile haftada 1 şampuanla geri kalan günler şampuansız yıkarım belki. Bilmiyorum bunu henüz araştırmadım. Ama araştıracağım ❤️
Valla adı olduğunu bilmiyordum 😅 ben ebe Hürcan da da görmüştüm bebeklerin ilk yikamasini yapıyor ya şampuan kullanmayın diyordu ☺️

Kızlar şimdi kasım indırımı dediğiniz yarınmı başlayacak?

Trendyoldamı olacak bu indirim??
Ayy bende onu çok merak ediyorum bide bütün Kasım mi yoksa ilk iki hafta falan mı acaba bisey daha hemen indirim başladığı gibi almak mı mantıklı yoksa bir iki gün bekleyince fiyat daha da düşüyor mu

Ben şampuan kullanmamayı düşünüyorum canım sadece suyla yikiycam bir süre 😂 doulam kullanmayin dedi bebeğin cildinde bir katman varmis onu koruyan onu kaldiriyormus hatta banada duş jeli yasakladi doğumdan sonra şampuanı bile vücuduna degdirmeden akit dedi kokumuzu değiştiriyor ya bide özellikle meme ucu anne rahmindeki kokuyla aynı olurmus onun değişmemesi lazımmis yoksa meme reddine sebep veriyormus birde bebek anne kokusunu alıp baglanmaliymis
Duş jeli şimdi kullanmıyorum sonrasını hiç düşünmemiştim bak🤔

Back
X